nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol
Δραστήριο μέλος
Στο πανεπιστήμιο πάμε,δεν πάμε σε μπουρδέλο!τσάντα μεγάλη να παίρνετε, να χωράει σερβιέτες, προφυλακτικά, δονητές...στο Πανεπιστήμιο πάτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Στο πανεπιστήμιο πάμε,δεν πάμε σε μπουρδέλο!
Νομίζω στις τουαλέτες γίνεται της τρελής
CollegeLife
Νεοφερμένος
Μωρέ, καλά στα λέει....
nPb
Επιφανές μέλος
Χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας βιβλία/συγγράμματα; ή αρκουν οι σημειώσεις που θα κρατάμε;
Αρκούν οι σημειώσεις που θα κρατάτε. Το καλύτερο θα είναι να παρακολουθείτε καλά αυτά που λέει ο διδάσκων, να τα εμπεδώνετε παρά να αντιγράφετε παθητικά τον πίνακα. Για καλύτερο διάβασμα, στο σπίτι / στη βιβλιοθήκη να διαβάζετε και από βιβλία.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
υ.γ:στη βιβλιοθηκη του απθ εχει κοσμο?
υ.γ1:πως μπορω να αλλαξω στο i-school τον τοπο διαμονης μου?
PolySol
Δραστήριο μέλος
Άντε καλή αρχή!αντε,απο μεθαυριο μπαινουμε επισημα στην τριτοβαθμια.
υ.γ1:πως μπορω να αλλαξω στο i-school τον τοπο διαμονης μου?
υ.γ:Δε ξέρω!
υ.γ1:Επεξεργασία Προφίλ-->Πορτραίτο-->Τόπος Διαμονής
MusEditor
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω στις τουαλέτες γίνεται της τρελής
τρολλάρεις υποθέτω...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Εχει...υ.γ:στη βιβλιοθηκη του απθ εχει κοσμο?
Συνημμένα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να μην είχε και τόσο που έχει.
Βέβαια αν πας να κάνεις κοινωνικές επαφές, έχεις άπειρες επιλογές...
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Δν εχουν και τοση διαφορα...
anwnymos
Δραστήριο μέλος
Εχει...
αχαχαχαχ ισχυει τρελα
νταξ εκει δυσκολα συγκεντρωνεσαι για διαβασμα
intrig(hue)ing
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Οπότε όχι, γράφεσαι τελείως ανεξάρτητα
Dias
Επιφανές μέλος
Όμως αν θέλει να πάει με τη μαμά της, δεν απαγορεύεται.Για το κράτος είσαι ενήλικος από την 01/01 της χρονιάς που γίνεσαι 18, ακόμα και αν έχεις γεννηθεί 31/12 23:59:59. Οπότε όχι, γράφεσαι τελείως ανεξάρτητα
Hercret
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hercret
Νεοφερμένος
Πολύ νωρίς ξεκινάμε εδώ κάτω. Όλοι οι φίλοι μου αρχίζουν Οκτώβρη.
Και εσείς αύριο ξεκινάτε;
Είπα και εγώ μόνο το δικό μου τμήμα θα πρωτοτυπήσει;
Ναι όντως σε άλλα πανεπιστήμια ξεκινάνε Οκτώβρη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- despoina13
- Reader
- Chris180
- Τρελας123
- florist
- dmav
- Magigi
- Γιώτα Γιαννακού
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- estrela
- the.m024
- nicole1982
- TheUnknown
- SKG
- ladybookworm
- jYanniss
- mariapinelopi
- Freddys
- Memetchi
- Αννα1
- Mapas26
- Civilman
- Ziggy 1
- xmen902
- iminspain
- floydiantree
- ckotsakos
- Arvacon
- stefan
- tweetyslvstr
- mpampouras
- Athens2002
- Annaaa345667
- jul25
- Lydia6902
- hirasawayui
- hecktors
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.