Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Αν σ' έχω στην άπειρη λίστα φίλων μου σ' αυτό το site να ξέρεις, έφυγες.
ps καλά να περάσετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφου θα χουν εμενα.
Itach1
Διάσημο μέλος
Και μεις πριν 2 χρονακια πηγαμε 12-19 Μαρτιου Βαρκελωνη...Ηταν απλα γαματα,αν και μας βγηκε ο κουκος αηδονι(αλλα τοτε λεφτα υπηρχαν) Καναμε και την μεγαλη βλακεια που κλεισαμε ξενοδοχειο εξω απο την πολη ενω αν διναμε 30€ ο καθενας θα ημασταν μεσα.. Καλα να περασετε και την επομενη μερα τα κεφαλια μεσαΘα πάμε 12-17 Μαρτίου (Βαρκελώνη).
Μας μένουν βέβαια αρκετά χρήματα που πρέπει να μαζέψουμε (γύρω στα 20.000 ακόμα ), αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.
Έχουμε ακόμα πάρτυ, χοροσπερίδα κτλ... Είμαστε και γύρω στα 70 άτομα...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Και μεις πριν 2 χρονακια πηγαμε 12-19 Μαρτιου Βαρκελωνη...Ηταν απλα γαματα,αν και μας βγηκε ο κουκος αηδονι(αλλα τοτε λεφτα υπηρχαν) Καναμε και την μεγαλη βλακεια που κλεισαμε ξενοδοχειο εξω απο την πολη ενω αν διναμε 30€ ο καθενας θα ημασταν μεσα.. Καλα να περασετε και την επομενη μερα τα κεφαλια μεσα
To πακέτο δεν είναι και πολύ ακριβό σε σχέση με πέρυσι που τα παιδιά πήγαν Ρώμη. Πέρυσι ήταν 750 το άτομο!
Απλώς εμείς είμαστε κ πολλά άτομα, είμαστε και σε κρίση...
Θα περάσουμε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι ρε συ εννοειται αυτο! Και αυτος ειναι και ο λογος που παμε οι περισσοτεροι! Εγω αναφερομουν στην πολη καθαρα και στο ποσο ωραια ειναι για τους επισκεπτες... Σημερα εμαθα οτι θα παμε και Πατρα!!!Φυσικά και αξίζει. Και σε ερείπια να μένετε θα είσαι με την παρέα και τους φίλους σου!
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Βολο πηγαμε στην τριτη γυμνασιου και περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑΑ!!!! θυμαμαι μειναμε στο Πηλιο. καλα να περασεις!!!!!εμεις Βολοοοο
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βολο πηγαμε στην τριτη γυμνασιου και περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑΑ!!!! θυμαμαι μειναμε στο Πηλιο. καλα να περασεις!!!!!
και εμεις τωρα συζηταμε αν θα μεινουμε Πηλιο η μεσα στο Βόλο...ευχαριστωωωω
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
στο πηλιο να μεινετε! ειναι πιστευω πιο ωρααια!!!! στο βολο να πατε απλα για βολτα και για νυχτερινη εξοδοοκαι εμεις τωρα συζηταμε αν θα μεινουμε Πηλιο η μεσα στο Βόλο...ευχαριστωωωω
fr3netic
Νεοφερμένος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
15 με 20 Μαρτίου βουλιάζει η Κρήτη!!!
Itach1
Διάσημο μέλος
Το να παει μια ολοκληρη ταξη 80+ παιδιων σε ενα χιονοδρομικο ειναι πολυ επικινδυνο γι αυτο κιολας δν γινονται τετοιες εκδρομες,επειδη αν γινει καμια μαλ.. που σ'αυτη την ηλικια το να μην γινει ειναι απιθανο,σκεψου τι κραξιμο κτλ κτλ θα φανε απο τους γονεις οι καθηγητες....Γι'αυτο κιολας δν γινονται τετοιες εκδρομες ή αμα γινουν παει ενα μονο τμημα.Πιστεύω ότι από τη στιγμή που οι περισσότερες σχολικές εκδρομές πραγματοποιούνται χειμώνα θα μπορούσαν κάποια σχολεία να πάνε σε ένα χιονοδρομικό όπως το Bansko ας πούμε λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που έχει και της ποιότητας φυσικά.Think about it guys εγώ όταν ήμουν μαθητής πάντα ήθελαν πάω σε ένα χιονοδρομικό
Guest 278211
Επισκέπτης
fockos
Επιφανές μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
οι καθηγητές που πάνε μαζί σας εξωτερικό πληρώνουν εισητήρια ; ξενοδοχείο;
το ψηνεις για καθηγητης?
fockos
Επιφανές μέλος
όχι πλέον δε μπορώ απλά κάθονται τον μισό χρόνο αν πάνε και τζάμπα και ένα ταξιδάκι το χρόνο + μονοήμερες τότε όποιος δε πάει πρέπει να είναι πολύ χαζός.το ψηνεις για καθηγητης?
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι πλέον δε μπορώ απλά κάθονται τον μισό χρόνο αν πάνε και τζάμπα και ένα ταξιδάκι το χρόνο + μονοήμερες τότε όποιος δε πάει πρέπει να είναι πολύ χαζός.
μπορεις ...ποτε δεν ειναι αργα....
fockos
Επιφανές μέλος
δε πειράζει θα μείνω εδώ που είμαι αν είμαι τυχερός θα με στέλνουν οι φαρμακευτικέςμπορεις ...ποτε δεν ειναι αργα....
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλύτερα να σε στέλνουν οι φαρμακευτικές!Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να ελέγξεις 100 17χρονα που κάνουν ότι τους καπνίσει στην εκδρομή.(ειδικα αν είσαι σε ξένη χώρα έχεις μεγάλη ευθύνη)δε πειράζει θα μείνω εδώ που είμαι αν είμαι τυχερός θα με στέλνουν οι φαρμακευτικές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.