HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kokkinoskrofitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
(εισαι κω? πως σου φαινεται?)
στο θεμα μας: ισως εχει γεμισει ''υγρο'' το γονατο σου ή ισως ειναι η αναπτυξη
καλο μερος :no1:
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Λοιπον εδω και 1 μηνα το αριστερο γονατο μου κανει κρακ οταν το κουναω. Επιδει ειμαι στη Κω ομως, η μανα μου λεει οτι θα με παει σε γιατρο στη θεσσαλονικη το νοεμβριο γιατι δεν εχει καλους γιατρους εδω...
Εχει τυχει σε κανεναν σας, μηπως εχεται ιδεα τι ειναι? :iagree:
Μα κάνουν τα περισσότερα σημεία του σώματός μου. Όταν ξυπνάω και τεντώνομαι πχ χέρια, μέση, γόνατα, ισχύο. :emm: Και μόνο αγύμναστη δεν θεωρούμαι. Εννοείται όμως πως δεν το χω ψάξει, αν αξιωθώ θα σας ενημερώσω.
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι για νοέμβριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.