S¡mos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιττο να πω οτι δεν ειχα γραψει ποτε πανω απο 13-14 σε διαγωνισμα στο γυμνασιο αλλα και στο λυκειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
σιγουρα ειναι δυσκολα και αν δεν το πιασεις απο την αρχη δεν γινεται δουλεια! αλλα δεν ειναι και το δυσκολοτερο μαθημα...Αρχαία.. πιστεύω πώς δεν υπάρχει άλλο μάθημα με ίσο βαθμό δυσκολίας . Ουσιαστικά τα αρχαία είναι σαν να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα . Αν δεν διαβάσεις από την αρχή συστηματικά πάει το έχασες το τρένο ... !!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire14<3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Η διακυτταρική... :/
καναμε διακυττατικη στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ? Ο.Ο
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Βάγια Τοπουζλή
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Κατα τν γνωμη μου τα πιο δυσκολα ειναι τα αρχαια και η φυσικηηη.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑ...
ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...
Το οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα δεν σημαινει ότι είανι δυσκολα!
Αλλα μην ανησυχεις, θα φροντισω να τα καταλαβεις ολα μαζεμενα στις εξετασεις...
Βάγια Τοπουζλή
Νεοφερμένος
ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...
ΟΟΟΟΟχχχχ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ωωωω mon amour. Επειδή ένα χρόνο μεγαλύτερη είμαι και η μισή μου παρέα είναι Θετική.Επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω.ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...
Η Φυσική μια χαρά μάθημα είναι. (Ίσα-ίσα που θεωρώ ότι θέλει μυαλό για να λύνεις ασκήσεις δύσκολες.)
Οι τυπάδες που διδάσκουν το μάθημα έχουνε πρόβλημα να το πω με ευγενικό τρόπο.
Νομίζω ότι τα θέματα των Πανελληνίων το επέδειξαν.
Άσε που όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν είναι για΄μενα αυτά..
Όσον αφορά το πιο ήταν το πιο δύσκολο μάθημα θα απαντήσω πως για΄μενα δυσκολότερο ήταν η Φυσική.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ωωωω mon amour. Επειδή ένα χρόνο μεγαλύτερη είμαι και η μισή μου παρέα είναι Θετική.Επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω.
Η Φυσική μια χαρά μάθημα είναι. (Ίσα-ίσα που θεωρώ ότι θέλει μυαλό για να λύνεις ασκήσεις δύσκολες.)
Οι τυπάδες που διδάσκουν το μάθημα έχουνε πρόβλημα να το πω με ευγενικό τρόπο.
Νομίζω ότι τα θέματα των Πανελληνίων το επέδειξαν.
Άσε που όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν είναι για΄μενα αυτά..
Όσον αφορά το πιο ήταν το πιο δύσκολο μάθημα θα απαντήσω πως για΄μενα δυσκολότερο ήταν η Φυσική.
Δεν μπορεις να μιλας γενικα για φυσικους, αν εχεις συναντησει 2 προβληματικους. Εγω εχω εξαιρετικη φυσικο η οποια ειναι και ο λογος που λατρεψα το μαθημα. Μην τους βαζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Βάγια Τοπουζλή
Νεοφερμένος
Δεν μπορεις να μιλας γενικα για φυσικους, αν εχεις συναντησει 2 προβληματικους. Εγω εχω εξαιρετικη φυσικο η οποια ειναι και ο λογος που λατρεψα το μαθημα. Μην τους βαζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Εντάξει το ''εξαιρετικη'' ειναι άποψη του καθενός .... Μπορει κάποιος αλλος ν μν τν βλεπει ετσι......
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Εντάξει το ''εξαιρετικη'' ειναι άποψη του καθενός .... Μπορει κάποιος αλλος ν μν τν βλεπει ετσι......
Με τα δικά μου κριτήρια είναι εξαιρετική. Με τα κριτήρια του ''κάποιου άλλου'', μπορει να είναι μπάζο... Για τον εαυτό μου μίλησα...
Πάντως αυτο που θέλω να πώ είναι ότι ανάμεσα στους ''προβληματικους', παντα υπάρχουν και καποιοι που κάνουν την διαφορα. Δεν ξέρω ποιοι απο τους 2 ειναι η πλειοψηφια, πάντως είναι
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είναι ότι μου έτυχαν 2 προβληματικοί. Είναι το γεγονός ότι οι δύο αποτέλεσαν το λόγο που μίσησα τη Φυσική.Δεν μπορεις να μιλας γενικα για φυσικους, αν εχεις συναντησει 2 προβληματικους. Εγω εχω εξαιρετικη φυσικο η οποια ειναι και ο λογος που λατρεψα το μαθημα. Μην τους βαζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Δεν αντιλέγω.Με τα δικά μου κριτήρια είναι εξαιρετική. Με τα κριτήρια του ''κάποιου άλλου'', μπορει να είναι μπάζο... Για τον εαυτό μου μίλησα...
