alexia1992
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki_7
Νεοφερμένος
εκθεση 17 ευρω/ωρα (κανω μαζι μ αλλα 2 παιδια)
φυσικη 18 ευρω/ωρα (κανω μαζι μ αλλα 3 παιδια)
παω β λυκειου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Μαθηματικα&Στατιστικη: 30/ωρα
Προγραμματισμο: 35/ωρα
Φυσικη:20/ωρα
Εκθεση:22/ωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
4ωρες μαθ.κατ.
2ωρες φυσ.κατ.
2ωρες ΑΕΠΠ
1ωρα ΑΟΔΕ
2ωρες Εκθ.
Οι ωρες αυτες δεν ηταν στανταρ, δλδ, αν ζητουσαμε για επιπλεον μαθηματα, π.χ. Μαθ.Κατ. ή Φυσικη τοτε καναμε και το ΣΚ επιπλεον μαθηματα.
SephirothAN
Νεοφερμένος
3 ωρες μαθηματικα κ στατιστικη,
2 ωρες φυσικη
1 ωρα Εφαρμογες
1 ωρα ΑΟΔΕ
1 ωρα Εκθεση
Πλεον ομως, επειδη μας εχουν τουμπανιασει στα εκτακτα (επιπλεον μαθημα) εχει γινει καπως ετσι:
>20 ωρες Μαθηματικα
>6 ωρες Φυσικη
>2 ωρες Εφαρμογες, τα αλλα οπως ειναι...
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
380e/μηνα για:
3 ωρες μαθηματικα κ στατιστικη,
2 ωρες φυσικη
1 ωρα Εφαρμογες
1 ωρα ΑΟΔΕ
1 ωρα Εκθεση
Πλεον ομως, επειδη μας εχουν τουμπανιασει στα εκτακτα (επιπλεον μαθημα) εχει γινει καπως ετσι:
>20 ωρες Μαθηματικα
>6 ωρες Φυσικη
>2 ωρες Εφαρμογες, τα αλλα οπως ειναι...
:!::!::!:
Μα τον Τουτατι..
αναλογικα ποσες ωρες κανεις μαθημα τη μερα; Οχι μονο για μαθηματικα, συνολικα
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχικα να πω πως ολα ειναι ιδιαιτερα και ειμαι μονος μου.
Μαθηματικα&Στατιστικη: 30/ωρα
Προγραμματισμο: 35/ωρα
Φυσικη:20/ωρα
Εκθεση:22/ωρα
Γενικα εχω ακουσει τρελες τιμες(μεχρι και 50? την ωρα για Μαθ Κατ) αλλα 35? στο Προγραμματισμο.??Δηλαδη ενα 2ωρο λογικα να κανεις τη βδομαδα 70? μονο Α.Ε.Π.Π.??
Πως την εχουνε δει δηλαδη οι καθηγητες και ζητανε τετοια ποσα ρε παιδια.?Αλλα βεβαια εκμεταλλευονται το γεγονος οτι απ αυτες τις εξετασεις κρινεται σε μεγαλο βαθμο το μελλον μας και κοπανανε στο ψαχνο. Οικονομικη κριση σου λεει μετα..
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Γενικα εχω ακουσει τρελες τιμες(μεχρι και 50? την ωρα για Μαθ Κατ) αλλα 35? στο Προγραμματισμο.??Δηλαδη ενα 2ωρο λογικα να κανεις τη βδομαδα 70? μονο Α.Ε.Π.Π.??
Πως την εχουνε δει δηλαδη οι καθηγητες και ζητανε τετοια ποσα ρε παιδια.?Αλλα βεβαια εκμεταλλευονται το γεγονος οτι απ αυτες τις εξετασεις κρινεται σε μεγαλο βαθμο το μελλον μας και κοπανανε στο ψαχνο. Οικονομικη κριση σου λεει μετα..
Κανω συνολικα 4 ωρες τον μηνα Α.Ε.Π.Π. δηλαδη 4χ35=140 Φράγκα..
Συμφωνω μαζι σου...αυτος που μου κανει ιδιαιτερα παιρνει τα μαλλια του..αλλα και τι να κανεις...
