Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εδώ και 20 χρόνια τα βλέπουμε και σήμερα.Μεγάλα προβλήματα της σημερινής εποχής στην Ελλάδα είναι αποτελέσματα της κακής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την 20ετία.
Ισχυει. Με καμια δυναμη δε θα εμπιστευομουν το ΠΑΣΟΚ να ξανα κυβερνησει, αν κ φοβαμαι οτι θα το κανει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azzuro
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε και;Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι πιο έξυπνος από τον Σημίτη.Τι πάει να πει αυτό;Δηλαδη ο Λιαπης ειναι πιο εξυπνος απο τον Γλεζο;
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα τελευταία χρόνια της ΝΔ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...Είχαμε που είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια,τώρα αυτοί τα κάνανε ακόμα χειρότερα.Η χώρα αυτή χρειάζεται κάτι εναλλακτικό το οποίο ενδεχομένως κάνει τη διαφορά,ενδεχομενως και όχι.Το δυσάρεστο όμως είναι ότι θα αργήσει η μέρα όπου ένα κόμμα εκτός των 2 θα κυβερνήσει.Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εδώ και 20 χρόνια τα βλέπουμε και σήμερα.Μεγάλα προβλήματα της σημερινής εποχής στην Ελλάδα είναι αποτελέσματα της κακής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την 20ετία.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Τον Σημιτη μη μου πεις πως τον ανεφερες ως αριστερο γιατι θα ξερασω...Ε και;Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι πιο έξυπνος από τον Σημίτη;Τι πάει να πει αυτό;
Η πολιτικη ιδεολογια ενος ανθρωπου δεν εχει σχεση με την εφυια του,εκτος κι αν εσυ θεωρεις εξυπνο οποιον κοιταει να βολευτει και δεν ενδιαφερεται για το καλο των υπολοιπων.
Και τα τελυεταία χρόνια της ΝΔ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...Είχαμε που είχαμε τα μαύρα μας τα χάλια,τώρα αυτοί τα κάνανε ακόμα χειρότερα.Η χώρα αυτή χρειάζεται κάτι εναλλακτικό το οποίο ενδεχομένως κάνει τη διαφορά,ενδεχομενως και όχι.Το δυσάρεστο όμως είναι ότι θα αργήσει η μέρα όπου ένα κόμμα εκτός των 2 θα κυβερνήσει.
Και επειδη σκεφτεσαι οτι θα αργησει εκεινη η μερα αποφασιζεις να ψηφισεις παλι ενα απο τα δυο κομματα; Καταλαβαινεις οτι πολυς κοσμος (δε το εχω ακουσει μονο απο σενα) σκεφτεται ετσι και τελικα αυτο ειναι που μας κραταει παλι στα 2 αυτα κομματα;
Εγω πιστευω αυτη τη στιγμη οτι οσο πιο πολλα κομματα μπουν στη βουλη, τοσο το καλυτερο. Ακομα και να μη μπουν ομως προτιμω 1000 φορες να ψηφισω ενα που θα μεινει απ'εξω αλλα θα ανεβασει το ποσοστο του γιατι καποια στιγμη θα ανεβει αρκετα ωστε να μπει κ να κανει καποια διαφορα.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ακριβως.Και επειδη σκεφτεσαι οτι θα αργησει εκεινη η μερα αποφασιζεις να ψηφισεις παλι ενα απο τα δυο κομματα; Καταλαβαινεις οτι πολυς κοσμος (δε το εχω ακουσει μονο απο σενα) σκεφτεται ετσι και τελικα αυτο ειναι που μας κραταει παλι στα 2 αυτα κομματα;
Εγω πιστευω αυτη τη στιγμη οτι οσο πιο πολλα κομματα μπουν στη βουλη, τοσο το καλυτερο. Ακομα και να μη μπουν ομως προτιμω 1000 φορες να ψηφισω ενα που θα μεινει απ'εξω αλλα θα ανεβασει το ποσοστο του γιατι καποια στιγμη θα ανεβει αρκετα ωστε να μπει κ να κανει καποια διαφορα.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα:thanks:Και επειδη σκεφτεσαι οτι θα αργησει εκεινη η μερα αποφασιζεις να ψηφισεις παλι ενα απο τα δυο κομματα; Καταλαβαινεις οτι πολυς κοσμος (δε το εχω ακουσει μονο απο σενα) σκεφτεται ετσι και τελικα αυτο ειναι που μας κραταει παλι στα 2 αυτα κομματα;
Παρ'όλα αυτά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ όμως για να μην ξαναβγούν οι ΔΑΠίτες,κάτι το οποίο θα ήταν καταστροφικό κατά τη γνώμη μου.Όσο και αν αντιφάσκει αυτό που λέω,έτσι θα πράξω σε αυτές τις εκλογές και στις επόμενες ίσως ξαναπάω σε κάτι μικρότερο οπως πριν που ψήφιζα ΚΚΕ
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι ΠΑΣΠίτες σε πληροφορώ δεν στην πέφτουν ζητιανεύοντας ψήφους από αναποφάσιστους φοιτητές.Τουλάχιστον στη σχολή μας.Απλά προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους γλειψίματα.Και θα έρθει μετά η ακόμη χειρότερη λαίλαπα.Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
οι ΠΑΣΠίτες σε πληροφορώ δεν στην πέφτουν ζητιανεύοντας ψήφους από αναποφάσιστους φοιτητές.Τουλάχιστον στη σχολή μας.Απλά προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους γλειψίματα.
Στην ΑΣΟΕΕ πάντως αυτά κάνουν.
οι ΠΑΣΠίτες σε πληροφορώ δεν στην πέφτουν ζητιανεύοντας ψήφους από αναποφάσιστους φοιτητές.Τουλάχιστον στη σχολή μας.Απλά προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους γλειψίματα.
