Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Λες να πάρω το μπαμπά που χρωστάει κι αυτά τα 6 μαθηματάκια(11 είναι τελικά) στη Νομική?Μικρότερα αδέρφια δεν έχωΘυμάμαι τη δική μου πρώτη μέρα, που κάποια παιδιά είχαν έρθει με τους γονείς και τα μικρότερα αδέρφια τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
χαλια...ειμαι εντελως αντικοινωνικη...δυστηχως δν βλεπω να κανω ευκολα φιλους...
εσυ πως τν φανταζεσαι?
+100000
confusius
Δραστήριο μέλος
+100000
Οχι καλέ,μη φοβάστε! Το ίδιο άγχος που χετε εσείς έχουν όλοι!
Άσε που άμα ντρέπεστε εσείς θα σας μιλήσει κάποιος άλλος πιο ξεψαρωμένος!
Γενικά τις πρώτες μέρες να μιλάτε και να γνωρίζεστε με όλους, με ποιους θα ταιριάξετε τελικά θα φανεί μεταααααα! Πάντως μόνοι σας δεν παίζει να μείνετε! :no1:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
σε ποιο τμημα?
Παιδαγωγικό Αλεξ/πολης το πιθανότερο..
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε όχι, δεν το πιστεύω αυτό με τίποτα...Θυμάμαι τη δική μου πρώτη μέρα, που κάποια παιδιά είχαν έρθει με τους γονείς και τα μικρότερα αδέρφια τους.
Δεν παίζει να υπάρχει τέτοια εικόνα...
Υποτίθεται πως το να πηγαίνεις μαζί με γονείς και ολόκληρο το σόι σε σχολείο, συνήθιζε να συμβολίζει την αδυναμία και το φόβο σου για αυτό το καινούριο που θα αντιμετώπιζες.
Άμα στα 18 σου δεν έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, ή την ευφυΐα τουλάχιστον για να το κρύψεις, τότε υπάρχει πρόβλημα...:what:
Η δικιά σου πρώτη μέρα ήταν ωραία και ανατρεπτική πάντως.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε πιστεύω γιατί βιώνω τη νοοτροπία του 18χρονουΑλήθεια είναι αυτό που λέω πάντως.
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι καλέ,μη φοβάστε! Το ίδιο άγχος που χετε εσείς έχουν όλοι!
Άσε που άμα ντρέπεστε εσείς θα σας μιλήσει κάποιος άλλος πιο ξεψαρωμένος!
Γενικά τις πρώτες μέρες να μιλάτε και να γνωρίζεστε με όλους, με ποιους θα ταιριάξετε τελικά θα φανεί μεταααααα! Πάντως μόνοι σας δεν παίζει να μείνετε! :no1:
Αυτο ακριβως
lifeisgood
Νεοφερμένος
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Α! Παρεμπιπτόντως, οι φοιτητές πού τα κουβαλούν τα βιβλία? Εννοώ, παίρνουν τσάντες όπως στο Λύκειο?
ellilili
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ! Πώς και πώς την περιμένω αυτή τη μέρα! Θα είναι η αρχή της ανεξαρτησίας και της σχολής σου! Όσο για τους φίλους, έχουν όλη τη διάθεση να γνωρίσω ΠΟΛΛΑ παιδιά και μετά να επιλέξω τους κολλητούς μου και... την κοπέλα μου! Αν και έχω παρέα ήδη, λόγω της εκδρομής της Νέας Γενιάς... Και αυτά τα απιδιά μου έλιπαν τόσο πολύ το χειμώνα!
Α! Παρεμπιπτόντως, οι φοιτητές πού τα κουβαλούν τα βιβλία? Εννοώ, παίρνουν τσάντες όπως στο Λύκειο?
Λοιπον, τα συγγραμματα, στην καλύτερη θα τα παρεις τελός Οκτωβριου-αρχες Νοεμβριου. Θα σου δωσουν απο τη σχολή μια λίστα με 2-3 βιβλιοπωλεία (τουλάχιστον) και θα πας να τα παραλαβεις απο κει. Σε ορισμενες σχολες βεβαια αργουν παρα πολυ την παραδοση των συγγραμματων, εξαρταται απο το πληθος των φοιτητων πιο πολυ. Φυσικα και αν εισαι με μετεγγραφη θα τα παρεις πολυ αργοτερα απο τους υπολοιπους.
Στις διαλεξεις δε σου χρειαζονται τα συγγραμματα, σημειωσεις πρεπει να κρατας μονο. Αλλοι παιρνουν τσαντα, αλλοι στο χερι, οπως βολεύει τον καθενα. Το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει παντως ειναι αυτο.:iagree: Ολοι ειναι το ιδιο ψαρωμενοι, μην ανησυχεις!
confusius
Δραστήριο μέλος
Εντάξει,δεν είμαι και πρότυπο φοιτητή, αλλά επειδή έχεις μεγάλο όγκο πληροφοριών πρέπει να διαβάζεις πολλά και να συγκρατείς τα βασικά
Τι να πω, ίσως σε άλλες σχολές έιναι πιο αυστηροί στην αποστήθιση στη δικιά μου πάντως άμα θέλαν κι αποστήθιση 114 μαθήματα θα τρώγαν ξύλο:s
Πάντως βρίσκει ο καθένας τον τρόπο του και τον ρυθμό του, ανάλογα πάντα και με τις ανάγκες και απαιτήσεις της σχολής [πχ ιατρική δεν θα πέρναγα ούτε ένα μάθημα έτσι ]
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.