RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
μου προτεινε και την ταινια Capote και αλλη μια του 1993... δε μου αρεσε το σεναριο τους γι' αυτο δεν θα τιςνδωhttps://www.cinemainfo.gr/exostis/755/deathpenalty/index.html
αυτες ειναι μερικες ακομα ταινιες που μπορεις να δεις σχετικα με την 8ανατικη ποινη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
και απο hollywood style αυτην μου αρεσει αρκετα αν και εχω καιρο να την δω
https://www.imdb.com/title/tt0425210/
anta1996
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Just go with it
Πολύ γέλιο... μόλις το είδα
Οντως, μολις την ειδα και εχει αρκετες στιγμες γελιου! Σας την προτεινω και εγώ. . .
kou_nikos
Νεοφερμένος
Requiem For A Dream (2000) <----> δυνατή ταινία με θέμα τα ναρκωτικά απο τον ανερχόμενο "μεγάλο σκηνοθέτη" Darren Aronofsky!
moxa15
Διάσημο μέλος
giota1993
Νεοφερμένος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Έχουμε και λέμε:
V FOR VENDETTA
DIE WELLE
DORIAN GRAY
SHUTTER ISLAND
LOVE AND DEATH
Αυτά για αρχή - σίγουρα έχω κάτι ξεχάσει οπότε θα επανέλθω!
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ιλιαδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
https://www.imdb.com/title/tt0421082/
ακομα και αν δεν εισαι fun των joy division λεει η ταινια,ειναι και σε ασπρομαυρο αν και ειναι καινουρια,προσδισει πολυ στυλ
Ιλιαδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
αγαπώ Joy Division ..θα την δω
To the centre of the city where all roads meet, waiting for you,
To the depths of the ocean where all hopes sank, searching for you,
I was moving through the silence without motion, waiting for you,
In a room with a window in the corner I found truth....
I did everything, everything I wanted to,
I let them use you for their own ends.....
ποιηση....
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Ξεχασα να την βαλω πιο πανω αυτη και αλλες παρα πολλες αλλα μου ηρθαν στο μυαλο οι πιο διαδεδομενες και πολλες τις εχουν αναφερει ηδη αλλοι!Πολυ καλες επισης ειναι και οι δυο γερμανικες Das Leben der Anderen και το Die Welle που νομιζω καποιoι το ειπαν αλλα και η εκπληκτικη ιταλικη ταινια με τον Benini που νομιζω εχει αναφερθει κανα δυο φορες.."Η ζωη ειναι ωραια"!!Πολυ καλη και το Seven αλλα και η προσφατη ταινια με τον Bradley Cooper 'Limitless'!Οι αλλες που εχω στο μυαλο μου εχουν αναφερθει κανα δυο φορες!Επισης νομιζω κανενας δεν ανεφερε το Shawsank Redemption!Control
https://www.imdb.com/title/tt0421082/
ακομα και αν δεν εισαι fun των joy division λεει η ταινια,ειναι και σε ασπρομαυρο αν και ειναι καινουρια,προσδισει πολυ στυλ
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
127 Hours
Η πιο άθλια ταινία που έχω δει.Η ταινία έχει να κάνει με έναν και καλά ορειβάτη που πιάνεται σε μια πέτρα και μένει εκεί για 127 ώρες Ο.ο. Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτής της "ταινίας" βλέπουμε τον άτυχο τυπά να προσπαθεί να βρει τρόπους να απελευθερωθεί, ώσπου στο τέλος τα καταφέρνει κόβοντας το χέρι του με έναν σουγιά. ¨"Αυτήν είναι όλη η ταινία"!!! γαμάτο ε;
Οφείλω πάντως να παραδεχτώ ότι η "ταινία" μεταφέρει ένα οικολογικό μήνυμα : save water , drink your urine
moxa15
Διάσημο μέλος
Η πιο άθλια ταινία που έχω δει.Η ταινία έχει να κάνει με έναν και καλά ορειβάτη που πιάνεται σε μια πέτρα και μένει εκεί για 127 ώρες Ο.ο. Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτής της "ταινίας" βλέπουμε τον άτυχο τυπά να προσπαθεί να βρει τρόπους να απελευθερωθεί, ώσπου στο τέλος τα καταφέρνει κόβοντας το χέρι του με έναν σουγιά. ¨"Αυτήν είναι όλη η ταινία"!!! γαμάτο ε;
Οφείλω πάντως να παραδεχτώ ότι η "ταινία" μεταφέρει ένα οικολογικό μήνυμα : save water , drink your urine
χαχα γαματη περιγραφη...παντως συμφωνω και εγω δεν μου αρεσε η ταινια ακομα και αν ηταν πραγματικη ιστορια
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.