4 μαθκα, 2 μαθκα γπ, 2 χημεια, 3 φυσικη κατ.
Στην αρχη της χρονιας εκανα + 2 εκθεση + 2 βιολογια κατ, αλλα δεν αντεχα την πιεση και τα σταματησα αυτα. Τα μισουσα τα απογευματινα μαθηματα :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
πολλα εξαρτωνται απο την κατευθυνση...
Μπα.
alfisti
Νεοφερμένος
Ακομα και με τοσες ωρες σχολειου και φροντηστηριου χρονος για προσωπικο διαβασμα μου μενει μπολικος αλλα το θεμα ειναι οτι εγω βαριεμαι να διαβασω.Καλα δεν μιλαω για το σχολειο που εκτος απο τα μαθηματα της κατευθυνσης που διαβαζω που και που λιγο, τα αλλα ειναι ολα ατσαλακωτα.Και σε ΜΟΝΟ 19 εβδομαδες δινουμε και δεν εχω κανενα μαθημα "σιγουρο".
West_Emperor
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
και απο το μαθητη.. ρε δεσποινα ομως εχω ακουσει οτι οι θετικοι εχουν πιο πολλες ωρες απο την τεχνολογικη σε φροντιστηριο επειδη ειναι κατα μια εννοια πιο δυσκολα τα μαθηματα τους...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
4 Μαθηματικα
2 Χημεια
2 Εκθεση
2 Φυσικη
-----------
14 Συνολο
sabbath
Νεοφερμένος
3 φυσικη
2 μαθ γενικης
1 αοδε
2 υπολογιστες
+2 εκθεση
= 15
και απο το μαθητη.. ρε δεσποινα ομως εχω ακουσει οτι οι θετικοι εχουν πιο πολλες ωρες απο την τεχνολογικη σε φροντιστηριο επειδη ειναι κατα μια εννοια πιο δυσκολα τα μαθηματα τους...
Περισσοτερο απο το μαθητη εξαρταται παρα απο την κατευθυνση. Ισως επειδη το ΑΟΔΕ ειναι κατ'εξοχην παπαγαλιστικο μαθημα να μην κανουν ολοι φροντιστηριο γιατι δε χρειαζεται τοσο.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
stathis125
Νεοφερμένος
lenia_
Νεοφερμένος
2 ωρες εκθεση χωρις
5 ωρες φυσκικη χωρις
5 ωρες προγραμματισμο
3 ωρες οικονομικα
1 ωρα διοικηση
2 ωρες μαθηματικα γενικης
συνολο 26 χωρις τα εξτρα...κατι αποριες κατι διαγωνισματα..γυρω στς 30 δηλαδη...
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί τόσο λίγες στη Γ' Λυκείου;
Είμαι Κύπρο, αλλά έχουμε ένα περίπου το ίδιο σύστημα (πχ τα ίδια βιβλία). Έχω κι εγώ συμμαθητές που παρακολουθούν πάνω από 10 ώρες φροντιστηρίων, και τους βλέπω έτοιμους να καταρρεύσουν .
Βασικά ρισκάρω πολλά και το ξέρω, αλλά συγγνώμη, εγώ το απόγευμά μου δεν το σκοτώνω. Ελπίζω να πετύχει το πείραμα.
Από Σάββατο ξαναξεκινώ φροντιστήρια. Κι έτσι θα έχω:
2 Αγγλικά κατ.
2 Μαθηματικά ΓΠ
2 Εκφραση.
Να ! Έφθασα τις 6.
Και απο αρχές Μαρτίου + 2 Ιστορία κατ. = 8
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
8 ωρες μαθηματικα
2 ωρες εκθεση χωρις
5 ωρες φυσκικη χωρις
5 ωρες προγραμματισμο
3 ωρες οικονομικα
1 ωρα διοικηση
2 ωρες μαθηματικα γενικης
συνολο 26 χωρις τα εξτρα...κατι αποριες κατι διαγωνισματα..γυρω στς 30 δηλαδη...
wtf??????????
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
1 ωρα στατιστική
2 ώρες φυσική κατεύθυνσης
1 ώρα προγραμματισμό
1 ώρα έκθεση
Σύνολο: 7 ώρες και ολα ιδιαιτερα:s
7 ωρες και δεν την παλευω...που να κανα πανω απο 10 σαν αλλα παιδια που παρατηρω να λενε οτι κανουνε 10+ την εβδομαδα..πως αντεχετε ρε παιδες??
Evma
Νεοφερμένος
2 ΑΕΠΠ
2 Εκθεση
5 Μαθ.κατ
3 Φυσ.κατ
2 Μαθ.γεν
2 ΑΟΘ
ΣΥΝΟΛΟ = 17 ωρες
(αλλα ευτυχως τελειωνω στις 5 την παρασκευη-Χωρις μαθηματα Σαβ/κο- και ειμαι αρκετα ανετος.)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kapoioss
- mirara
- eltqt
- elenitren
- Help :)
- Τρελας123
- Lolipop7
- Joji
- Helen06
- Praxis
- Applepie
- Schlimazel
- Kitana
- Eirinakiii8
- Than003
- το κοριτσι του μαη
- Moblok
- Soleil
- Nefeloula
- calliope
- Nikoleta_Giann
- spring day
- Κλημεντίνη
- Nikos05
- Σωτηρία
- Maria1743
- Scandal
- Krasti24
- Αριάνα123
- Georgekk
- Xristinaqui
- tsiobieman
- LeoDel
- SlimShady
- Lia 2006
- Εριφύλη
- Viedo
- KingOfPop
- pacheiko
- the purge
- No name
- jims
- Cortes
- Panagiotis849
- Dimitris9
- thecrazycretan
- DeWiN
- Pharmacist01
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- sweater weather
- Giii
- panagiotis G
- Mhtrogoal
- nucomer
- Slytherin
- Alexecon1991
- Athens2002
- stefan
- pink_panther
- chochoru
- Johnman97
- athinoula
- Drglitterstar
- stathis125
- GabrielaM
- angelikitaraxia
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.