catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
εεεεεεεεεεεεεε τώρα που το σκέφτομαι έχω και πολλούς παραπάνω πόντους στο Ύψος αλλά δεν βλέπω να ντρέπεσαι εσύ για αυτό(χα got you)
Ναι, παρεξηγηθηκα τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Ναι, παρεξηγηθηκα τωρα
i did my best
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Queen_Doline
Νεοφερμένος
και 62 κιλα
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
αλλά τώρα με το διάβασμα μασαμπουκώνω όποτε δεν νομίζω να τα κρατήσω αυτά τα κιλά...
ειμαι μπουλουκα
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
είμαι 65 κιλά...με ύψος 1.70 περίπου
αλλά τώρα με το διάβασμα μασαμπουκώνω όποτε δεν νομίζω να τα κρατήσω αυτά τα κιλά...
ειμαι μπουλουκα
Σιγά Εξάλλου όπως είναι και το μότο των μαθητών Γ λυκείου..." μετά τις πανελλήνιες θα τα χάσουμε!"
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ειμαι ενα ζωντανο παραδειγμαΣιγά Εξάλλου όπως είναι και το μότο των μαθητών Γ λυκείου..." μετά τις πανελλήνιες θα τα χάσουμε!"
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλά άμα τώρα το καλοκαίρι έχω αρχίσει να παίρνω κιλά...Σιγά Εξάλλου όπως είναι και το μότο των μαθητών Γ λυκείου..." μετά τις πανελλήνιες θα τα χάσουμε!"
το χειμώνα τι θα πάθω;...θα γίνω βουβάλι;
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλά άμα τώρα το καλοκαίρι έχω αρχίσει να παίρνω κιλά...
το χειμώνα τι θα πάθω;...θα γίνω βουβάλι;
Το τσιμπολόγημα παχαίνει. Τώρα το καλοκαίρι κάτι τα παγωτά κάτι οι έξοδοι κάτι τα αλκοολούχα.... να τα τα κιλάκια...
Το χειμώνα δεν θα έχεις πολύ χρόνο για να τρως Πέρσι που έδινα και αγγλικά το Δεκέμβρη σε περίοδο διαγωνισμάτων είχα ξεχάσει 2-3 φορές να φάω
Εν τέλει αποκτάς ένα ρυθμό το χειμώνα, μια ρουτίνα.
Επίσης πολύ κολύμπι. Όταν πάτε για μπάνιο, μην κάθεστε και μιλάτε σα κάτι γιαγιάδες που κάθονται σε μια γωνιά στα ρηχά και κουτσομπολεύουν. Κολυμπήστεεεεε !
tip: όποτε θες γλυκό ή σνακ πίνε νερό
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Σιγά Εξάλλου όπως είναι και το μότο των μαθητών Γ λυκείου..." μετά τις πανελλήνιες θα τα χάσουμε!"
''Αφού στο πανεπιστήμιο δεν θα έχουμε να φάμε.''
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ύψος: 1,82 cm
Βάρος: 71 Κg
alexacker
Νεοφερμένος
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
coco :D
Νεοφερμένος
Theseus
Νεοφερμένος
Βαρος 61-62
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 192 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- Aggel0sss
- Nick0007
- Philologist
- Satan Claus
- giannhs2001
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- globglogabgalab
- imyrcarn
- ggl
- barkos
- ρενακι 13
- marakiloveee
- igeorgeoikonomo
- Κλημεντίνη
- george777
- nucomer
- 69lover
- Ryuzaki
- panosveki
- T C
- Nikkkpat
- SlimShady
- Theodora03
- Lia 2006
- Ζωή Τ
- paulkin94
- EiriniS20
- TonyMontanaEse
- constansn
- Paragontas7000
- damn
- Petros.21
- Nia Skg
- louminis
- calliope
- Scott
- Mendem
- Mary Jane
- Αναστασία197
- katerinavld
- iminspain
- Citylights
- Idontknoww
- ioannam
- spring day
- Slytherin
- manos1234567
- Libertus
- pepatogourounaki
- Γιώργος - Κόρινθος
- χημεια4λαιφ
- Dr House
- chris2799
- the purge
- Serotonin
- harry akritas
- Meow
- tsiobieman
- pink_panther
- ΘανάσοςG4
- Manolo165
- Αριάνα123
- Xristinaqui
- Φινεύς
- Mukumbura
- Αλκης Κ.
- New member
- eri548
- Drglitterstar
- giorgosp97
- Tommy_civil
- Bgpanos
- Eua5
- Λαμπρινηη
- Memetchi
- CITCOC
- JohnGreek
- Superhuman
- Ιωάννα2
- ag97
- fearless
- cel123
- PanosBat
- Viedo
- Rene2004
- stergios191919
- gregory nub
- Nefh_
- J.Cameron
- Griff
- American Economist
- Enso
- civilian
- uni77
- jimis2001
- Intravenous_drug
- Cassano
- Giorno
- γιω99
- Ggpg
- Arvacon
- Demy25
- Kostakis45
- Annaaa345667
- Jocaste
- Steffie88
- Ststst02
- ChrisNoris
- Θανασης Α.
- Mhtrogoal
- stefan
- Ν.Χ.
- St11
- Unseen skygge
- Έμμα
- Dababy
- suaimhneas
- aekarare
- luisnazariodelima
- olga123
- fmarulezkd
- fockos
- mitsakos
- Evimgr
- Tina02
- iManosX13
- Vasilis2000kak
- tymvorixos
- jul25
- TommyMak
- Monster Hunter
- Panagiotis849
- MarcoReus
- Nefeloula
- gwgw_5
- Scandal
- eukleidhs1821
- hirasawayui
- charmander
- Κασανδρα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.