*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Να σε πω.. Το true blood δεν ξέρω με αρέσει σαν υπόθεση περισσότερο ίσως επειδή έχει πιο πολύ βία και αίμα μέσα δεν ξέρω. Νταξ και έρικ
Το vampire diaries καλό είναι αλλά αυτοί οι δύο που ανέφερα το κάνουν υπέρτατο
και δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί που μπαίνουν οι originals στο παιχνίδι :-P εκει είναι το καλό!
διάβασα ότι ενδέχεται να πεθαίνει ο μπιλ τελικά :-D ποσο χάρηκα δε λέγεται! σε μια βδομάδα περίπου θα ξέρουμε :-D
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πόπη Μ
Νεοφερμένος
οχι το ντεξτερ μ αρεσει ο κουιν δε μ αρεσει
και μενα το supernatural ειναι το αγαπημενο μου♥
ασε κολημα εχω φαει....περιμενω τον 9ο κυκλο πως και πως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ε ρε δεν θέλω να πεθάνει ο μπιλ.. Ντάξυ γενικά αυτοί που πρωταγωνιστούν δεν με αρέσει να πεθαίνουν..και δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί που μπαίνουν οι originals στο παιχνίδι :-P εκει είναι το καλό!
διάβασα ότι ενδέχεται να πεθαίνει ο μπιλ τελικά :-D ποσο χάρηκα δε λέγεται! σε μια βδομάδα περίπου θα ξέρουμε :-D
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ε ρε δεν θέλω να πεθάνει ο μπιλ.. Ντάξυ γενικά αυτοί που πρωταγωνιστούν δεν με αρέσει να πεθαίνουν..
εμένα μου ήταν αδιάφορος από την αρχή και τώρα τελευταία τον μισώ :-P αμα είναι να πεθάνει βασικός πρωταγωνιστής χίλιες φορές αυτός!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχα Εγώ στην αρχή τον συμπαθούσα τον μπιλ, μετά άρχισε να με νευριάζει Αλλά να πεθάνει δεν θέλωεμένα μου ήταν αδιάφορος από την αρχή και τώρα τελευταία τον μισώ :-P αμα είναι να πεθάνει βασικός πρωταγωνιστής χίλιες φορές αυτός!!!
Άντε να βγει όλος ο κύκλος να τον δω, βαρέθηκα
Να σε πω πέθανε/έφυγε κανείς από τους βασικούς στο tb; έτσι για να ξέρω
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχα Εγώ στην αρχή τον συμπαθούσα τον μπιλ, μετά άρχισε να με νευριάζει Αλλά να πεθάνει δεν θέλω
Άντε να βγει όλος ο κύκλος να τον δω, βαρέθηκα
Να σε πω πέθανε/έφυγε κανείς από τους βασικούς στο tb; έτσι για να ξέρω
την άλλη κυριακή βγαίνει το τελευταίο επεισόδιο :-D έχουν πεθανει 2 ως τώρα αλλά βασικούς δεν τους λες...
Gate4
Επιφανές μέλος
Ποιοι;την άλλη κυριακή βγαίνει το τελευταίο επεισόδιο :-D έχουν πεθανει 2 ως τώρα αλλά βασικούς δεν τους λες...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ποιοι;
ο τερυ και η νόρα :-(
Gate4
Επιφανές μέλος
ααααα μάλιστα :/ο τερυ και η νόρα :-(
Mercury
Επιφανές μέλος
Ναι, και μάλιστα για αρκετό καιρό. Κατά την γνώμη μου ο Doctor του Tennant είναι ισως ο καλύτερος που εχει δει το σοου
Ο Tennant είναι απλά το απόλυτο fanboy του Doctor Who.Υπέροχος σαν Doctor.Αγαπημένη season μακρά η δεύτερη(με companion την Rose(τα λόγια είναι περιττά)),αλλά όλα του τα επεισόδια είναι ένα και ένα.
Σκέψεις για τον νέο Doctor;
(Μόνο ο Moffat θα σκότωνε τον Doctor χριστουγεννιάτικα!!)
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ο Tennant είναι απλά το απόλυτο fanboy του Doctor Who.Υπέροχος σαν Doctor.Αγαπημένη season μακρά η δεύτερη(με companion την Rose(τα λόγια είναι περιττά)),αλλά όλα του τα επεισόδια είναι ένα και ένα.
Σκέψεις για τον νέο Doctor;
(Μόνο ο Moffat θα σκότωνε τον Doctor χριστουγεννιάτικα!!)
Ο Tennant ήταν ο πρώτος μου Doctor (όταν έβλεπα την σειρά πιο παλιά στον ΣΚΑΙ). Ήταν καταπληκτικός πραγματικά ειδικά στα σπεσιαλ επεισόδια μετά την 4η σεζον. Η δικιά μου αγαπημένη σεζόν ήταν η 3η (κυρίως λόγω του Master). Για την Rose ισχύει ότι δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουν, απλά brilliant το όλο arc-story της 2ης σεζόν (αν εξαιρέσεις το επεισόδιο Love & Monsters το οποίο απορώ γιατί υπάρχει).
Ο Peter Capaldi πιστεύω θα απογειώσει το σόου. Ήταν καιρός να γυρίσουμε σε έναν μεγαλύτερο σε ηλικία ηθοποιό (θα θυμίσει αρκετα το παλιό Doctor Who) και μετά και την 50th anniversary που μάλλον θα μάθουμε τι έγινε στον Time War η σειρά θα γυρίσει στα παλιά δεδομένα.
Ο Moffat είναι πολύ κρυόκαρδος πραγματικά Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα πέρασε η Era του Matt Smith.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Για το vampire diaries..
Μα πόσο μανάρι παίζει να ναι αυτός ο άνθρωπος πια;
Ο ξανθούλης είναι πιο ωραίος.
H 6η σεζόν του Dexter ήταν απλά υπέροχη/συγκλονιστική. Ίσως η καλύτερη μαζί με την 4η!
Εμένα 1,4,6 είναι οι αγαπημένες μου.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ο ξανθούλης είναι πιο ωραίος.
Εμένα 1,4,6 είναι οι αγαπημένες μου.
Από τα 14 τα λεσβιακά άρχισες.
Α όχι. Σ'αρέσει ο Μπράινυ.
Πάντως ο 2ος κύκλος (Ντέξ) πρέπει να φύγει αλλά έχω μείνει στο 2ο επ επειδή το βαριέμαι.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
η 1η σεζόν έχει και γαμώ τις πλοκές και τα επεισόδια,και στο βιβλίο και στη σειρά και ναι,ο μπάινι είναι η λατρεία μου ^^
θα καταλάβεις σε 4 σεζόν γιατι είναι!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό θα ήταν λίγο δύσκολο.Πείτε μου ότι δεν είναι η Ρίτα.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
7η σεζόν και εμφανίστηκε η υποφαινόμενη:
Ένας άνθρωπος να σπάει τα νεύρα της Debra! Επιτέλους! Αυτή η σειρά δεν μας απογοητεύει ποτέ!
View attachment 53896
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό θα ήταν λίγο δύσκολο.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά, μόνο εγώ παίζει να θέλω αυτήν και τον Dexter to live a happy ever after.
Η ΛαΓκουερτα ας πεθάνει σύντομα. Απο τη στιγμή που ανακάλυψε τον υπεραγαπητό Dexter δεν χρειάζεται να ζεί... Ανυπομονώ να δώ το πως θα την εκολοθρεύσουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.