patcher
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim_porto
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ.1-2 ωρες διαβαζα...τιποτε φοβερο δηλαδη...δεν στερηθηκα τιποτα απ'τη ζωη μου και οταν λεω τιποτα εννοω τιποτα απολυτως....ΑΛΛΑ....στο σχολειο ημουν και στα 45 λεπτα παραδοσης αφοσιωμενος....δεν ακουγα τι γινοταν γυρω μου....ημουν σε μια κατασταση νιρβανας......εγω,ο πινακας,και ο καθηγητης.....αυτα....τελικο αποτελεσμα????18.081 μορια.
Και στη σχολή μου αυτό κάνω, με πολύ καλά αποτελέσματα.
timteam
Νεοφερμένος
Ισως να φαινομαι λιγο στενομυαλος , αλλα απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βγαλεις 18.000+ μορια με 1 ωρα διαβασμα την ημερα...:nono:
Οταν τα μαθηματα της κατευθυνσης απαιτουν αρκετη εμβαθυνση , θελω πραγματικα να μου εξηγησετε πως με 1 ωρα μπορεις να εισαι ''ενταξει'' με ολα τα μαθηματα
Μην μιλησω για το ΑΟΔΕ , που θελει διαβασμα ΟΛΗ την χρονια , προκειμενου να αποστηθησεις τις παπαρολογιες που λεει...
jim_porto
Νεοφερμένος
timteam
Νεοφερμένος
Παντως δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα με στοχο να σε προσβαλω , απλα θελω τα παιδια της Γ λυκειου να συνειδητοποιησουν οτι οι πανελληνιες δεν ειναι κατι ευκολο ουτε κατι χαλαρο , και σιγουρα η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των παιδιων δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει με 1 ωρα διαβασμα την ημερα..
jim_porto
Νεοφερμένος
single
Νεοφερμένος
Βρε παιδια,,εχω αγχωθει ! Ποσες ωρες περιπου διαβαζατε εσεις καθημερινα... ? Ακουω απο γνωστους τρελους αριθμους... Πειτε μου !
Άκου, το θέμα δέν είναι πόσες ώρες διαβάζεις!!!Το tip είναι να διαβάζεις σωστά!!!Συγκεντρωμένα κ οργανωμένα!!!Εγω διαβάζω έτσι κ καταναλώνω
περίπου 1-2 ώρες!!!:no1::no1:
jim_porto
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
επειδη δε ειμαι και τοσο καλος στο προγραμματισμο του χρονου μου,εσεις πως εχετε κανονισει να κανετε επαναληψεη στο αοδε?(τωρα που ερχονται xmas εμενα ειναι απο τα κυριοτερα προβληματα μου αυτο το μαθημα-νιωθω οτι εχω κενα αν κ προσπαθω παρα πολυ για να το διαβασω καλα και να το μαθω-παπαγαλισω-κατανοησω,αδικως...)
Απο βοηθηματα εχετε τιποτα?αξιζει να αγορασω κανενα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά δεν αξίζει να πάρεις βοήθημα για 50 σελίδες παπαγαλία.
Τώρα τα Χριστούγεννα αν κάτσεις μια ώρα την μέρα μέχρι της 10 που αρχίζουν τα μαθήματα θα τα έχεις μάθει όλα απ έξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Dont worry...its christmas .. you have the time to change it
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Από βοηθήματα δεν αξίζει τίποτα.
Βασικά δεν αξίζει να πάρεις βοήθημα για 50 σελίδες παπαγαλία.
Τώρα τα Χριστούγεννα αν κάτσεις μια ώρα την μέρα μέχρι της 10 που αρχίζουν τα μαθήματα θα τα έχεις μάθει όλα απ έξω.
μακαρι και εγω τωρα τοσο αφιερωνω λες οτι φτανει ε?
να δουμε τη θα πρωτοκανουμε αυτα τα κολοxmas2 ώρeς την eβδομάδα
Dont worry...its christmas .. you have the time to change it
Μη βάζετε προγράμματα, δεν υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσετε. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι ποιες μέρες θα χάσεις έτσι κι αλλιώς μαζί μ' αυτές που θα αφήσεις για ξεκούραση (δεν πιστεύω να κάτσεις να διαβάσεις πρωτοχρονιά ας πούμε). Αυτό δες μόνο κι από κει και πέρα ύπνος και διάβασμα ανάλογα με τη διάθεση. Μην κάτσεις να κάνεις την Παρασκευή ΑΟΔΕ για παράδειγμα επειδή αυτό λέει το πρόγραμμα, δεν πρόκειται να διαβάσεις. Ασχολήσου με τα μαθήματα που θες εσύ κάθε μέρα.
Απλα προσπαθω να το διαβαζω πρωτο ωστε αν εχω καθαρο μυαλο
απλα με αυτο το τροπο υστερούμε της διαθεσης συνήθως να κανω οτιδήποτε αλλο...
Πιάνομαι από την τελευταία πρόταση και λέω: μην καταλήξετε σαν εμένα όμως, που γράφω λογοτεχνία 97 επειδή γαμάει και την λατρεύω και ιστορία παίρνω τα 3. Ώρες ώρες χρειάζεται το πρόγραμμα.
τι να σου πω καιε γω το εχω αυτο το προβλημα
Πω πω ποσο σε ζηλευω μακαρι να μπορουσα και εγω να μαθαινω 3 σελιδες την ημερα(λογοτεχνία =θεωριτικη right?)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
τι να σου πω καιε γω το εχω αυτο το προβλημα
Πω πω ποσο σε ζηλευω μακαρι να μπορουσα και εγω να μαθαινω 3 σελιδες την ημερα(λογοτεχνία =θεωριτικη right?)
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ που είμαι ήδη θεωρητική.
Μπορώ να μαθαίνω μεταφράσεις/συντακτικό/θεωρία/αρχικούς χρόνους και τα λοιπά, αλλά ιστορία που πρέπει να την μάθω κατα λέξη έχω τεράστιο πρόβλημα.
Και είναι και 93 σελίδες. =(
Καλές γιορτές btw και καλά διαβάσματα ^^
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- burningfire
- Albert.123
- Panatha mono
- Τρελας123
- Lolipop7
- BorisofBoris.2006.
- maril8na
- loli
- Mary06
- cinnamongirl
- Evaa:)
- mikekaras
- Eirinakiii8
- topg
- Dreamer_SW
- eukleidhs1821
- buffon85
- Βιολετ
- Ελεγκολόγος
- Γιώργος Ζ
- DeWiN
- Lia 2006
- spring day
- calliope
- thecrazycretan
- Haraa11
- diamag
- Scandal
- Viedo
- Βλα
- eri548
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.