Σκεψου πως μεσα στο πασχα θα κανω περιπου 14 ωρες Α.Ε.Π.Π δηλαδη 14χ35=490ευρω μεσα σε 15 μερες χονδρικα..
Δεν σκεφτομαι εμενα...την φουκαριαρα την μανα μου που εχει ξηλωθει να πληρωνει...
SephirothAN
Νεοφερμένος
:!::!::!:
Μα τον Τουτατι..
αναλογικα ποσες ωρες κανεις μαθημα τη μερα; Οχι μονο για μαθηματικα, συνολικα
Συνηθως κανω 3.5 - 4.5 ωρες.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Στο φροντιστηριο μου τα 6 μαθηματα της Θεωρητικης κοστιζουν 4.000 μονο για ολο το χρονο! Γνωστο, Αγνωστο, Λατινικα, Ιστορια, Κειμενα, Βιολογια, Εκθεση (7 στην ουσια)
Guest 292010
Επισκέπτης
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρευτείτε...(εσείς που τα σκάτε, οι άλλοι τη δουλειά τους κάνουν)... Όχι και 35 ευρώ !!
popakion
Νεοφερμένος
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η/Υ 2 ώρες 50 μήνα
αγγλικά 4 ώρες 100 μήνα
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
5 ωρες αρχαια
3 ωρες λατινικα
2 ωρες ιστορια
2 ωρες λογοτεχνια
2 ωρες εκθεση
2 ωρες βιολογια
(ολα αυτα ομως σχολικες ωρες, δηλ, 45 λεπτα)
Και πληρωνω το μηνα 220
-----------------------------------------
Παιδια ειναι εξωφρενικα τα ποσα που διαβαζω!
Στο φροντιστηριο μου τα 6 μαθηματα της Θεωρητικης κοστιζουν 4.000 μονο για ολο το χρονο! Γνωστο, Αγνωστο, Λατινικα, Ιστορια, Κειμενα, Βιολογια, Εκθεση (7 στην ουσια)
4000 αν το διαιρεσεις με 9 που ειναι οι μηνες που κανουμε μαθημα βγαινει 444,444 πες 445 δηλ χοντρικα 450 το μηνα... Μην τα θεωρεις και λιγα! Εγω για τα ιδια πληρωνω 220
matina91
Νεοφερμένος
την βδομαδα κανω Εκθεση 2 ωρες μαθ/κα και φυσικη απο 3 ωρεσ, αοδε 1 ωρα και αεππ 1.30
εκθεση 25 Ε
φυσικη 30 Ε
μαθ/κα 40 Ε
αοδε 40 Ε
αεππ 30 Ε
μας κλεβουν λιγο..ειδικα αοδε..ελεος ερχεται πινη τον καφε του ενω του λεω το μαθημα και φευγει ειναι για 40 Ε:xixi:
Μονο για τα μα8ηματικα φευγουν 600 ευρς το μηνα...τι να πω...
Guest 292010
Επισκέπτης
Θα γραψω ποσα τους δινουμε με την ωρα..
την βδομαδα κανω Εκθεση 2 ωρες μαθ/κα και φυσικη απο 3 ωρεσ, αοδε 1 ωρα και αεππ 1.30
εκθεση 25 Ε
φυσικη 30 Ε
μαθ/κα 40 Ε
αοδε 40 Ε
αεππ 30 Ε
μας κλεβουν λιγο..ειδικα αοδε..ελεος ερχεται πινη τον καφε του ενω του λεω το μαθημα και φευγει ειναι για 40 Ε:xixi:
Μονο για τα μα8ηματικα φευγουν 600 ευρς το μηνα...τι να πω...
Τότε?γιατί τα δίνεις τα 40?
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κάνω ιδιαίτερα 1000Ε/δευτερόλεπτο. Το ξέρω είναι ακριβά, αλλά αν το παιδί σας αξίζει ότι καλύτερο να με προτιμήσετε. Εναλλακτικά γράψτε το σε ένα κοινό φροντιστήριο όπως όλα τα παιδιά, δεν είναι κακό να μην δίνετε στο παιδί σας την ευκαιρία να τα καταφέρει άριστα στις πανελλήνιες.
(Πολύ ψαρωτικό ακούγεται ε?)
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.