Guest 278211
Επισκέπτης

Αχ τι ωραία που ήταν η πρώτη εξεταστική. Χαλαρά τελείως.
Τώρα να μας δω.
Δίνω 7 μαθήματα. Η εξεταστική διαρκεί 50 μέρες παρακαλώ. Είπατε κάτι;
ωχ... Να τολμήσω να ρωτήσω ποια και γιατί έχετε ενισχυμένη εξεταστική;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

22 Φεβρουαρίου -> Φυσιολογία
8 Μαρτίου -> Νευροανατομία
18 Μαρτίου -> Ιστολογία Εμβρυολογία
27 Μαρτίου -> Βιοχημεία
Και κάπου εκεί μέσα θα χωθεί και το (ακούστε όνομα)
Κλινικοπαθολογοανατομική προσέγγιση των συχνότερων κακόηθων νεοπλασμάτων του ανθρώπου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Ωραία μαθήματα και πολύ ενδιαφέροντα έχεις και μη λες τίποτα. Όχι σαν αυτά του πρώτου εξαμήνου...

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν καλούληδες όμως, μας δίνανε χρόνο να φάμε μεσημεριανό

Το πρόγραμμα το ψηφίζουμε εμείς και σαν γνωστοί σαδομαζοχιστές γουστάρουμε να διαβάζουμε 15 μέρες για τα νεύρα (βλ. νευροανατομία).

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Σχέδιο,Φυσική Ι, Διακριτά μαθηματικα και Εξισώσεις ΔιαφορώνΑπ'αυτά ποια θεωρούνται ως δύσκολα;
Σε ευχαριστώ πολύ και σε εσενα επισης καλό διάβασμα!Καλύτερα που ξεκινάτε στις 9. 8 είναι πολύ νωρίς.
Καλή δύναμη και καλό διάβασμα!Έχεις κι εσύ να διαβάσεις ουκ ολίγα!

ναι σχέδιο γράφουμε 6 ώρες και τα υπόλοιπα ο χρόνος εξέτασης είναι 3 ώρεςμονο δυο βδομαδες και κατι εμεις 4 βδομαδες γραφουμε 16 ιανουαριου-8 φεβρουαριου.σχεδιο 6 ωρες?εμας η εξεταση ολων των μαθηματων ειανι 2 ωρες

Guest 278211
Επισκέπτης

To εαρινό ξεκινάει 18 Φεβρουαρίου. Και πέρυσι έτσι έγινε, μάθημα το πρωί και εξέταση το απόγευμα.
Ήταν καλούληδες όμως, μας δίνανε χρόνο να φάμε μεσημεριανό
Το πρόγραμμα το ψηφίζουμε εμείς και σαν γνωστοί σαδομαζοχιστές γουστάρουμε να διαβάζουμε 15 μέρες για τα νεύρα (βλ. νευροανατομία).![]()
Άχου τους, σας αφήνανε να φάτε.

Και καλά, αυτό δε σας έχει σπάσει τα νεύρα; Τα συγχαρητήριά μου για τις επιλογές σας!

@dimitris001 Ευχαριστώ

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνδυαστικά διαβάζατε στις εξεταστικές; Π.χ. γράφεις σε 5 μέρες το Χ μάθημα, και σε 6 το Ψ. Τι κάνεις; Διαβάζεις πρωί το Χ και απόγευμα το Ψ, ή αφοσιώνεσαι στο πρώτο μόνο; Σάς βοήθησε αυτή η μέθοδος; (Βέβαια, αν σάς τύχει το ανωτέρω, αναγκαστικά γίνεται συνδυαστικά, υποθέτω. Έτυχε φέτος και σε εμένα κάτι αντίστοιχο, και έχουν πέσει σερί τα 2 από τα 3 δυσκολότερα του εξαμήνου).
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Παίρνω την πρώτη επιλογή.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Eρώτηση προς μεγαλύτερους ή συμπάσχοντες:
Συνδυαστικά διαβάζατε στις εξεταστικές; Π.χ. γράφεις σε 5 μέρες το Χ μάθημα, και σε 6 το Ψ. Τι κάνεις; Διαβάζεις πρωί το Χ και απόγευμα το Ψ, ή αφοσιώνεσαι στο πρώτο μόνο; Σάς βοήθησε αυτή η μέθοδος; (Βέβαια, αν σάς τύχει το ανωτέρω, αναγκαστικά γίνεται συνδυαστικά, υποθέτω. Έτυχε φέτος και σε εμένα κάτι αντίστοιχο, και έχουν πέσει σερί τα 2 από τα 3 δυσκολότερα του εξαμήνου).
Εγώ προσωπικά δε βάζω πρόγραμμα, το πάω ανάλογα με την όρεξή μου.
Πχ μπορεί να διαβάσω πολλές ώρες νευροανατομία που είναι παλούκι και να την αφήσω το απόγευμα και να πιάσω εμβρυολογία που είναι πιο light πεθαίνεις.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Συνδυαστικα διαβαζεις σε τετοιες περιπτωσειςEρώτηση προς μεγαλύτερους ή συμπάσχοντες:

