Μαρία2126756
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffppp
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία2126756
Νεοφερμένος

fffppp
Νεοφερμένος

Γαματο το Β2'
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

fffppp
Νεοφερμένος

Καλα δεν λεω οτι οι κακομιροι οι καθηγητες μας πηγαν εκδρομη και την αλλη μερα καναμε καταληψη για τι μας πεειραζει η στρογγυλη πιτσα ΝΑΙ καλα διαβασατε ειμαστε μουρλα!!!!!
Φανταστειτε οτι το τμημα μας εχει σκειστει η κουρτινα και εχουμε χαλασει την πορτα !!! Ζητησ@με να μας το φτιαξουνε γιατι ενα παιδι απο το β1 το εκανε και ειπαν ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!! ολα σχεδον τα παιδια εχουμε παει γραφειο και ομως!!!! Ειμαστε 22 και εχουν παει στανταρ τα 13 (ευτυχως εγω οχι)!!!!!
Εχουμε και αλλα ελλατωματα αλλα ενταξει !!!!(μηπως αυτα που λεω ειναι ασχετα με το θεμα)????????????????????;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzenh
Νεοφερμένος

μαθηματικα πατωσα τελειως 06 και ειχα διαβασει...
stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ολα τα άλλα έχασα το 20 για χαζομάρες...
Χημεία 19, Θρησκευκικά 18, Πληροφορική 18, Φυσική 19, Γεωγραφία 18...:mpam:
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγώ 20 μαθηματικά, όμως ήταν το μόνο που δεν διάβασα...
Σε ολα τα άλλα έχασα το 20 για χαζομάρες...
Χημεία 19, Θρησκευκικά 18, Πληροφορική 18, Φυσική 19, Γεωγραφία 18...:mpam:
ναι γιατί βλέπεις αυτοί οι βαθμοί απέχουν πολύ από το 20...

stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Ναι όμως ένας που έχει γράψει 10 θα πάρει τουλάχιστον 15, ένας που έγραψε 18 το πολύ 19 θα πάρει...
Καταρχάς μη σκας κοπέλα μου για τους βαθμούς... και κατα δεύτερον είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως οι αυξομειώσεις βαθμών στο επίπεδο του 10-15 γίνονται εύκολα... οι βαθμοί όμως που αγγίζουν το 20 δεν αλλάζουν με την ίδια ευκολία

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

19 ιλιάδα, γλώσσα, κείμενα
18 αρχαία
18 μαθηματικά (ήταν κι άλλα δυο τα οποία δεν τα λέμε)
πληροφορική (ούτε αυτή τη λέμε

stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καταρχάς μη σκας κοπέλα μου για τους βαθμούς... και κατα δεύτερον είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως οι αυξομειώσεις βαθμών στο επίπεδο του 10-15 γίνονται εύκολα... οι βαθμοί όμως που αγγίζουν το 20 δεν αλλάζουν με την ίδια ευκολία![]()
Προσωπικά δεν σκάω με τους βαθμούς. Με νευριάζουν όμως 2 πράγματα:
1)Οι απροσεξίες μου
2)Να έρχονται να με ρωτάνε πόσο πήρα και αν έχουν μεγαλύτερο βαθμό από εμένα να κάνουν λες και ανακάλυψαν το Πυθαγόρειο... Η εκατόμβη τους λείπει...

Shadowfax
Διάσημο μέλος

stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για το πρώτο καλά κάνεις και ''εκνευρίζεσαι''. Όσο για τους υπόλοιπους, απλά αγνόησέ τους.![]()
Όσο μπορέσω...

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν σκάω με τους βαθμούς. Με νευριάζουν όμως 2 πράγματα:
1)Οι απροσεξίες μου
2)Να έρχονται να με ρωτάνε πόσο πήρα και αν έχουν μεγαλύτερο βαθμό από εμένα να κάνουν λες και ανακάλυψαν το Πυθαγόρειο... Η εκατόμβη τους λείπει...![]()
[σπασίκλας]Δεν ανακαλύφθηκε το Πυθαγόρειο. Η μετρική σχέση ήταν γνωστή κατασκευαστικά στην Αίγυπτο και απλά ο Πυθαγόρας την απέδειξε μαθηματικά.[/σπασικλας]

fabulous
Δραστήριο μέλος

Κι εμένα το ίδιο... Πω πω...Προσωπικά δεν σκάω με τους βαθμούς. Με νευριάζουν όμως 2 πράγματα:
1)Οι απροσεξίες μου
2)Να έρχονται να με ρωτάνε πόσο πήρα και αν έχουν μεγαλύτερο βαθμό από εμένα να κάνουν λες και ανακάλυψαν το Πυθαγόρειο... Η εκατόμβη τους λείπει...![]()

Σου κάνουν και τους έξυπνους μετά, κοίτα τι έχω κι εσύ δεν έχεις

-----------------------------------------
[σπασίκλας]Δεν ανακαλύφθηκε το Πυθαγόρειο. Η μετρική σχέση ήταν γνωστή κατασκευαστικά στην Αίγυπτο και απλά ο Πυθαγόρας την απέδειξε μαθηματικά.[/σπασικλας]![]()

έγραψε αυτό..
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

[σπασίκλας]Δεν ανακαλύφθηκε το Πυθαγόρειο. Η μετρική σχέση ήταν γνωστή κατασκευαστικά στην Αίγυπτο και απλά ο Πυθαγόρας την απέδειξε μαθηματικά.[/σπασικλας]![]()
For that matter, όλα τα Θεωρήματα (όταν ακόμα έπαιρναν ονόματα) υιοθετούσαν τα ονόματα αυτών που τα απέδειξαν και όχι αυτών που παρατήρησαν τις εκάστοτε ισχύουσες σχέσεις.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.