Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο οσο ξερω καθε σχολειο διαθετει δυο τρια (φρι) δωρεαν προγραμματα που καλυπτουν ολα τα εξοδα. Και εμεις περσυ λογω χρηματων δεν πηγαμεΕμείς θα πάμε τέλη Μαρτίου αρχές Απρίλη... δεν προλαβαίνουμε να μαζέψουμε χρήματα για πριν τα Χριστούγεννα...
Εμάς οι καθηγητές μας έχουν βάλει απαγόρευση... ή πάτε εξωτερικό ή δεν πάτε καθόλου... εμείς εσωτερικό δεν συνοδεύουμε...
Μια χαρά
Λένε εξωτερικό για να δούμε και άλλα πράγματα +οτι πολλές φορές κάποια παιδιά ίσως να μην έχουν ευκαιρία
να ξαναταξιδέψουν στο εξωτερικό...
5 μέρες δεν θα σε σώσουν... οτι είναι να διαβάσεις το'χεις διαβάσει...
εγώ θέλω να πάω... όμως η οικονομική κρίση... πληρώνουμε και τόσα φροντιστήρια...
δεν ξερω... μεχρι τον Μαρτιο βλεπουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Για ποσους πια να διαθεσουν;... ειναι πολλα παιδια που εχουν προβλημαΑπο οσο ξερω καθε σχολειο διαθετει δυο τρια (φρι) δωρεαν προγραμματα που καλυπτουν ολα τα εξοδα. Και εμεις περσυ λογω χρηματων δεν πηγαμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Eμείς δεν έχουμε κατάληψη και ούτε πρόκειται να γίνει.
Γίνονται συζητήσεις για τα προτεινόμενα μέρη της 5ήμερης.
Μιλάνο-Ρώμη-Πράγα-Βαρκελώνη.
Γιατί;; Γιατί με βασανίζεις;; Θέλω τόσο πολύ να πάω στη Βαρκελώνη όμως οι συμμαθητές μου φοβούνται να πάνε τόσο μακρυά!!!
Ακόμα μερικοί θέλουν να πάμε σ-κ για να μη χάσουν πολλά φροντιστήρια!!!! Ο,τι να ναι...
ρε γαμωτο, εμενα στο σχολειο ολοι θελουν Θεσσαλονικη για το ξενυχτη και τετοια... εγω τους λεω εξωτερικο να δουμε και καποιο καινουργιο μερος, αλλα ξενερωνουν... αν δεν πανε εξωτερικο δεν παω πενθημερη
τα ίδια και από μένα... όμως αν δεν πάω πανταήμερη, παίζει να μην πάνε άλλες 3, οπότε δε θα πάμε καθόλου γτ είμαστε μόνο 15 παιδιά, από τους οποίους οι 11-12 θέλουμε να πάμε..
ΥΓ: Λεφτά υπάρχουν για όλους (καλά μη βαράτε!!) Σε ένα γειτονικό σχολείο έκαναν Σ-Υ-Ν-Ε-Σ-Τ-Ι-Α-Σ-Ε-Ι-Σ και μέζαψαν τόσα, που τους περίσσεψαν κι όλας!
ἅλς
Διάσημο μέλος
Εμεις παλι καλα βγαλαμε προεδρο ατομο που θελει εξωτερικο οποτε θα παμε εξωτερικο, τοσο απλά
Καλά, βρε Κατερίνα, πότε τον βγάλατε;
Eμείς δεν έχουμε κατάληψη και ούτε πρόκειται να γίνει.
Γίνονται συζητήσεις για τα προτεινόμενα μέρη της 5ήμερης.
Μιλάνο-Ρώμη-Πράγα-Βαρκελώνη.
Ραφ, Λονδίνο να πάτε!
Από τώρα πιάσατε τα της 5ήμερης;
Guest 278211
Επισκέπτης
Ραφ, Λονδίνο να πάτε!
Eμ, τι.! (Το Λονδίνο είναι ακριβό, αν και μας κάνεις πλάκα... )
ἅλς
Διάσημο μέλος
(Ενώ το Μιλάνο, για παράδειγμα, είναι φθηνό
Guest 278211
Επισκέπτης
Εννοείται!
(Ενώ το Μιλάνο, για παράδειγμα, είναι φθηνό
A, δεν ξέρω για Μιλάνο.. Η Βαρκελώνη πάντως δεν είναι ακριβή..!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ραφ, Λονδίνο να πάτε!
Από τώρα από τώρα. Για αυτή ζούμε!
Πλάκα έχουν. Τσακώνονται όλοι με όλους.
Δε καταλαβαίνουν πως ΟΠΟΥ κ να πάμε θα περάσουμε ΚΑΛΑ γιατί θα είμαστε ΜΑΖΙ.
(Καλά δε ταιριάζουμε όλοι, αλλά λέω!)
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο προορισμός μάλλον κλασικά Βαρκελώνη
Guest 278211
Επισκέπτης
Ποια περίοδο θα πάτε; Εμείς ακόμα είμαστε στη φάση που μαλώνουμε για να πάμε πριν τα Χριστούγεννα.
Ο προορισμός μάλλον κλασικά Βαρκελώνη
Αχ... γιατί να μην είμαι στα σχολεία σας;;
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Αχ... γιατί να μην είμαι στα σχολεία σας;;
Μία από τα ίδια Πόσο θα ΄θελα και εγώ να είμαι στα σχολεία τους. Το δικό μας, με το ζόρι πενθήμερη και μόνο για εσωτερικό συζητάνε ! Αλλά τώρα με την κατάληψη δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε
Guest 278211
Επισκέπτης
gregory nub
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, βρε Κατερίνα, πότε τον βγάλατε;
Ε καλά για ποιους μας περασες;
Ε επρεπε να βγαλουμε πρωτα προεδρο για να κανουμε καταληψη...γι'αυτο και εγιναν νωρις οι εκλογες
Joaquín
Διάσημο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ρόδο θα πάμε εμείς
Σε χαλαει;
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ προσωπικά επιλέγω να πάμε Ιταλία.....Από βδομάδα θα επιλέξουμε τελικό προορισμό.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
anta1996
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.