_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούσα περίεργη άνοιξα το spoiler! Έχω 4 επεισόδια για να τελειώσω την 6η και με αυτό που ανέφερες με βλέπω να το ξενυχτάω απο περιέργεια!Τελος και η 6 σεζον dexter !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι το ντεξτερ μ αρεσει ο κουιν δε μ αρεσειουτε εμενα με αρεσει το ντεξτερ
και μενα το supernatural ειναι το αγαπημενο μου♥βλεπω μονο αμερικανικες σειρες γιατι δε υπαρχει καποια ελληνικη μου να μαρεσει βλεπω:
supernatural (αγαπημενη)
breaking bad
suburgatory
game of thrones αυταα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Την LaGuerta την παρουσιάζουν τόσο σκύλα στην 6η σεζόν. Κρίμα...
Δεν την παρουσιάζουν ειδικά στο 6ο είναι η υπέρτατη σκύλα!
For my fellow Homelanders:
Δεν κατάλαβα και πολλά να πω την αλήθεια...
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι σεναριογράφοι την παρουσίαζουν(εννοούσα).Δεν την παρουσιάζουν ειδικά στο 6ο είναι η υπέρτατη σκύλα!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Όλε! Άντε να μάθουμε τι ακριβώς παίζει... Πάντως προς τα τελευταία επεισόδια της 2ης σεζόν το προχωρούσα λίγο γιατί είχα βαρεθεί. Πρέπει να τα ξανά δω... Πότε ξεκινάει η 3η;
Αυτή που υποκλίνεται στο χαλάκι μέσα στο γκαράζ η κόρη του Μπρόντι δεν είναι;
29 Σεπτέμβρη ξεκινάει και ναι η κόρη του είναι.
Αγαπημένος Soul.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Για το vampire diaries..
Μα πόσο μανάρι παίζει να ναι αυτός ο άνθρωπος πια;
Είναι είναι. Eχεις δει τον Elijah?
Gate4
Επιφανές μέλος
Μα δεν υπάρχει είναι τέλειοςΕίναι είναι. Eχεις δει τον Elijah?
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μα δεν υπάρχει είναι τέλειος
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός;
Από ότι μαθαίνω ανταγωνίζεται τον Ερικ για έναν ρόλο. Τιτανομαχίες
Αν θυμάμαι καλά εμφανίζεται ως ο υπέρτατος κακός προς τα μέσα της 2ης σεζόν. Μετά αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο εντάξει από όλους
Gate4
Επιφανές μέλος
Τι μαθαίνει κανείςΑπό ότι μαθαίνω ανταγωνίζεται τον Ερικ για έναν ρόλο. Τιτανομαχίες
Αν θυμάμαι καλά εμφανίζεται ως ο υπέρτατος κακός προς τα μέσα της 2ης σεζόν. Μετά αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο εντάξει από όλους
Άλλο μανάρι από δω..
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Κοίτα εγώ τον 1ο κύκλο τελείωσα σήμερα.Ο ένας και μοναδικός Κλαους Ξέρεις τον Κλαους και δεν ξερεις τον Ελαιτζα?
Απλά άκουσα για αυτόν στο τόπικ και σήμερα πορωνόμουν με τη σειρά με μια φίλη μου και με τον έδειξε
Πότε εμφανίζεται θυμάσαι;;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Κοίτα εγώ τον 1ο κύκλο τελείωσα σήμερα.
Απλά άκουσα για αυτόν στο τόπικ και σήμερα πορωνόμουν με τη σειρά με μια φίλη μου και με τον έδειξε
Πότε εμφανίζεται θυμάσαι;;
αρκετά μετά τον Elijah στα τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου :-)
Gate4
Επιφανές μέλος
Έχω πωρωθεί εντελώς, μόνο αυτό σε λέωαρκετά μετά τον Elijah στα τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου :-)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Έχω πωρωθεί εντελώς, μόνο αυτό σε λέω
χαχα :-P πιο πολύ από το true blood? καλό είναι μωρέ!! ;-) εγώ τώρα βλέπω φανατικα suits και dexter :-D
Gate4
Επιφανές μέλος
Να σε πω.. Το true blood δεν ξέρω με αρέσει σαν υπόθεση περισσότερο ίσως επειδή έχει πιο πολύ βία και αίμα μέσα δεν ξέρω. Νταξ και έρικχαχα :-P πιο πολύ από το true blood? καλό είναι μωρέ!! ;-) εγώ τώρα βλέπω φανατικα suits και dexter :-D
Το vampire diaries καλό είναι αλλά αυτοί οι δύο που ανέφερα το κάνουν υπέρτατο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.