Στη σχολη σου ετυχε σε αλλες το κανουν. Αλλα κ παλι τι κριτηριο ειναι αυτο; Τι σχεση εχουν οι ΠΑΣΠιτες και οι ΔΑΠιτες με την ικανοτητα και τους στοχους του κομματος; Αυτα κοιτανε οταν ψηφιζουν οχι τους πασπιτες δαπιτες πκσιτες κ ξερωγωτι αλλο.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
O καθένας καθορίζει τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσει.Δεν παρακολουθώ καθόλου τα πολιτικά πράγματα για να έχω γνώμη για την ικανότητα του καθενός.Όποιος θέλει να ρίξει μαυρο στη ΝΔ,ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.Δυστυχώς έτσι είναι...Στη σχολη σου ετυχε σε αλλες το κανουν. Αλλα κ παλι τι κριτηριο ειναι αυτο; Τι σχεση εχουν οι ΠΑΣΠιτες και οι ΔΑΠιτες με την ικανοτητα και τους στοχους του κομματος; Αυτα κοιτανε οταν ψηφιζουν οχι τους πασπιτες δαπιτες πκσιτες κ ξερωγωτι αλλο.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι ετσι.:nono:O καθένας καθορίζει τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσει.Δεν παρακολουθώ καθόλου τα πολιτικά πράγματα για να έχω γνώμη για την ικανότητα του καθενός.Όποιος θέλει να ρίξει μαυρο στη ΝΔ,ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.Δυστυχώς έτσι είναι...
Δηλαδη οι επιλογες μας ειναι η τσεκουρι η μαχαιρι;
Aν ψηφισεις ΠΑΣΟΚ με αυτο το σκεπτικο δεν προκειται να γινει τιποτα.
Σε λιγα χρονια θα το ξανασυχαθει παλι ο κοσμος,και θα ξαναερθει η νεα δημοκρατι και παει λεγοντας...
Αν θες να αλλαξει αυτο,η ψηφος στο ΠΑΣΟΚ δεν ειναι λυση.
Αλλο να το ψηφισεις επειδη συμφωνεις με τις θεσεις του,και αλλο απο αντιδραση.Αν θες αντιδραση υπαρχουν κι αλλα κομματα.
Απο τη στιγμη που δεν παρακολουθεις (γενικα αναφερομαι με αφορμη το ποστ σου-μη το παρεις κ προσωπικα) δε διαμορφωνεις κανενα κριτηριο ψηφου, απλα οπου φυσα ο αερας καπως....
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Aκριβως γι αυτο εχουμε φτασει στην κατασταση που ειμαστε σημερα.Όποιος είναι άνω των 18 έχει δικαίωμα ψήφου αναξαρτήτως απ'το πόσο συνειδητοποιημένος πολίτης είναι,γιατί σαφώς και δεν είμαι συνειδητοποιημένη όσον αφορά την πολιτική.Έχω το δικαίωμά να ψηφίσω με όποιο κριτήριο επιθυμώ εγώ προσωπικά,έτσι δεν είναι? Άμα δεν ήταν έτσι ας μην αποφάσιζε ο κόσμος ποιο κόμμα να βγει,ας το κάναν οι ειδήμονες.Διότι είμαι σιγουρη ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν παρακολουθεί πολιτική και απλά ψηφίζει ό,τι να ναι...
Αν εσυ θες να αλλαξει το συστημα του δικομματισμου που επικρατει σημερα δεν θα το καταφερεις ψηφιζοντας ενα απο τα κομματα που το προωθουνε.Η ψηφος δεν ειναι κατι που το δινεις οπου ναναι στην τυχη,ειναι πολυ πιο σημαντικη.
Όποιος είναι άνω των 18 έχει δικαίωμα ψήφου αναξαρτήτως απ'το πόσο συνειδητοποιημένος πολίτης είναι,γιατί σαφώς και δεν είμαι συνειδητοποιημένη όσον αφορά την πολιτική.Έχω το δικαίωμά να ψηφίσω με όποιο κριτήριο επιθυμώ εγώ προσωπικά,έτσι δεν είναι? Άμα δεν ήταν έτσι ας μην αποφάσιζε ο κόσμος ποιο κόμμα να βγει,ας το κάναν οι ειδήμονες.Διότι είμαι σιγουρη ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν παρακολουθεί πολιτική και απλά ψηφίζει ό,τι να ναι...
Ο,τι κομμα και να ηταν δευτερο αυτο θα ψηφιζες για να μη βγει η ΔΑΠ;
Ξερεις με αυτο που λες παρακατω για τους ειδημονες δειχνεις αυτο που ειχα υποψιαστει οτι συμβαινει με ολους τους ανθρωπους που αδιαφορουν για την πολιτικη. Νομιζουν οτι ειναι κατι που αφορα καποιους που ψαχνονται μονο, ενω στην πραγματικοτητα αφορα τους παντες γιατι οι αποφασεις που παιρνονται επιδρουν στους παντες. Ασφαλιστικο, παιδεια, φοροι, οικονομικα, ολα αγγιζουν ολους τους πολιτες. Αν το συνειδητοποιουσαν ολοι αυτο θα ηταν πολυ καλυτερα πιστευω.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι όποιο και να ήταν,απλά είναι ένα κριτήριο-Καρατζαφέρη πχ δεν θα ψήφιζα ποτέ.Μας έχει πάρει η κάτω βόλτα μετα την κυβέρνηση της ΝΔ,όλοι το βλέπουν αυτό.Με το ΠΑΣΟΚ τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα,φυσικά όχι ιδανικά αλλά πολύ καλύτερα.Ο,τι κομμα και να ηταν δευτερο αυτο θα ψηφιζες για να μη βγει η ΔΑΠ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.