xrypap3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
xrypap3
Νεοφερμένος
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
GiannisZzz
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
n1kous
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Plato
Νεοφερμένος
Σε ποιό φροντηστήριο πας ρε μεγάλε?..Μήπως μπορείς να μας πεις τίποτα πάνω κάτω???Εμας στο φροντιστηριο μας δινουν στα παιδια της 3ης συγκεκριμενο προγραμμα με ωρες διαβασματος, υπνου, φαγητου, ξεκουρασης κτλ
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Σε ποιό φροντηστήριο πας ρε μεγάλε?..Μήπως μπορείς να μας πεις τίποτα πάνω κάτω???
Μου το ζητησε και μια κοπελα... δεν μας το εχουν δωσει σε εμας ακομα (ειμαι β λυκειου), απο τον Αυγουστο θα το παρουμε εμεις...
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Σιγά μην σας πούν και πότε θα πηγαίνετε τουαλέτα.Σορρυ κιόλας.:mpam:
οχι, αυτο δεν μας το λενε
απλα μας προτεινουν ενα προγραμμα! Ποτε θα διαβασουμε τι, ποτε θα δουμε τηλεοραση, ποτε θα παμε για καφε, ποτε θα βγουμε για ποτο, ποτε πρεπει επαναληψη κτλ
xrypap3
Νεοφερμένος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Θα σηκωθω συνηθως 5 η 6 το απογευμα απο τον υπνο..αναλογα τι ωρα θα σχολασω απο το σχολειο και θα ξεκινησω διαβασμα μεχρι της 9 η 10...
Ωρες διαβασματος?Μετα τα χριστουγεννα...εγιναν λιγοτερες και απο οτι ητανε περσυ..
Edit:Sorry τωρα ειδα οτι ειναι της θεωρητικης το τοπικιον..εγω ειμαι τεχνολογικη..αν γινετε ας σβηστει το ποστ μου
vglakis16
Νεοφερμένος
xrypap3
Νεοφερμένος
RainbowEU
Νεοφερμένος
Σύμφωνα με κάποιο αλγόρυθμο στο internet (δες supermemo) η πρώτη επανάληψη πρέπει να γίνει 4 μέρες μετά την 1η φορά, στη συνέχεια μετά από 7 μέρες, μετά από 12, μετά από 20 κ.ο.κ. ώστε αυτό που διαβάζει κανείς να το κάνει κτήμα του.
Το κυριότερο: Να βλέπει κανείς τον στόχο και να μην τον ξεχνά. Αυτό που κάνουμε όλοι εδώ, είτε μαθητές είτε απόφοιτοι το κάνουμε για μας!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Κατά την άποψη μου κάνεις μεγάλο λάθος...Το ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς οφείλεται στην έλλειψη ύπνου κοιμήσου τουλάχιστον ενα 7ωρο και διάβασε στον ελεύθερο σου χρόνο...Εάν πάλι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς πιές ενα τσάι φάε καμια σοκολάτα κάνε ενα χαλαρωτικό μπάνιο και ξαναπροσπάθησε...Εγώ όποτε δεν μπορώ να συγκεντρωθώ κάνω ένα απο αυτά που προανέφερα ή σκέφτομαι τι χάνω όσο ο χρόνος τρέχει (πανεπηστήμιο , φοιτιτική ζωή , φρεπεδάκι με φίλους-φοιτητές , ατελείωτο clubbing και όχι κράξιμο απο γονείς) κάντω κ θα με θυμηθείς
Αυτο ειναι πολυυυυ σημαντικο, και πεισμωνει πολυ κοσμο!
mariana17
Νεοφερμένος
όσον αφορά πάντως για το πρόγραμμα διαβάσματος απο τα φροντιστήρια.. εγώ θεωρώ ότι το πρόγραμμα πρέπει να το βγάζει μόνος του κανείς.. γνωρίζοντας τισ αντοχές και τον εαυτό του γενικότερα...
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.