Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
αα νομιζα οτι μιλουσες για τη β λυκειου...Τις 13 ώρες τις έκανα την χρονιά που έδινα πανελλήνιες(πέρυσι) και σαφώς δεν έκανα μαθήματα γενικής παιδείας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν μιλούσα για την β'λυκείου, αν προσέξεις το προηγούμενο μήνυμά μου θα καταλάβεις για ποιό λόγο ανέφερα τις ώρες.αα νομιζα οτι μιλουσες για τη β λυκειου...
(Όχι και 26 ώρες βρε παιδιά, είναι υπερβολήήήήήή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μιλούσα για την β'λυκείου, αν προσέξεις το προηγούμενο μήνυμά μου θα καταλάβεις για ποιό λόγο ανέφερα τις ώρες.
(Όχι και 26 ώρες βρε παιδιά, είναι υπερβολήήήήήή)
εγω θα αυτοκτονουσα.....
crash crash
Νεοφερμένος
schooliki
Δραστήριο μέλος
Μια μεγάλη αλήθεια από ένα 13άχρονο.Πιστεύω πως το φροντιστήριο στην Ελλάδα είναι φοβερα υπερεκτιμιμένο...Αν και είμαι μόλις 13 ετών και θα νομίζετε πως δεν ξέρω τι λέω, έχω αδέρφια που έκαναν το ίδιο λάθος...Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που κανετε φροντιστήριο...έτσι θα σας αφήσει πιο πολύ χρόνο για διάβασμα και εξάσκηση σε αυτό που θεωρείται πιο σημαντικό
Ελπίζω μόνο, όταν έρθει η ώρα των δικών του πανελληνίων, να μην κάνει το λάθος που έκαναν τα αδέλφια του, κάτω από το βάρος της προσωπικής του αγωνίας και του άγχους των γονιών του.
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
εε διαβαζω ως τις 2 το ξημερωμα
και εισαι ακομα ζωντανη?
Φανταζομαι τωρα εισαι σε τετοια φαση
crash crash
Νεοφερμένος
και εισαι ακομα ζωντανη?
Φανταζομαι τωρα εισαι σε τετοια φαση
ακριβως ομως πορωση τρα σε λεωω!
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
3 Φυσική Κατ/νσης
5 Μαθηματικά Κατ/νσης
3 Προγραμματισμό (δεν έκανα καλοκαιρινό, δεν βόλευε το πρόγραμμα, οπότε θα κάνω μέχρι τέλη Νοεμβρίου 3 ώρες, και μετά 2)
1 ΑΟΔΕ
1 Βιολογία Γενικής
2 Έκθεση
15 δηλαδή αν τις υπολόγισα σωστά...
EDIT: α, καλά, τώρα είδα ότι ειναι για Β λυκείου
Guest 565231
Επισκέπτης
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
2 ωρες λατινικα
1,5 ωρα εκθεση
MariosProspathw
Νεοφερμένος
Nikos Grn
Νεοφερμένος
1,5 άγνωστο
1 έκθεση
1 λατινικά
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω προσωπικά έκανα κάθε μέρα 15:00-19:00.
Δεν είχες χρόνο να σκεφτείς, αρκετό ελεύθερο χρόνο κλπ. Ζουσες με την ελπίδα πως θα ανταμοιφθείς στο τέλος με ενα καλό βαθμό, χωρίς το διάβασμα να γινόταν αγγαρεία.
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και σήμερα τις ίδιες ώρες κάνουν οι περισσότεροι.Εγω προσωπικά έκανα κάθε μέρα 15:00-19:00.
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ποιο λογο κανεις φροντιστηριο στο αοδε;
Γιατί χωρίς κάποιον πάνω από το κεφάλι μου θα το διάβαζα τον Μάιο πριν τις εξετάσεις
4 ωρες μαθηματικα (γενικης και κατευθυνσης)
2 ωρες φυσικη κατευθυνσης β λυκειου
2 ωρες φυσικη κατευθυνσης γ λυκειου (για προετοιμασια)
1,5 ωρες βιολογια
πιστευω πως για β λυκειου ειναι αρκετες αλλα νταξει..τωρα δεν ξερω αμα χρειαζεται να κανω χημεια
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
2 ωρες εκθεση
4 ωρες μαθηματικα (γενικης και κατευθυνσης)
2 ωρες φυσικη κατευθυνσης β λυκειου
2 ωρες φυσικη κατευθυνσης γ λυκειου (για προετοιμασια)
1,5 ωρες βιολογια
πιστευω πως για β λυκειου ειναι αρκετες αλλα νταξει..τωρα δεν ξερω αμα χρειαζεται να κανω χημεια
για ποιο λογο κανεις βιολογια;;
και φυσικη της γ;;
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
2 ώρες έκθεση
Τα άλλα της κατεύθυνσης τα θεωρώ εύκολα δε θα πάθω και τίποτα άμα αρχίσω το καλοκαίρι εντατικά.
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
2 ώρες Άλγεβρα
2 ώρες Μαθηματικά
2 ώρες Φυσική Κατ.
1 ώρα Μαθηματικά Γ
1 ώρα Φυσική Γ.
1 ώρα Φυσική Γεν.
1 ώρα Γεωμετρία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.