BLaZy8
Δραστήριο μέλος
εγώAισθανεται και αλλος οτι δεν του φτανει το 24ωρο???
Δεν προλαβαίνω τίποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aισθανεται και αλλος οτι δεν του φτανει το 24ωρο???
Το 24ωρο είναι ανύπαρκτο. Κάθεσαι να διαβάσεις στις 5 και μετά από "30 ώρα ασκήσεων" κοιτάς το ρολόι και έχει πάει 9! Πφφφ όπως και να 'χει θα περάσουν όλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Geldern
Νεοφερμένος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ειδικά και τώρα που άνοιξε ο καιρός. Ντάξει θα προτιμούσα να είμαι έξω να μαζεύω λουλούδια, αλλά θα περάσει..........
Τη μούντα του καιρού δεν την αντέχω. Να χει τον καιρό που λές θα βρέξει, δε θα βρέξει; Και να έχω και διάβασμα.
Τότε με πιάνουν τα ψυχολογικά μου.
christina123
Δραστήριο μέλος
ρε εμενα μου φαινεται οτι ο χρονος το πρωι περναει τοσο γρηγορα...ξεκιναω να διαβαζω κατα τις 8.30 και κοιταω σε καποια στιγμη το ρολοι και ειχε παει 11.30 και ειχα κανει μονο 7 ασκησεις φυσικης.ε και τοτε με πιανει πανικος....γιατι ολα τα αλλα που με περιμενουν(μαθηματικα αοδευ αεππ βιολογια) ποτε θα τα προλαβω;καθε μερα τα ιδια...Μ' αρέσει πολύ να διαβάζω τα πρωινά! (όταν δε πηγαίνω σχολείο.)
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
io-sam
Νεοφερμένος
μιλάμε εχω κατααγχωθει ήθελα το Πάσχα να χαλαρώσω(ελάχιστα) και στο φροντιστήριο από δευτέρα θα εχω μαθηματα και την επόμενη εβδομάδα 4 συνεχόμενα διαγωνίσματα σε όλη την ύλη κατεύθυνση:@
δλδ έλεος ,ούτε λίγος χρόνος για καμία βιολογία, καμία έκθεση...πφφ!
τουλάχιστον μετά σχολείο θα έχουμε ελάχιστο:Ρ
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ λες Κωστα? Εχεις σταματησει το σχολειο? Εγω πηγαινω ακομα κανονικα και η αληθεια ειναι οτι ζοριζομαι!
Από αύριο σταματάω, και ευτυχώς έχω λίγες απουσίες (12) οπότε θα πηγαίνω πολύ σπάνια απλώς για ένα διάλειμμα από το διάβασμα... Αντοχές για να συνεχίσω το διάβασμα έχω, ψυχικά με το άγχος και την πίεση τα έχω παίξει...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα από αντοχές..Εντάξει,το 'χω πάρει ζεστά ότι τώρα πρέπει να ζοριστώ ακόμα περισσότερο!Ψυχολογικά,μία έτσι μία αλλιώς είμαι..!Θα δούμε τι θα γίνει τώρα που ξεκινάνε και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης στο φροντ.......
MagicForLife
Νεοφερμένος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει τρομερό αποτέλεσμα, παρόλο που ακούγεται σχετικά λίγο!
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγώ είμαι στη Β λυκείου και ξεκινάω το διάβασμα από της 3,30 και τελειώνω στις 10,00 ώρα το βράδυ!!!
Β λυκείου και ρίχνεις τέτοιο διάβασμα; Μέχρι τα Χριστούγεννα σε βλέπω να έχεις βγει off.
χριχρι :)
Νεοφερμένος
Δεν μπορώ να καταλάβω DrHouse για ποιο λόγο εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο. Εγώ απλώς εξέφρασα την καθημερινότητα μου ως μαθητής εάν δεν σου αρέσει μην το βλέπεις.
Απλά είναι υπερβολικά πολλές οι ώρες που διαβάζεις..Του χρόνου δλδ στις πανελλήνιες τι θα κάνεις; Πόσες ώρες θα διαβάζεις; Μέχρι το χάραμα;
iwannitca
Νεοφερμένος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- burningfire
- Albert.123
- Panatha mono
- Τρελας123
- Lolipop7
- BorisofBoris.2006.
- maril8na
- loli
- Mary06
- cinnamongirl
- Evaa:)
- mikekaras
- Eirinakiii8
- topg
- Dreamer_SW
- eukleidhs1821
- buffon85
- Βιολετ
- Ελεγκολόγος
- Γιώργος Ζ
- DeWiN
- Lia 2006
- spring day
- calliope
- thecrazycretan
- Haraa11
- diamag
- Scandal
- Viedo
- Βλα
- eri548
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.