Γκουχ,γκουχ,πλακωσε κρυο και την αρπαξαμεΈχουμε διαβάσει από την αρχή του εξαμήνου.![]()

pseutiko_fili
Νεοφερμένο μέλος

χμμ εννοεις την εγκληματολογια και το αστικο?γραφουμε κατι αλλο εμεις συνεχομενο?Eρώτηση προς μεγαλύτερους ή συμπάσχοντες:
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

χμμ εννοεις την εγκληματολογια και το αστικο?γραφουμε κατι αλλο εμεις συνεχομενο?
Εννοώ την Διπλωματική Ιστορία και την αμέσως επόμενη ημέρα το Συνταγματικό. Μακάρι να έγραφα κι εγώ Αστικό μετά την Διπλωματική. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική μας έβαλαν τα μαθήματα με αυτή τη σειρά, ενώ έχουμε τόμους και για τα 2.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το λες και τόμο το βιβλίο της διπλωματικής ιστορίας.Κατά τα άλλα για διπλωματική ιστορία και συνταγματικό σας αφήνουν μια ολόκληρη εβδομάδα, ενώ εμάς για εγκληματολογία και αστικό 2-3 μέρες, άρα υπάρχουν και χειρότερα.
![]()
Φίλτατη, το Αστικό, τουλάχιστον ως προς το θεωρητικό κομμάτι του, βγαίνει και σε μία ήμερα. Στη Διπλωματική Ιστορία έχουμε 300 σελίδες ύλη με γεγονότα και πρόσωπα, και την αμέσως επόμενη ημέρα το πρόγραμμα ορίζει πως γράφουμε Συνταγματικό.
**Γράφοντας «τόμο» εννοούσα ότι δεν είναι όπως το Εμπορικό ή το Αστικό για παράδειγμα, που η ύλη τους είναι πολύ πιο μικρή και πιο ευνόητη απ' ό,τι των άλλων 2.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Don't worry, be happy!
venividivici43946
Διάσημο μέλος

άντζυ
Δραστήριο μέλος

Δεν θέλω ούτε να μείνω αιώνια φοιτήτρια (που πρακτικά κιόλας δεν γίνεται με το νόμο του 2009..!) αλλά ούτε θέλω να περνάω τα μαθήματα κ με 5..
Σίγουρα υπάρχουν κάποια που λες "ας το περάσω το ριμάδι και ας είναι και με 5...!" εκεί οκ..αλλά είναι και μαθήματα που είναι δεν είναι δύσκολο να γράψεις καλό βαθμό..!
Εγώ προσωπικά έχω 6 μαθήματα για το 1 εξάμηνο εκ των οποίων το 1 έχει και θεωρία και εργαστήριο..Με τα 3 απ'αυτά έχω σκοπό να ασχοληθώ περισσότερο για να πάρω και καλούς βαθμούς, με το 4 το εργαστήριο τα πάω πολύ καλά μέχρι στιγμής οπότε νομίζω πως το έχω (στην πρόοδο έγραψα 9.5!) το 5 είναι μαθηματικά και πραγματικά είναι πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο οπότε εκεί θα βάλω απλά τα δυνατά μου και ότι γίνει έγινε..και για το 6 πραγματικά δεν έχω ιδέα τι λέει..εκεί θέλει καθαρή παπαγαλία οπότε ας είναι καλά το βιβλιοπολείο με τις σμικρύνσεις..!

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποιοι από πάνω, μην υποτιμάτε κάποια εκ των μαθημάτων. Είναι ύπουλα.
Γράφεις σφυρίζοντας αδιάφορα;

Δεν υποτιμώ κανένα από τα μαθήματα. Απλώς, αντικειμενικά άλλο χρόνο απαιτούν οι Χ σελίδες και άλλο χρόνο οι 2Χ - πολλώ δε μάλλον όταν είναι από κοινού πυκνογραμμένες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.