ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Μην αγχώνεσαι πάντως για τις παρέες κτλ, ολα θα γίνουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Και εγώ που δεν είμαι καθόλου κοινωνική (με όλη την έννοια του όρου) βρήκα φίλες και με άλλα άτομα μιλάω ενίοτε. Κομπλέ όλα απλά υπομονή.Αύριο έχω το πρώτο μάθημα στο πανεπιστήμιο και είμαι κάπως αγχωμένος για τις παρέες κτλπ. Εσείς πως φαντάζεστε την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αύριο έχω το πρώτο μάθημα στο πανεπιστήμιο και είμαι κάπως αγχωμένος για τις παρέες κτλπ. Εσείς πως φαντάζεστε την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο;
Εγω ακομα δεν μπορω να με φανταστω Ξεκιναω 3 Οκτωβρη και ανυπομονωωω! Αρχικα αγχωνομαι λιγο για τη συγκοινωνια, μετα λιγο για τις παρατάξεις, μετα για το αν χαθω στη σχολη και μπω σε άλλο αμφιθεατρο και τελος για τις φιλιες Γενικα καθολου αγχος!!
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Εχω α απορια! Διαβασα οτι αν καποιο ατομο δεν εχει κλεισει τα 18 χρονια της ηλικειας του, στις εγγραφες πρεπει να ερθει με γονεις?! Ισχυει?
Δεν ισχύει, κι εγώ, αν και δεν είχα κλείσει τα 18 μέχρι την ημερομηνία εγγραφής, πήγα μόνος μου στο Πανεπιστήμιο, για το σκοπό αυτόν.
Εγω το πεμπτη στο χημικο απθ! Δεν ειστε οι μονοι!Αύριο έχω το πρώτο μάθημα στο πανεπιστήμιο και είμαι κάπως αγχωμένος για τις παρέες κτλπ. Εσείς πως φαντάζεστε την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο;
Τι λεει πως σας φανηκε η πρωτη μερα ?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ εδώ αναρωτιέμαι τι γίνεται αν μπω σε αίθουσα άλλου τμήματος.Εγω ακομα δεν μπορω να με φανταστω Ξεκιναω 3 Οκτωβρη και ανυπομονωωω! Αρχικα αγχωνομαι λιγο για τη συγκοινωνια, μετα λιγο για τις παρατάξεις, μετα για το αν χαθω στη σχολη και μπω σε άλλο αμφιθεατρο και τελος για τις φιλιες Γενικα καθολου αγχος!!
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ εδώ αναρωτιέμαι τι γίνεται αν μπω σε αίθουσα άλλου τμήματος.
χαχαχαχα ελπιζω να μας παρουν με το καλο
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανείς δεν μας ενημερώνει... Τι πρέπει να έχουμε πρώτη μέρα, τσάντα, σημειώσεις, πρόγραμμα από που παίρνουμε, βιβλία από που παίρνουμε.. Δώστε τα φώτα σας βρε παίδες...
Τετράδιο, στυλό και λεφτά για καφέ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος
valantis21
Δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Κανείς δεν μας ενημερώνει... Τι πρέπει να έχουμε πρώτη μέρα, τσάντα, σημειώσεις, πρόγραμμα από που παίρνουμε, βιβλία από που παίρνουμε.. Δώστε τα φώτα σας βρε παίδες...
Πανεπιστήμιο πας,οχι σχολείο ξανα Θα δεις,ειναι ολα τόσo διαφορετικά εκει.
Gate4
Επιφανές μέλος
Τίποτα, αν είναι αμφιθέατρο δεν σε παίρνει χαμπάρι κανείς.Καλέ εδώ αναρωτιέμαι τι γίνεται αν μπω σε αίθουσα άλλου τμήματος.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Καλέ εδώ αναρωτιέμαι τι γίνεται αν μπω σε αίθουσα άλλου τμήματος.
Εγω μπηκα σε μαθημα 4ου ετους. Οχι μονο αυτο αλλα τα καταλαβα κιολας
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μπούλινγκ.χαχαχαχα ελπιζω να μας παρουν με το καλο
Καλέ εννοείται!!!!!Μη ξεχάσετε να ΜΗΝ πάρετε μαζί σας γονείς και παπουδογιαγιάδες!!
Και μπορώ να σηκωθώ να φύγω και την ώρα της παράδοσης;Τίποτα, αν είναι αμφιθέατρο δεν σε παίρνει χαμπάρι κανείς.
Με κόβεις εμένα (πρώην μαθήτρια της θεωρητικής) να πάω να μπω σε τίποτα του Οικονομικού;Εγω μπηκα σε μαθημα 4ου ετους. Οχι μονο αυτο αλλα τα καταλαβα κιολας
Εγώ αν την πρώτη μέρα κρατάω ένα μπλοκ αναφοράς,την τσάντα μου και κασετίνα (γιατί δεν μπορώ να πετάω τα στυλό μέσα στην τσάντα) θα φάω μπανιστήρι;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ αν την πρώτη μέρα κρατάω ένα μπλοκ αναφοράς,την τσάντα μου και κασετίνα (γιατί δεν μπορώ να πετάω τα στυλό μέσα στην τσάντα) θα φάω μπανιστήρι;
Ούτως ή άλλως αν είσαι πρώτο έτος θα σε κάνουν αυτόματα χάζι. Το ύφος του ψάρακα είναι ανεκτίμητο.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Οι φοιτητές των υπόλοιπων ετών;Ούτως ή άλλως αν είσαι πρώτο έτος θα σε κάνουν αυτόματα χάζι. Το ύφος του ψάρακα είναι ανεκτίμητο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Οι φοιτητές των υπόλοιπων ετών;
Γιες.
fockos
Επιφανές μέλος
Nick DeL
Νεοφερμένος
Πολύ νωρίς ξεκινάμε εδώ κάτω. Όλοι οι φίλοι μου αρχίζουν Οκτώβρη.
Ναι αλλα θα τελειωσεις πιο νωρις και θα χεις περισσοτερο χρονο το καλοκαιρι για τις παραλιες της Κρητης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.