krisnamourti
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
κοπροσκυλο βικ.
kalypso
Περιβόητο μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι, δεν ξέρω τι σκ@τ@ είχα στο μυαλό μου όταν πήρα την απόφαση να κάνω μεταπτυχιακό
nikipor
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Στο δευτερο πηγαινα μερα παρα μερα μετα τις 12 και οποτε δεν εβγαινα με τους συμφοιτητες μου
εκτοτε πηγαινω καθημερινα
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
για τα σαντουιτς πας ειμαι σιγουρηKαθημερινα και γω, αλλα οχι για τα μαθηματα.....στο κυλικειο φτιαχνουν το καλυτερο σαντουιτς
nPb
Επιφανές μέλος
Eργαστήρια μόνο. 2-3 φορές την εβδομάδα. Θεωρίες δεν πατάω.
Φιλικά θα έλεγα, ότι χάνεις πολλά που δεν πατάς στις θεωρίες. Δεν λέω σε καμία περίπτωση να κατασκηνώσεις (αυτό που έκανα εγώ από 9:00-19:00 γιατί δεν είχα άλλη επιλογή π.χ. εργαστήρια,..κτλ) στην σχολή σου, αλλά να ξέρεις ότι οι ξερές σημειώσεις δεν διαβάζονται! Αν έχεις παρακολουθήσει και πας να τις διαβάσεις, θα σου έρχονται νοερά τα λόγια και τα σχήματα,..κτλ του διδάσκοντα. Συν το γεγονός ότι μπορείς να ρωτήσεις και απορίες ή και να "γνωριστείς" με τον διδάσκοντα για να έχεις μια πιο επιεική μεταχείρηση στην εξεταστική. Διαφορετικά, οι σημειώσεις θα φαίνονται κινέζικες ασυναρτησίες...γιατί πολλές φορές ο διδάσκοντας δεν διδάσκει το σύγραμμα αυτούσια ή και καθόλου (οπότε άντε να βρεις άκρη μετά).
Ένα καλό που έχει το Τμήμα μου είναι ότι στις διαλέξεις έχουμε κιμωλιοπίνακες σε μετακινούμενα φύλλα (χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα). Σε ειδικές περιπτώσεις κάνουμε ειδική χρήση των πινάκων για προτζέκτορα μέσω pc όπως για παράδειγμα σε απεικόνιση δυσνόητων γραφικών παραστάσεων που δεν σχεδιάζονται με το χέρι ή και ακόμη στην απεικόνιση έτοιμου κώδικα σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού απευθείας στον editor...παράλληλα με την θεωρία του κιμωλιοπίνακα. Αλλά η κιμωλία είναι άλλο πράγμα. Σου μένουν στο υποσυνείδητο.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
για τα σαντουιτς πας ειμαι σιγουρη
Αληθεια τωρα,παρακολουθω καθημερινα θεωριες και μη για τον εξης λογο οτι οι καθηγητες ειναι πολυ καλοι στο συνολο τους σε αυτο που κανουν ,προθυμοι να σε βοηθησουν και σου λυσουν οποια απορια εχεις και επισης δεν θελω να χανω σημειωσεις
Σε ολα τα μαθηματα μας παρουσιαζουν σε προτζεκτορα το μαθημα της ημερας τα οποια τα αναρτουν στο ε-κλας οποτε κραταμε σημειωσεις πιο πολυ απο αυτα που προλαβαινουμε να απομνημονευσουμε απτα λογια των καθηγητων!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
καθημερινώς και αδιελείπτως...όπως και όλοι θέλω να φαντάζομαι!
Ναι. Τα παλιά χρόνια. Τώρα μεγάλωσα και δεν πατάω πλέον αφού έχω σημειώσεις σε ότι χρωστάω για το πτυχίο και απλά ανεβαίνω στην σχολή για να ξεσκάω αλλά και να μην χάσω την επαφή. Επίσης φέτος απολαμβάνω το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να κρατήσω σημειώσεις και είμαι ο μόνος που δεν γράφει στο μάθημα και απλά προσέχω και ακούω. Έχει μεγάλη σημασία τελικά να προσέχεις παρά να αντιγράφεις τον πίνακα όπως γίνεται σε φυσικομαθηματικές σχολές. Σχεδόν όλοι οι φοιτητές αντιγράφουν τον πίνακα κουνώντας με ένα ρυθμό το κεφάλι τους μέσα σε μια ήσυχη ατμόσφαιρα. Αυτό δεν μου αρέσει. Η παθητική παρακολούθηση είναι για μένα, νεκρή παρακολούθηση. Ο διδάσκων να κοπανιέται στον πίνακα...χωρίς βιβλίο ή δικές του σημειώσεις. Τα θυμάται όλα απέξω μαζί με τα μακροσκελή παραδείγματα τα οποία και τροποποιεί εκείνη την ώρα για παιδαγωγικούς λόγους με επιπλέον στιφνά ερωτήματα..τα οποία ως δια μαγείας λύνονται αμέσως με ευρηματικά κόλπα για αποφυγή χρονοβόρας λύσης. Βέβαια, σε ένα μάθημα επιλογής παρακολουθούμε 3 άτομα και στην εξεταστική θα πατήσουν περίπου 70 φοιτητές. Ο καθηγητής μας γνώρισε με το όνομά μας και θα μας βοηθήσει με το παραπάνω στην εξεταστική. Μας είπε τι να διαβάσουμε περίπου και που να δώσουμε έμφαση. Επιπλέον μας ανοίχτηκε και μας σηκώνει στον πίνακα να λύνουμε εμείς τις ασκήσεις ή τα παραδείγματα για εξάσκηση. Το 3μελές ακροατήριο είναι από 5ο έτος και άνω. Αυτά τα καλά έχει η παρακολούθηση.
Βέβαια Αθηνά, πάνω από 2 δίωρα συνεχούς παρακολούθησης το κεφάλι κουδουνίζει.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ειδικά άμα δεν σε βγάζει διάλειμμα. Είχαμε μια καθηγήτρια που μας έκανε Διαφορικές και Μερικές Διαφορικές κι είχε το συνήθειο να μην μας βγάζει διάλειμμα, αλλά να μας αφήνει ένα τέταρτο νωρίτερα στο τέλος για να μην ... σπάει ο ειρμός της τάξης - δηλαδή για να αποκοιμόμαστε στη μέση του μαθήματος και να την αφήνουμε στην ησυχία της.Βέβαια Αθηνά, πάνω από 2 δίωρα συνεχούς παρακολούθησης το κεφάλι κουδουνίζει.
Καλή, χρυσή γυναίκα, τα θέματά της στρωτά (και ΠΟΛΛΑ) αλλά ρε παιδί μου αυτό το πράγμα να μην μας βγάζει για διάλειμμα άλλο πράγμα.
Εγώ πηγαίνω καθημερινά σχολή για .... τίτσου.
nPb
Επιφανές μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς σε 3 ώρες κάνουμε αναγκαστικά διάλειμμα, γιατί αλλιώς μετράμε θύματα!!!
nPb
Επιφανές μέλος
Τα μαθήματα δεν έχουν γίνει 3ωρα σε όλες τις σχολές πλέον;
Εμείς σε 3 ώρες κάνουμε αναγκαστικά διάλειμμα, γιατί αλλιώς μετράμε θύματα!!!
Όχι. Δίωρα το μέγιστο είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.