άντζυ
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
partblah1990
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
- Όταν (2001-2005) τα πανελλαδικά μαθήματα ήταν 9 : τα πακέτα των φροντιστηρίων ήταν 15-18 ώρες την εβδομάδα.
- Όταν (2006-..... ) τα πανελλαδικά μαθήματα έγιναν 6 : τα πακέτα των φροντιστηρίων ήταν 15-18 ώρες την εβδομάδα και η προετοιμασία άρχιζε από τη Β λυκείου.
---------------- Τα συμπεράσματα δικά σας ....
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Τα φροντιστήρια κοιτάνε μόνο τα έσοδά τους, αυτός είναι ο στόχος τους ως επιχείρηση.
Συμπέρασμα 2ο.
Έχω αρχίσει να μαθαίνω ΑΟΔΕ, holy cow.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Διας, τότε με τα 14 και τα 9 γράφανε αρκετά μαθήματα για τα οποία δε χρειάζεται να έχεις φροντιστηριακή ενίσχυση για να γράψεις.Έπειτα, συγκρίνοντας τουλάχιστον τα θέματα τότε στα μαθηματικά κατ. και στη φυσική κατ. μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ότι το επίπεδο δυσκολίας ήταν αρκετά χαμηλότερο από τώρα, οπότε οι 5 ώρες που κάνω στα μαθ. τώρα, τότε θα ήταν 3.Τα φροντιστήρια τη δουλειά τους κάνουν, οι μαθητές είναι υπεύθυνοι για τις υπηρεσίες που θα αγοράσουν.Οι περισσότεροι απλά πάνε και ρωτάνε "Εμ, τι προτείνετε να κάνει το παιδί?".Ε τι θα σου πει ο φροντιστής, θα σου πουλήσει όσο περισσότερο προιόν μπορεί.
Προσωπικά, έκανα 18 ώρες, τώρα τελευταία 22.Όλα καλά πάνε, μόνο τον Ιανουάριο τα'χα παίξει λίγο.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Απορώ πώς δεν έχετε σκοτώσει κανέναν!!!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εγώ κάνω σταθερά 15 ώρες τη βδομάδα και δίνω και οικονομία, εντάξει πείτε ένα μάθημα εξτρά.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχουν οι ώρες που λέτε...
Απορώ πώς δεν έχετε σκοτώσει κανέναν!!!
Κοιτα,απο ενα σημειο και μετα,πιστευω οι ''ωρολογιακες βομβες'' των 20ωρων και 25ωρων στα φροντιστηρια,πιστευω ειναι προοιον καθαρης κερδοσκοπιας εκ μερους τους και τρομολαγνειας των μαθητων.Λογικη εξηγηση αδυνατω να δωσω.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Κοιτα,απο ενα σημειο και μετα,πιστευω οι ''ωρολογιακες βομβες'' των 20ωρων και 25ωρων στα φροντιστηρια,πιστευω ειναι προοιον καθαρης κερδοσκοπιας εκ μερους τους και τρομολαγνειας των μαθητων.Λογικη εξηγηση αδυνατω να δωσω.
Εγώ δεν μπήκα ποτέ σε αυτό το τρυπάκι... Έκανα ιδιαίτερα 8 ώρες την εβδομάδα και όχι διαγωνίσματα κυριακάτικο και μαλακίες..Μόνο λίγο πριν τις εξετάσεις έκανα 10 αν θυμάμαι καλά, αλλά μιλάμε και για Β' και για Γ' Λυκείου, που είχα και φυσικές και μαθηματικά και βιολογίες ενώ ήμουν θεωρητική. Έκανα μόνο Αρχαία, Λατινικά, Φυσική, Μαθηματικά (στην Γ').
Dias
Επιφανές μέλος
Το έψαξα τότε λοιπόν και δεν βρήκα πουθενά λίγων ωρών φροντιστήριο. Ασφαλώς και ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε θεώρησα ότι τα πακέτα των 15-18 ωρών θα ήταν σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Έτσι κατέληξα σε ιδιαίτερα, 6 ώρες συνολικά την εβδομάδα, τα οποία σταμάτησα το Μάρτιο και συνέχισα μόνος μου. Δεν θα πω ότι δεν διάβασα πολύ, όμως είχα και ελεύθερο χρόνο για ψυχαγωγία και ξεκούραση και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Κρίνοντας εκ των υστέρων, μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει το ίδιο καλά και χωρίς καθόλου μαθήμα, όμως τότε αισθανόμουν ανασφάλεια να το κάνω. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία...Γενικός κανόνας δεν υπάρχει, ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να πληροφορείται εκ των προτέρων ώστε να κρίνει πόση βοήθεια χρειάζεται...
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν μπήκα ποτέ σε αυτό το τρυπάκι... Έκανα ιδιαίτερα 8 ώρες την εβδομάδα και όχι διαγωνίσματα κυριακάτικο και μαλακίες..Μόνο λίγο πριν τις εξετάσεις έκανα 10 αν θυμάμαι καλά, αλλά μιλάμε και για Β' και για Γ' Λυκείου, που είχα και φυσικές και μαθηματικά και βιολογίες ενώ ήμουν θεωρητική. Έκανα μόνο Αρχαία, Λατινικά, Φυσική, Μαθηματικά (στην Γ').
