Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω -αν δεν ηξερα τι ηταν και τι εχει κανει στη χωρα-θα ψηφιζα Καραμανλη,Εχει τρομερο λεγειν.Ωστοσο στις πραξεις αποδειχτηκε το αντιθετο.
Ουτε το πασοκ με εκφραζει ουτε κανενα κομμα. Η Παπαρηγα τα λεει καλα,αλλα δεν μπορει να μιλαει για φτωχια και να μην ξερει εκεινη τι εχει. Αυτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω με τον αποπανω.
Εγω -αν δεν ηξερα τι ηταν και τι εχει κανει στη χωρα-θα ψηφιζα Καραμανλη,Εχει τρομερο λεγειν.Ωστοσο στις πραξεις αποδειχτηκε το αντιθετο.
Ουτε το πασοκ με εκφραζει ουτε κανενα κομμα. Η Παπαρηγα τα λεει καλα,αλλα δεν μπορει να μιλαει για φτωχια και να μην ξερει εκεινη τι εχει. Αυτα
Σιγα το λεγειν που εχει ο Καραμαλνης. 2-3 πραγματα αναπαραγει σε καθε τηλεοπτικη του εμφανιση, ειτε με απολογιτικο υφος που δεν τα εκανε ολα τελεια, ειτε με επιθετικο προς το Γιωργακι. Ο μεγαλος μας οχλαγωγος Ανδρεας εχει πλεον πεθανει.
Και οσον αφορα την Παπαρηγα, δεν ξερω τι πηγες εχεις, αλλα δεν νομιζω να εχει και την αμυθητη περιουσια, αντιθετως πιστευω.. Δεν ειναι αυτο το προβλημα του ΚΚΕ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για αυτο το υφακι και για το Γιωργακη,δεν εχεις καθολου αδικο.
Επιπλεον,την Παπαρηγα δεν την ''παω'' για προσωπικους λογους(οχι οτι εχω κατι μαζι της,απλα με εκνευριζουν καποια πραγματα που κανει!)
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιπλεον,την Παπαρηγα δεν την ''παω'' για προσωπικους λογους(οχι οτι εχω κατι μαζι της,απλα με εκνευριζουν καποια πραγματα που κανει!)
Συμφωνω και δεκτο, απλα δεν ειπες οτι δεν την πας στο προηγουμενο ποστ, αλλο ειπες..
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwstas2113293
Εκκολαπτόμενο μέλος
To KKE θα εμενε εκτος βουλης,Το ΛΑΟΣ στα αναμενομενα ποσοστα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ειχαν το μικροτερο ποσοστο στην ιστορια τους με το ΠΑΣΟΚ να βγαινει πρωτο.
Το Συριζα θα ξεπερναγε την ΝΔ ενω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την Ανταρσυα θα εμπαιναν στη Βουλη..
A propos
Διάσημο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό. Πάντως η αποχή δεν είναι λύση.
Όχι βέβαια, φυσικά και δεν είναι λύση. Αν δε θέλει καποιος να ψηφίσει ένα μεγάλο κόμμα, ας στραφεί αλλού... Τόσα υπάρχουν. Εγώ προσωπικά θα ψήφιζα τη Δράση του Μάνου (αν κατεβαινε...)
Αλλά όχι να κατηγορούνε τη ΝΔ, λέγοντας ότι έχουν βαρεθεί το δικομματισμό και μετά να ψηφίζουν το Πασόκ...
Μπα, άδικα χτυπιέμαι... Το Πασόκ θα βγει όπως το κόβω... Σε 3 χρόνια από τώρα, μας βλέπω πάλι σε κατάσταση πανικού.
maraki love
Διάσημο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Παπαρήγα πάντως με μια ωραία λιμουζίνα εμφανίστηκε στην Κομοτηνή η καημένη!
Πάντως όταν βγαίνουν στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των αρχηγών, αυτή έχει παντα μα πάντα μόνο 100 ευρώ σε καταθέσεις...
Αλλά το παιδί της σε ιδιωτικό το έστελνε.
nPb
Επιφανές μέλος
Δέσποινα, στην χώρα μας...άλλο τι έχεις και άλλο τι δηλώνεις στην εφορία (και πόσο μάλλον όταν είσαι αρχηγός κόμματος ηγεσίας) :p
maraki love
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως όταν βγαίνουν στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των αρχηγών, αυτή έχει παντα μα πάντα μόνο 100 ευρώ σε καταθέσεις...
Αλλά το παιδί της σε ιδιωτικό το έστελνε.
Στο Αμερικάνικο Κολέγιο νομίζω...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
η λιμουζίνα είναι το καλό αμάξι στο Σπίτι του Λαού...θα υπάρχει και κανένα LADA για καθημερινές κοντινές εξορμήσεις!
Δέσποινα, στην χώρα μας...άλλο τι έχεις και άλλο τι δηλώνεις στην εφορία (και πόσο μάλλον όταν είσαι αρχηγός κόμματος ηγεσίας) :p
Πω, έλεος, έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας σε αυτη τη χώρα...
Αλήθεια αν γίνεται αυτό, τότε γιατί ο Αλαβάνος ξέρω 'γω δεν έκρυβε τα ακίνητα στις βρυξέλες και τα 500 (που λέει ο λόγος) αυτοκίνητα?
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Lexus GS45, της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος...Αξία: 75 χιλιάδες ευρώ.
Ήταν του Λένιν. Με αυτό γύριζε τα Σοβιέτ.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο Αμερικάνικο Κολέγιο νομίζω...
Α, και στο αμερικάνικο κιόλας.... Nice... Υπόδειγμα η τσούπρα...
nPb
Επιφανές μέλος
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Ήταν του Λένιν. Με αυτό γύριζε τα Σοβιέτ.
Οι αξιωματούχοι του ΚΚΣΕ κυκλοφορούσαν κατά κανόνα με λιμουζίνες ZiL.
nPb
Επιφανές μέλος
Πω, έλεος, έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας σε αυτη τη χώρα...
Αλήθεια αν γίνεται αυτό, τότε γιατί ο Αλαβάνος ξέρω 'γω δεν έκρυβε τα ακίνητα στις βρυξέλες και τα 500 (που λέει ο λόγος) αυτοκίνητα?
και ο Αλαβάνος από τα ίδια σκατά είναι...
Είναι γιος του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Νικόλαου Αλαβάνου και ο παππούς του ήταν μόνιμα εκλεγμένος πρόεδρος ή αντιπρόεδρος της Βουλής όταν ήταν στην εξουσία το κόμμα του Βενιζέλου! Έλεος, με την οικογενειοκρατία και τα «τζάκια»....:nono:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.