antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σα να βλέπω τα τετράδια φυσικής που έχω χαλάσει... φέτος.
Μαν, μας δουλεύεις λίγο ή μου φαίνεται;
Ανεβάζω και το δικό μου γραφείο, σουλουπωμένο εκτάκτως για τη φωτογράφιση, και περασμένο με ένα εφέ για να μη φαίνονται οι μουτζούρες από τις πράξεις πάνω του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Μαν, μας δουλεύεις λίγο ή μου φαίνεται;
Καθολου,εδω εσυ εχεις χαλασει τονους τετραδιων σε ασκησεις,και θα σε δουλευω εγω?
Ωραιο γραφειο,ετσι,και απο του χρονου μια βιβλιοθηκη με σκαλα
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θρανίο είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός από βιβλία.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχμμ...Το εξηγείς λίγο αυτό??κρεβάτι+πάτωμα
Το θρανίο είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός από βιβλία.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Πριν φύγω για Θεσσαλονίκη κι εφόσον έχω ώρα μπροστά μου,κάθομαι και ολοκληρώνω τις εργασίες που είναι να παραδώσω από βδομάδα κι επαναλαμβάνω τις παραδόσεις που έχω από θεωρίες!Κι έτσι έχω minimum φόρτο για το σπίτι...
Άσε που απ'το να πάω στο κυλικείο που καπνίζουν όλη την ώρα να ακούω/βλέπω το κάθε σούργελο/μπάζο/χονδρή κ.λπ. να λέει τη μια παπάρα πίσω απ'την άλλη,χίλιες φορές βιβλιοθήκη που απαγορεύεται το κάπνισμα και κάνουν όλοι και όλες τουμπεκί!
κρεβάτι+πάτωμα
Εμένα πάλι μ'αυτό το συνδιασμό,αλλού πάει το μυαλό μου!
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω βλεπω εναν στεργιου-νακη πανω στο σκαμποΖήλεψα...Να και το δικό μου!
Να το και το δικο μου! (αν βλεπετε καποιο γενικης παιδειας απο τον σεπτεμβρη μεχρι τωρα δεν πρεπει να του χω αλλαξει θεση)
antwwwnis
Διάσημο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ασε ρε εχει πιαστει η μεση μου ... Μονο εμφανισιμη ειναι
Φαίνεται, έχει μεγάλο βαθούλωμα χαχαχαααχα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά βλέπεις!Νομίζω βλέπω τον ίδιο πάνω στο ράφι σου!Νομιζω βλεπω εναν στεργιου-νακη πανω στο σκαμπο
Να το και το δικο μου! (αν βλεπετε καποιο γενικης παιδειας απο τον σεπτεμβρη μεχρι τωρα δεν πρεπει να του χω αλλαξει θεση)
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τι καθαρό*.*
(Δεν κάνω πλάκα)
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι καθαρό*.*
(Δεν κάνω πλάκα)
Μακάρι να ήταν πάντα έτσι. Αυτή τη στιγμή που κάθομαι μπροστά από την οθόνη που δείχνει η φωτογραφία κοιτώ δεξιά αριστερά και γίνεται της Πόπης.
*Κάτι μαλακίες τόμοι δεξιά στη φωτογραφία που γράφουν: Πανεπιστημιακή Φυσική, Στατική, κάτι με σχέδιο και κάτι αλλά δεν είναι δικοί μου.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Όπως και να 'χει, είναι ωραίο το γραφείο σουΜακάρι να ήταν πάντα έτσι. Αυτή τη στιγμή που κάθομαι μπροστά από την οθόνη που δείχνει η φωτογραφία κοιτώ δεξιά αριστερά και γίνεται της Πόπης.
*Κάτι μαλακίες τόμοι δεξιά στη φωτογραφία που γράφουν: Πανεπιστημιακή Φυσική, Στατική, κάτι με σχέδιο και κάτι αλλά δεν είναι δικοί μου.
Εμένα έχει πάνω από ρούχα, μέχρι και μπρελόκ Είμαι πολύ ακατάστατος Στα διάλα, με κάνεις να το καθαρίζω τώρα
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως και να 'χει, είναι ωραίο το γραφείο σου
Εμένα έχει πάνω από ρούχα, μέχρι και μπρελόκ Είμαι πολύ ακατάστατος Στα διάλα, με κάνεις να το καθαρίζω τώρα
Άμα δεις τα ζόρια, φώναξε απολυμαντική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.