Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω κοπεί ήδη στα 2/4.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Καμιά άλλη ερώτηση ή μόνο αυτές;![]()
Ναι. Να ζει κανείς ή να μη ζει;

Πραγματικά δε νομίζω να περάσω πάνω από 1 μάθημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα 1/5 που να πάρει ο διάολος την οικονομική ανάλυση, έχασα δύο απανωτά μαθήματα και από τότε κατρακύλα.
Έχω κοπεί ήδη στα 2/4.![]()
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα 1/5 που να πάρει ο διάολος την οικονομική ανάλυση, έχασα δύο απανωτά μαθήματα και από τότε κατρακύλα.
Λες; Δε φαντάζομαι. Προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος για το συγκεκριμένο. Μαθηματικά και Στατιστική είναι τα καλά...

konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος

ας περάσω τα 4!κανε να περάσω τα 4!

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ευτυχώς δίνουμε μόνο 2 μαθήματα. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα, αλλά όπου να'ναι έρχεται κι αυτό! Λογικό είναι άλλωστε.Το ένα έχει περίπου 800 σελ σημειώσεις. Εκεί κάτι γίνεται. Το άλλο είναι καθαρά κριτική σκέψη και με τόσο άγχος που θα έχω τότε σίγουρα θα γράψω χάλια.:/
Κάτι γίνεται στο μαθημα με τις 800 σελίδες αλλα στο αλλο με την κριτική σκέψη οχι; Μόνο εσυ θα μπορούσες να το πεις αυτο

Όπως καταλαβαίνετε, πρεπει να αρχίσω να διαβάζω το μαθημα με τις 800 σελίδες

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Αρχικά θα διαβάζω μόνο από βιβλίο γιατί με τις σημειώσεις στο internet παίζει τρελό μπέρδεμα.Μόνο σ ενα μάθημα έχω πρόσβαση.Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με moodle- blackboard- eclass.
Ελπίζω να βγάλω κάποια πράγματα μέχρι τα χριστούγεννα γιατί αλλιώς μετά δε θα βγάζω άκρη

Η εξέταση πόση ώρα θα διαρκεί. Στα Αγγλικά μας είπαν μια ώρα... Τόσο θα είναι και στα υπόλοιπα; Λίγο μου φαίνεται.
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε εμάς είναι 3 ώρες πάντως η εξέταση από όσο έχω δει.Λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσω διάβασμα για εξεταστική (παλαμάκια παρακαλώ).
Αρχικά θα διαβάζω μόνο από βιβλίο γιατί με τις σημειώσεις στο internet παίζει τρελό μπέρδεμα.Μόνο σ ενα μάθημα έχω πρόσβαση.Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με moodle- blackboard- eclass.
Ελπίζω να βγάλω κάποια πράγματα μέχρι τα χριστούγεννα γιατί αλλιώς μετά δε θα βγάζω άκρη.
Η εξέταση πόση ώρα θα διαρκεί. Στα Αγγλικά μας είπαν μια ώρα... Τόσο θα είναι και στα υπόλοιπα; Λίγο μου φαίνεται.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Σε εμάς είναι 3 ώρες πάντως η εξέταση από όσο έχω δει.
Αχα, λογικά τόσο θα είναι κ μας τα υπόλοιπα.Κουλό μου φαίνεται να είναι μόνο μια ώρα...Σε κάποια θα υπάρχουν κ ερωτήσεις ανάπτυξης.
marakikoropi23
Νεοφερμένο μέλος

konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα παιδιά είμαι η Μαρία και τη ήθελα να σας πω σαν μεγαλύτερη και επι πτυχιο φοιτήτρια ότι πρέπει να μελετάτε συστηματικά ώστε να τα καταφέρετε στις εξετάσεις....![]()
εγω εχω μια ιδεα σε ολα ωστε να καταλαβαινω και αρχισα να τα διαβαζω πιο σοβαρα τις τελευταιες ημερες ...

τι δηλαδη εννοεις να διαβαζουμε το βιβλιο απο την αρχη ου εξαμηνου μολις το αποκτησουμε;
πρωτοετης ειμαι δεν ξερω..γι αυτο ρωταω

Guest 699855
Επισκέπτης

marakikoropi23
Νεοφερμένο μέλος

konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κωνσταντίνα μου είναι καλο να διαβάζετε και μέσα στ εξάμηνο τα μαθήματα από t βιβλίο... εγώ αυτό έκανα τα τέσσερα χρονια της φοιτητικής μου ζωής στην καλαμάτα. παρεπιπτόντως εσύ τι σπουδάζεις?'
φιλολογια απθ

marakikoropi23
Νεοφερμένο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

δεχομαι συγχαρητηριααα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Alireza παπαγαλία απαγορεύεται στο πανεπιστήμιο- να κάτι καλό!έχω κρατήσει επαφή με τα μαθήματα και δεν έχω τόσο άγχος.... τα Χριστούγεννα όμως τι κάνουμε? διαβάζουμε ή όχι? αρκεί μια πολλή καλή επανάληψη δυο βδομάδες πριν τις εξετάσεις?
Εξαρτάται πότε αρχίζει η εξεταστική σου, πόσα μαθήματα δίνεις, τι κενά έχεις μεταξύ των μαθημάτων, πόσο παλουκοειδή είναι, με τι στόχους πας, ακόμα και τι σχολή είσαι...εμένα άμα με αφήσεις διαβάζω και 2 χρόνια ένα μάθημα και πάλι τίποτα δεν θα ξέρω.

Επίσης αν δεν διαβάσω τα Χριστούγεννα έχει πάει φούντο ο ενάμισης μήνας που διάβαζα το τερατάκι την χειρουργική και τώρα τελειώνω την ορθοπεδική...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.