Πάντως αυτο που θέλω να πώ είναι ότι ανάμεσα στους ''προβληματικους', παντα υπάρχουν και καποιοι που κάνουν την διαφορα. Δεν ξέρω ποιοι απο τους 2 ειναι η πλειοψηφια, πάντως είναι
Απλώς μάλλον δε θυμάσαι τον περσινό χαμό με τη Φυσική...
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Δεν είναι ότι μου έτυχαν 2 προβληματικοί. Είναι το γεγονός ότι οι δύο αποτέλεσαν το λόγο που μίσησα τη Φυσική.
Ναι εχεις δικιο... Συναιβει με τη μαθηματικο μου (την οποια δεν θα συγχωρησω ποτε γιατι ηρθε την χειροτερη χρονια, την χρονια που τα μαθηματικα εινια οιβασεις για ολα τα υπολοιπα, και δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ...)
Δεν αντιλέγω.
Απλώς μάλλον δε θυμάσαι τον περσινό χαμό με τη Φυσική...
Ποιο χαμο?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Ξέχασα να προσθέσω την άχρηστη μαθηματικό της 1ης γυμνασίου που με΄κανε από τότε να πω ότι: "Όποιοδήποτε μπάζο και να΄χω κάποια στιγμή στα Αρχαία.Είναι προτιμότερο από εκείνη".Ναι εχεις δικιο... Συναιβει με τη μαθηματικο μου (την οποια δεν θα συγχωρησω ποτε γιατι ηρθε την χειροτερη χρονια, την χρονια που τα μαθηματικα εινια οιβασεις για ολα τα υπολοιπα, και δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ...)
Ποιο χαμο?
Με ένα από τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλήνιες..
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ξέχασα να προσθέσω την άχρηστη μαθηματικό της 1ης γυμνασίου που με΄κανε από τότε να πω ότι: "Όποιοδήποτε μπάζο και να΄χω κάποια στιγμή στα Αρχαία.Είναι προτιμότερο από εκείνη".
Με ένα από τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλήνιες..
Αυτο ακριβως λεω για την δικια μου...
Τι είχε γίνει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Qwerty 0
- Corfu kitty
- agg41
- eltqt
- sotirislk
- Chris180
- Barka
- BillyTheKid
- George.S
- Apocalypse
- Magigi
- Lider
- Drglitterstar
- Βάγια Τοπουζλή
- Alexandra Chatzin
- xrisamikol
- Gior_kir
- χημεια4λαιφ
- Euge.loukia
- Konstantinos_3
- Joji
- margik
- nucomer
- ggl
- Mammy Nun
- Than003
- Panagiotis849
- PanosBat
- spring day
- Nickt23
- the purge
- tsiobieman
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- Maynard
- eukleidhs1821
- vasilis123321
- jYanniss
- angies
- pink_panther
- Unboxholics
- labs
- Vickyoustgl
- PanMoonlight
- Markos
- loukasyama
- LidiaM
- Bill2002
- Tommy_civil
- Alexandros36k
- Papachrist
- El_
- Dimitris9
- SlimShady
- VivP
- Superhuman
- Robin22
- stefan
- BioChemical
- xristina11
- Lydia6902
- TigerHunt
- Neos167
- Ziggy 1
- Άνιελ
- Unseen skygge
- jims
- MarcoReus
- jimis2001
- blanc
- Μάρκος Βασίλης
- Αριάνα123
- Adolfo valencia
- Ststst02
- don_vito
- CELTICS FAN
- tasoss
- Κλημεντίνη
- Meow
- charmander
- aggelosst9
- stamoul1s
- Αλκης Κ.
- Jocaste
- uni77
- roud
- ΘανάσοςG4
- Revekka
- GiwrgosLxs
- Athens2002
- Άρτεμις Α.
- Viedo
- nicole1982
- Έμμα
- Power-13
- Steffie88
- Elama On Peli
- tasost
- Giorno
- Νομικάριος13
- Γατόπαρδος.
- george777
- Makis7
- hirasawayui
- Mako777
- Memetchi
- eua55
- MIkeTr123
- suaimhneas
- Alma Libre
- barkos
- Ryuzaki
- EiriniS20
- Vkvkvk
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.