Ισχυει...εμενα βασικα το φροντιστηριο με βαζει σε ενα ''λουκι'' ωστε να μην χαθω και να κραταω μια σταθερη γραμμη επικοινωνιας με τα μαθηματα...ετσι το βλεπω εγω δηλαδη και ετσι το λειτουργω.Η αληθεια ειναι οτι ειδικα τωρα τελευταια με τα διαγωνισματα μου τρωει πολυτιμο χρονο,και δεν με αφηνει να διαβαζω τα μαθηματα που θελω εγω αλλα διαβαζω αναλογα και με το τι γραφω στο φρο...γιαυτο και δεν εχω παει να γραψω ορισμενα.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αν πάλι έκανα ΑΕΠΠ και πάλι δε θα έκανα τόσες ασκήσεις, θα έλυνα λιγότερες. Και το Αοδε θα το είχα σιχαθεί, αν ήταν να το διαβάζω με το ζόρι για συγκεκριμένες μέρες.
Οπότε είμαι γενικά ικανοποιημένος.
Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο εξεταστής, βέβαια.
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα κάνω 14 . Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο στο Σεπτέμβριο θα έκανα μόνο μαθηματικά κανονικά και τα υπόλοιπα ιδιαίτερα μία ώρα την εβδομάδα.
Δεν ξέρω, ειδικά τώρα το Πάσχα με τα έκτακτα μαθήματα, τα διαγωνίσματα κτλ κουράστηκα πριν ξεκινήσω να διαβάζω και έβαλα λάθος προτεραιότητες .Σκέφτηκα σε μερικά να μην πηγαίνω αλλά νιώθω ανασφάλεια μήπως χάσω κάτι που αξίζει να το ακούσω . Έπειτα πάω δεν πάω οι γονείς μου πληρώνουν τα μαθήματα στο φροντιστήριο οπότε θα ήταν αχαριστία νομίζω ...
αλλά σιγά τι έμεινε...τπτ...
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
5,5 Μ.Κ
1,5 Μ.Γ.
3 Φ.Κ.
1,5 ΑΟΔΕ
2 ΑΟΘ
2 ΑΕΠΠ
2 Εκθεση
Joaquín
Διάσημο μέλος
Το έψαξα τότε λοιπόν και δεν βρήκα πουθενά λίγων ωρών φροντιστήριο. Ασφαλώς και ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε θεώρησα ότι τα πακέτα των 15-18 ωρών θα ήταν σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Έτσι κατέληξα σε ιδιαίτερα, 6 ώρες συνολικά την εβδομάδα, τα οποία σταμάτησα το Μάρτιο και συνέχισα μόνος μου. Δεν θα πω ότι δεν διάβασα πολύ, όμως είχα και ελεύθερο χρόνο για ψυχαγωγία και ξεκούραση και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Κρίνοντας εκ των υστέρων, μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει το ίδιο καλά και χωρίς καθόλου μαθήμα, όμως τότε αισθανόμουν ανασφάλεια να το κάνω. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία...
Εσύ είχες βιοχημεία,ηλεκτρολογία,φυσική γ.π όμως.Πώς να βασιστώ π.χ να βγάλω μόνο μου βιολογία και χημεία?ΑΟΘ 2 ώρες χαλβαδιάζουμε την καθηγήτρια οπότε περιττές,όπως και οι 2 ώρες μαθ.γ.π.Πάμε 14ώρες.Παρακάτω δε θα πήγαινα, αυτά είναι.Κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, εκ των υστέρων μπορεί να πω ότι κι άλλες ήταν περιττές, ποιος ξέρει
Φχαριστώ!
κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικα Γενικης 1 (αναλογα και με τα κατευθυνσης)
Φυσικη 4
Χημεια 2
Βιολογια 3
Εκθεση 2
Το Σύνολο: 18 (πολλες βγήκαν)
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρίτη Πέμπτη Σάββατο, και λίγο την Κυριακή, διάβασμα στο σπίτι..
trick
Νεοφερμένος
3 φυσική
3 χημεία
2 βιολογία
2 έκθεση
σύνολο 15
+ 3 ώρες γερμανικά, tourist
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος
3 φυσική κατεύθυνσης
2 ώρες στις 15 μέρες μαθηματικά γενικής
2 έκθεση
2 ώρες αοθ
2 αεππ
και έκανα και αοδε 2 ώρες στις 15 μέρες, αλλά το έκοψα γιατί είδα οτι δεν οφελεί πολύ, έτσι κι αλλιώς για να τα μάθω παπαγαλία που μου ζητουσαν δεν βοηθούσε σε κάτι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kapoioss
- mirara
- eltqt
- elenitren
- Help :)
- Τρελας123
- Lolipop7
- Joji
- Helen06
- Praxis
- Applepie
- Schlimazel
- Kitana
- Eirinakiii8
- Than003
- το κοριτσι του μαη
- Moblok
- Soleil
- Nefeloula
- calliope
- Nikoleta_Giann
- spring day
- Κλημεντίνη
- Nikos05
- Σωτηρία
- Maria1743
- Scandal
- Krasti24
- Αριάνα123
- Georgekk
- Xristinaqui
- tsiobieman
- LeoDel
- SlimShady
- Lia 2006
- Εριφύλη
- Viedo
- KingOfPop
- pacheiko
- the purge
- No name
- jims
- Cortes
- Panagiotis849
- Dimitris9
- thecrazycretan
- DeWiN
- Pharmacist01
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- sweater weather
- Giii
- panagiotis G
- Mhtrogoal
- nucomer
- Slytherin
- Alexecon1991
- Athens2002
- stefan
- pink_panther
- chochoru
- Johnman97
- athinoula
- Drglitterstar
- stathis125
- GabrielaM
- angelikitaraxia
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.