Μαγδασέντη
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εμενα το χειροτερο ειναι μαλλον τα αρχαια και τα νεα τα φιλολογικα γενικοτερα (τα μονα δεκαεννιαρια μου)
Οχι πως ειναι ιδιαιτερα δυσκολα αλλα μια βλακεια να κανεις στο διαγωνισμα...
Στα νεα εχουμε ενα καθηγητη που δεν μας τα εξηγει καθολου καλα. Βαζει ενα σωρο λεπτομερεις κλπ. Αλλα ενταξει εγω τον ψιλοκαταλαβαινω, οι αλλοι???????
Επισης θεωρω τελειως ασκοπη την τεχνολογια.( α ναι και τεχνολογια 19 πηρα αλλα με εσωσε η πληροφορικη)
Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου με τα 19?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giwrgosnafplio
Νεοφερμένος
το κερατό τους 14 μου έβαλε !!
ma8hmatikos21
Νεοφερμένος
άσε που είναι και άχρηστη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθόλου άχρηστη, βλέπω κάποιους φανατισμούς υπέρ και κατά μαθημάτων εδώ πού μόνο λογική δεν έχουν.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
ιστορία
Καλά, δεν είναι άχρηστη, αλλά τέσπα....
Dimitra S.
Νεοφερμένος
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το βιβλίο δεν είναι και το καλύτερο...
Kwstac
Νεοφερμένος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
αρχαια και παλι αρχαια δεν τα αντεχω!!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Να φανταστείς κάθε φορά που έχουμε Αρχαία στο διάλειμμα πίνω Depon
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Να φανταστείς κάθε φορά που έχουμε Αρχαία στο διάλειμμα πίνω Depon
Οταν αποκτησεις σοβαρό πρόβλημα,και δεις πως το φάρμακο δεν κανει τίποτα ούτε ως αναλγητικό,ούτε ως αντιπυρετικό,μην απορήσεις.Τα φάρμακα δεν είναι πανάκεια,πρεπει να ξέρουμε που,πότε ,και γιατι τα χρησιμοποιούμε.Διαφορετικά ο οργανισμός μας μαθαίνει να εξαρτάται από αυτά,και guess what,αχριστευονται οι δικες σου αμυνες γιατι ο τελευταιος συνηθίζει να περιμένει αυτά.Οσο για τα μικρόβια,απλά αναπτύσουν ανθεκτικότητα.Οσο για την τακτική με 37,5 να κατεβάζουμε τρια κιλά Depon,η φυση δεν ειναι ανόητη,ανεβάζει τη θερμοκρασια σου επειδή έτσι αδρανοποιούνται τα ενζυμα,χωρις τα οποια ο ιος που ειναι μεσα σου ειναι ανικανος να αναπαραχθει.Με το να κατεβαζει καποιος τη θερμοκρασια κατευθειαν μεγαλη χαρη του κανει,ο ιος παρτυ κανει,αν μπορουσε να μιλησει θα σου ελεγε ευχαριστω.Ο πυρετος ειναι σύμμαχος,κι οχι προβλημα.Τα φαρμακα υπαρχουν για καταστασεις που τα πραγματα ξεφευγουν,και χρειαζεται καποια ρυθμιση.Σταματείστε να τα χρησιμοποιειται με το παραμικρο,αχρηστευετε τους οργανισμους σας,και ενισχυετε τα μικροβια κι αυτο επηρεαζει τους παντες.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
spirela
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
τα αρχαια τα οποια γενικως μου την σπανε φετος εχω αρχισει να τα βλεπω με αλλα ματι, οχι οτι μου αρεσουν κιολας αλλα οσο τα βρισκω πιο οκ
εε τα αλλα φιλολογικα σιγα τα αυγα παιχνιδακι ειναι ολα...
γεωγραφια, δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι την θεωρουν ολοι βαρετη... εμενα μου αρεσει παντως...
καλα τωρα τα υπολοιπα δεν λενε τπτ σιγα...
αυτα!
βεβαια θα δειξει! αρχη ειναι ακομη!!
Μαρια Σταμπουλη
Νεοφερμένος
Christmas Soul
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.