persi
Πολύ δραστήριο μέλος
πολύ ωραίο το fifa 2000 αν και εγώ το θεωρώ το 3ο καλύτερο fifa το πρώτο ήταν fifa 99 μετά το fifa 96 και μετά το fifa 2000. Τα ποδοσφαιράκια που βγαίνουν τώρα αν και πολύ πιο ρεαλιστικά και όμορφα αλλά και πιο δύσκολα στο χειρισμό έχουν χάσει την μαγεία των παλιών.
https://www.youtube.com/watch?v=0wJLWck2izI https://www.youtube.com/watch?v=SRlt7fETmvw
https://www.youtube.com/watch?v=TmztXJDRmv0
Ξεχνάμε συστηματικά το αθάνατο FIFA 2002... Έχει κερδίσει μια θέση στη καρδιά μου το παιχνιδάκι, μάλιστα μέχρι πέρυσι έπαιζα λίγο, αλλά χάλασε το PS...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=sY8JY1fQkIc[/ame]
Επίσης, τι μου θύμισες τώρα, μια φορά είχα πάρει τον Ολυμπιακό και είχα βάλει 45άλεπτο με τον Παναθηναϊκό και είχα κερδίσει 106-8...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
++++++++++++++Ααααα, τώρα που το θυμήθηκα... αν και το Playstation μου έχει ψιλοκολλήσει και έχει χαλάσει το Playstation 2 (aka δεν έχω πού να παίξω) Fifa 2000 ftw. Το καλύτερο, το πιο γαμάτο και πορωτικό φίφα που έχει κυκλοφορήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=V6Ne5ISbtSM&feature=related[/ame]
MpampisG
Νεοφερμένος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπαιξα πριν λίγο το nfs shift είναι πάρα πολύ δύσκολο ειδικά αν παίζεις χωρίς βοήθειες. Που είναι οι κάλες εποχες του need for speed 2
https://www.youtube.com/watch?v=V6Ne5ISbtSM&feature=related
Κολλημένος με Most Wanted+NFS 2. Μου τη σπάνε οι φίλοι μου κολλημένοι με το Carbon... Άσε που στο Most Wanted έχω διαλύσει τη Black List...
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή αν παίζουν ένα παιχνίδι περισσότερο από ένα άλλο αυτό σημαίνει ότι είναι και καλύτερο? Δεν λέω π.χ. ότι επειδή δεν παίζουν το φιφα2001 και παίζουν το 10 το 2001 είναι καλύτερο, αλλά όμως επεδή παίζουν το προ10 περισσότερο από το φίφα10 δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο.Επίσης είναι τεράστια ΜΑΚΑΚΙΑ αυτό που λες!!Οι περισσότεροι παίζουν pro!!
Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό!
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατάλαβε κανείς τι είπε;Δηλαδή αν παίζουν ένα παιχνίδι περισσότερο από ένα άλλο αυτό σημαίνει ότι είναι και καλύτερο. Δεν λέω π.χ. ότι επειδή δεν παίζουν το φιφα2001 και παίζουν το 10 το 2001 είναι καλύτερο, αλλά όμως επεδή παίζου το προ10 περισσότερο από το φίφα10 δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Απάντα σε αυτό και θα καταλάβεις. 1.000.000 άνθρωποι αγοράζουν το counter-strike 1.6. 1 άνθρωπος αγοράζει το counter-strike source. Ποιο είναι το καλύτερο και γιατί?Κατάλαβε κανείς τι είπε;
Υ.Γ. Την επόμενη φορά μίλα καλύτερα γιατί με πρόσβαλες.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
edit: 1.000.000; Σαν πολύ δεν είναι;;; πες καλύτερα 100...
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν λέω ακριβώς αυτό. Αν και αυτό είναι σωστό, θέλω να πω ότι αν ο κόσμος προτιμάει ένα Α παιχνίδι περισσότερο από κάποιο άλλο Β παιχνίδι, αυτό δεν σημαίνει ότι το Α είναι καλύτερο από το Β.Το fifa το 2001 ήταν μαλακία. Το 2000 και το 2002 ήταν όλα τα λεφτά. Ο Γιάννης λέει πως το ότι παίζουμε τα καινούρια παιχνίδια δεν σημαίνει πως τα παλιά δεν είναι καλά. Και συμφωνώ απόλυτα.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=IvzGgG3jsxM[/ame]
Zed
Διάσημο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Άσε.. Έκανα την υπέρτατη μλκία να αγοράσω το FIFA 10 επειδή το 09 με είχε καταπλήξει. Ακόμα κλαίω τα λεφτά. Τραγικό. Το PES δεν το δοκίμασα αλλά άκουσα ότι φέτος είναι καλύτερο...
Πράγματι,το PES πολύ καλό και φέτος.
IQfreak
Νεοφερμένος
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρά αγορά έκανες. Το φίφα10 είναι καλύτερο σε πολλά σημεία από το προ10. Οι πάσες αληθινές, όπως και οι διαφημίσεις και αυτή η προπόνηση πριν τον αγώνα είναι απλά τρομερή και εθιστική.Άσε.. Έκανα την υπέρτατη μλκία να αγοράσω το FIFA 10 επειδή το 09 με είχε καταπλήξει. Ακόμα κλαίω τα λεφτά. Τραγικό. Το PES δεν το δοκίμασα αλλά άκουσα ότι φέτος είναι καλύτερο...
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) Και το 2003 μου άρεσε πρωσοπικάΤο fifa το 2001 ήταν μαλακία. Το 2000 και το 2002 ήταν όλα τα λεφτά. Ο Γιάννης λέει πως το ότι παίζουμε τα καινούρια παιχνίδια δεν σημαίνει πως τα παλιά δεν είναι καλά. Και συμφωνώ απόλυτα.
2)Συμφωνώ, κλασσικά παιχνίδια που αλλάζουν οδηγούνται σε χειρότερο αποτέλεσμα -τις περισσότερες φορές
3) Λίγοι είναι.
Απάντα σε αυτό και θα καταλάβεις. 1.000.000 άνθρωποι αγοράζουν το counter-strike 1.6. 1 άνθρωπος αγοράζει το counter-strike source. Ποιο είναι το καλύτερο και γιατί?
Υ.Γ. Την επόμενη φορά μίλα καλύτερα γιατί με πρόσβαλες.
Ερώτηση κρίσεως?
Το 1.6 νομίζω...
Πόσο πήρα? 20? Όχι? Την βάση την έπιασα?
george7
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.