George SK
Νεοφερμένος
νε νωμοίζω καταλάβαμαι
Αχ αχ αχ....:s:!:
Όταν πρόκειται για εμένα, με ενοχλεί, για άλλους, τι να σε πω. Πάντα πίστευα ότι το επίπεδο ορθογραφίας ενός ατόμου λέει πολλά για αυτόν/ην.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George SK
Νεοφερμένος
ναι συμφωνώ, ααα εγώ δεν γράφω έτσι υπ' όψιν ...
Πλάκα έκανα...
miv
Επιφανές μέλος
Και γω το συγγνώμη χρησιμοποιώ γενικά ως λέξη και τη θεωρώ και πιο σωστή, αλλά: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΥΤΡΑΚΗΣ, σελ. 726, συγγνώμη κ. συγνώμη (η) ουσ. [<αρχ. συγγνώμη<συγγιγνώσκω] άφεση αδικήματος ή παραπτώματος, συχώρεση, συμπάθιο ||η αιτ. συγγνώμη(ν) ως επιφών. φιλοφρονήσεως, με συγχωρείτε ||(νομ.) άρση κωλύματος που προκύπτει από κανόνες δικαίου.
Είναι στα πλαίσια της υπεραπλούστευσης, ναι. Ειναι, πάντως, λάθος. Χτες το βραδυ μάλιστα ειχε εκπομπή στη ΝΕΤ καλεσμένο το Μπαμπινιώτη και μέσα σε άλλα εξήγησε κι αυτό.
George SK
Νεοφερμένος
Είναι στα πλαίσια της υπεραπλούστευσης, ναι. Ειναι, πάντως, λάθος. Χτες το βραδυ μάλιστα ειχε εκπομπή στη ΝΕΤ καλεσμένο το Μπαμπινιώτη και μέσα σε άλλα εξήγησε κι αυτό.
Βασικά εγώ δεν ήξερα ότι γίνεται και το 'συγνωμη'...
Πάντα συγγνωμη...
konfou
Νεοφερμένος
nellufo
Νεοφερμένος
Sofo
Νεοφερμένος
Να τα βλέπεις και να λες από μέσα σου "Αποκλείεται, επίτηδες το κάνει" αλλά να βλέπεις τον άλλο να γράφει με τέτοια ηρεμία..... προσωπικά το θεωρώ αδύνατο αυτό το πράγμα.
Σκευτείτε άνθρωπο 35 χρονών να μην μπορεί να γράψει σωστά μία λέξη. Μα κυριολεκτικά μία λέξη.
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13
Δραστήριο μέλος
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολοι μας πρεπει να μαθουμε σωστα τη γλωσσα μας για τη συνεχιση και τη διαδοση της!
fairy2008
Νεοφερμένος
West_Emperor
Νεοφερμένος
maria_st8
Νεοφερμένος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι ότι δεν ξέρω πως γράφεται μια λέξη, είναι το ότι δεν το συνειδητοποιώ άμέσως... (ω ναι, μέχρι να πάρει μπρος ο εγκέφαλος μου, έχετε κάνει μπάνιο, σπα, μάσκα ομορφιάς, πιστολάκι, μανικιουρ-πεντικιουρ κι ύπνο )
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα μου την δινει οταν ο αλλος ειναι ενταιλοσ ανωρθωγραφοσ κ δαιν χρυσιμοπειι τελυκο σιγμα.
Ειναι σπαστικο και το "σ" αντι του "ς" ειναι αντιαισθητικο.
Δηλαδη ενταξει. Εξι χρονια στο δημοτικο τι σκ@τα μαθαιναμε;
-----------------------------------------
Σκεφτειτε δεν ειναι;Σκευτείτε
fabulous
Δραστήριο μέλος
Πραγματα τα οποία ξεχάσαμε με τα greeklish. Για αυτό το "ς" γίνεται "σ" και το "αι" "ε".Ενα μικρο λαθος λογω απροσεξιας δεν θα με πειραζε.
Αλλα μου την δινει οταν ο αλλος ειναι ενταιλοσ ανωρθωγραφοσ κ δαιν χρυσιμοπειι τελυκο σιγμα.
Ειναι σπαστικο και το "σ" αντι του "ς" ειναι αντιαισθητικο.
Δηλαδη ενταξει. Εξι χρονια στο δημοτικο τι σκ@τα μαθαιναμε;
-----------------------------------------
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.