Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
*απο την Ινδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
(Ναυπηγός Μηχανολόγος-Μηχανικός η 1η μου επιλογή)
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην Ινδία δεν έχουν καν το σίγουρο πιάτο φαΐ που έχεις εσύ κάθε μέρα , μη μιλάς λοιπόν παπαγαλίζοντας τις σάχλες του κάθε πολυλογά αριστερίζοντα.
Εντάξει, qwertyuiop2.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Ινδία δεν έχουν καν το σίγουρο πιάτο φαΐ που έχεις εσύ κάθε μέρα , μη μιλάς λοιπόν παπαγαλίζοντας τις σάχλες του κάθε πολυλογά αριστερίζοντα.
μου την ειπες θενκς :thanks: οντως το παρακανω και λεω κοτσανες.
(πριν λιγο μου ηρθατε εσυ και ο κουερτης στο μυαλο μου . καλα ψεματα μονο εσυ μην παει ο νους κανενος στο κακο τον εφαγα:nono
agrotismonos
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
oh yeah, smooth moves!:yeah:
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
PC Game Designer αλλά δεν είναι τρελό γιατί θα γίνω κάποια μέρα
oh yeah, smooth moves!:yeah:
ξερεις απο προγραμματισμο ή μονο design για textures και τετοια?
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερεις απο προγραμματισμο ή μονο design για textures και τετοια?
Δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό αλλά θα το μάθω κι αυτό που θα πάει...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω να γίνω Φιλόλογος...
όχι όμως μια απλή Φιλόλογος... θέλω να μπορώ να έχω χρόνο να μαθαίνω συνέχεια...
και αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα το καταφέρω με μία σωστή σχέση απέναντι στους μαθητές που θα έχω...
Θέλω να μπορώ να διδάσκω όσα δεν μου δίδαξαν εμένα... πράγματα ουσιαστικά, να μην στηρίζομαι μόνο σε μία ύλη του Υπουργείου..
Θέλω να υπάρχουν μαθητές που να χαίρονται να κάνουν μάθημα μαζί μου..
Θέλω να καταφέρω να τους περάσω αξίες και ιδανικά...
και άλλα πολλά... η λίστα είναι μεγάλη...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Kτηνιατρος, με δικο μου κτηνιατρειο σε Θεσ/νικη, αχ. :p
Oύτε για πλάκα
elpida σ.π.ν
Νεοφερμένος
περα απο τν πλακα εγω χημικο η βιολογικο 9ελω να περασω....
μπορω??? :/
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- agg41
- Ilovemycats27
- Debugging_Demon
- TheNorth
- tsiobieman
- Qwerty 0
- ioanna2007
- FNC_Sophia
- iew
- Orfano
- constansn
- iiTzArismaltor_
- Praxis
- jellojina
- giannhs2001
- estrela
- panosT436
- Kate1914
- Corfu kitty
- Unboxholics
- Than003
- Ryuzaki
- Hased Babis
- antonis97
- georgetherrr
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- rseven
- Coconut201
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.