toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μικρόβιο, σου στελνω πμ να κανονίσουμε
προτασεις ανοιχτες για ολους
Παναγιώτη, είναι κριμα να είσαι τόσο κακόκεφος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
microbio
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athens18
Νεοφερμένος
Πρόβλημα κανένα από εμένα! Σόρι παιδιά αλλά εγώ θα ανέβω αύριο ή το πολύυυυυ την Παρασκευή γιατί δε θέλω να έχω το άγχος ότι το άφησα τελευταία στιγμή ενώ μπορούσα να πάω πιο πριν...(θα 'χω και γκρίνια από το σπίτι, να μου λείπει αυτό!) Αλλά αν όλα πάνε καλά και καταφέρουμε να βρούμε το σωστό μαγαζί αν θέλετε έρχομαι μαζί τη Δευτέρα να σας βοηθήσω...!Toknil απαξιώ... :Ρ αθηνά φάγαμε πακέτο... :Ρ ψήνεσαι να πάμε δυό μασ; :Ρ να παμε και δευτέρα όλοι μαζί ρε παιδιά αλλά εγώ έχω να γραφτώ ισπανικά στο διδασκαλείο και από παρασκευή θα ξέρω τι ώρα θα μπορώ...
panagiotis buoa
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παναγιώτη υπάρχει το πρόγραμμα λίγεσ σελίδεσ πριν... Σρυ που δν στο ξαναγράφω αλλα απ το κιν μου ειναι λιγο δυσκολο!
georgeze
Νεοφερμένος
παιδια με δεχεστε και μενα για αυριιο?ποιοι θα πατε και τι ωρα και που???????????Αθηνά +φωνώ και στα 2! Κι εγώ ευχαρίστωσ να ξαναέρθω τη δευτέρα αν μπορέσω! Σου στέλνω πμ να κανονίσουμε! :-D
Παναγιώτη υπάρχει το πρόγραμμα λίγεσ σελίδεσ πριν... Σρυ που δν στο ξαναγράφω αλλα απ το κιν μου ειναι λιγο δυσκολο!
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
ξαναρωτησα για το ποτε και που αν εχετε ηδη κανονισει γιατι δεν εχω ιντερνετ εκει που μενω και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπωαυριο λεω να παω στη σχολη το πρωι να ριξω μια ματια.....Εννοείται! Εγώ κ η αθηνά μέχρι στιγμήσ! Που κ πότε τώρα θ κανονίσουμε! Κατ αρχάσ εγώ λέω να πάμε κέντρο κ μετά αν χρειαστεί ζωγράφου... Δν ξέρω μόνο μην έχει βγει καμιά ανακοινωση απο αλλο εργαστήριο κ τραβάμε τα μαλλιά μασ, να πάρει κάποιοσ στη γραμματεία αύριο!
Athens18
Νεοφερμένος
παιδια με δεχεστε και μενα για αυριιο?ποιοι θα πατε και τι ωρα και που???????????
Αμε αμέ, εννοείται! Οσο περισσότεροι αποφασισμένοι πρωτοετείς που διψάνε για γνώση(γκουχ γκουχ γκουχ, να μας δούμε στο τέλος του 6μήνου...), τόσο το καλύτερο! Θα σου στείλω pm για λεπτομέρειες!
Εννοείται! Εγώ κ η αθηνά μέχρι στιγμήσ! Που κ πότε τώρα θ κανονίσουμε! Κατ αρχάσ εγώ λέω να πάμε κέντρο κ μετά αν χρειαστεί ζωγράφου... Δν ξέρω μόνο μην έχει βγει καμιά ανακοινωση απο αλλο εργαστήριο κ τραβάμε τα μαλλιά μασ, να πάρει κάποιοσ στη γραμματεία αύριο!
Ωωωωωχ αμάν, ας ελπίσουμε να μην πέσουμε και σε αυτόν τον τοίχο! Εγώ θα πάω στη σχολή να πάρω το πρόγραμμα (κι εσείς λογικά?) και μετά πάω όπου θέλετε...!
Biomen
Νεοφερμένος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
georgeze
Νεοφερμένος
μου αρεσει παντως που ακουγεται σαν προσκληση σε παρτυ!!!!!!!!!!και ναι θα ειμαστε εκει!!!!!!!θα παμε να παρουμε και τα απαραιτητα εργαλεια μετα οποτε ασ μαζευομαστε!!!!!!!!!!!Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται, η Αθηνά, ο Γιώργος κι εγώ θα είμαστε στη σχολή αύριο γύρω στις 11! Αν τυχόν κάποιος άλλος ξυπνήσει με όρεξη και θέλει να έρθει ας ποστάρει ή ας μου στείλει ένα πμ! :no1:
Athens18
Νεοφερμένος
μου αρεσει παντως που ακουγεται σαν προσκληση σε παρτυ!!!!!!!!!!και ναι θα ειμαστε εκει!!!!!!!θα παμε να παρουμε και τα απαραιτητα εργαλεια μετα οποτε ασ μαζευομαστε!!!!!!!!!!!
'Οντως!!! Μα καλά ένα μεγάλο πανηγύρι θα είναι όλα από δω και πέρα!
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
microbio
Νεοφερμένος
Για ό,τι νεότερο ανακαλύψετε στη Γραμματεία κάντε ένα post να το μάθουμε κ εμείς οι λιγότερο ευνοημένοι...
Α! Και να μας πείτε από πού αγοράσατε τα πράγματα για τα εργαστήρια να ξέρουμε κ εμείς που να πάμε!
chris_90
Διάσημο μέλος
Ημασταν εγω, ο Αργυρης, η Αθηνα (Athens18) και ο Γιωργος απο τη Συμη.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Λοιπον, τα "εργαστηριακα" τα πηραμε απο ενα μαγαζι στου Ζωγραφου, κοντα στο τερμα του 608 (οδο δε θυμαμαι, αν θυμουνται οι αλλοι ας τη γραψουν ). Τις ποδιες τις πηραμε (-νε δηλαδη, αλλα αυτο ειναι πονεμενη ιστορια) απο ενα μαγαζι στην Ομονοια, στην οδο Σωκρατους.
Ημασταν εγω, ο Αργυρης, η Αθηνα (Athens18) και ο Γιωργος απο τη Συμη.
Δελαδή;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.