Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Εφόσον έχει αποτέλεσμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kWstaK1s -_^
Νεοφερμένος
Κακώς διαβάζεις έτσι, αλλά τεσπα...
Εφόσον έχει αποτέλεσμα...
Να φανταστεις περιμενω μεγαλυτερο βαθμο απο περυσι που διαβαζα κατι παραπανο Αντε να δουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Διαγωνισματα τριμηνου
Αρχαια 19+
Μουσικη 20
Οικιακη Οικονομια 20
Λογοτεχνια 20
Μαθηματικα 20
Θρησκευτικα 20
Χημεια 17 ΕΛΕΟΣ!!!!!)
Φυσικη 19
Αγγλικα 20
Γαλλικα ?(αυριο γραφω)
Ιλιαδα 18.5
Ιστορια 18.5
Γλωσσα(Γραμματικη) 20, 20 (και τα 2 ωριαια)
Εκθεση 19
Γεωγραφια 20
Πληροφορικη 18.5(εβαλε μονο ερωτησεις κρισεως ο μ*****ς , μονο 3 ατομα γραψαμε πανω απο 13)
Koϊτα μια χαρά είναι η χημεία ακόμα και το 18.'Οσο για την πληροφορική αν είναι κρίσεως από την άποψη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα και δεν είναι γενικές γνώσεις συμφωνώ.
-----------------------------------------
Συγγνώμη,αλλά δεν νομίζω ότι στο γυμνάσιο οι βαθμοί μπαίνουν εύκολα.Τουλάχιστον στο δικό μας γυμνάσιο αν και καθηγητές είναι πολύ καλοί μας έχουν πει ότι στους βαθμούς είναι πολύ αυστηροί.....
Nα πω κάτι ακόμα.Με ενοχλεί αφάνταστα ποθ κάποιοι έξυπνοι επιδή έπεσαν στο λύκειο αντι για να πουν ένα καλό λόγο λεν ... στο λύκειο 15 κλπ. και ότι μη χαίρεστε.Έχον κόμπλεξ και το βγάζουν έξω.Και δεν το αντέχω αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ.Είναι δυνατόν να φοβίζετε τα πρωτάκια(είμαι και εγώ μέσα) λέγοντας ότι στο λύκειο δεν θα παίρνουν πάνω απο 17;Δεν αναφέρομαι σε κάποια άτομα συγκεκριμένα αλλά γενικά βλέπω σε πολλά threads έξυπνους.............
Είσαι Α γυμνασίου helloooooo.Έχουμε περισσότερη εμπειρία στις παραπάνω τάξεις και ο καθένας κρίνει με τα δικά του δεδομένα.Αν κάποιος ρίχνει αλλού ευθύνες στον εαυτό του κρύβεται.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά ήταν ερωτήσεις πάνω στην ύλη την οποία είχαμε(βέβαια σε στυλ multiple choice και τέτοια), κάποιες που δεν ήταν σε αυτά που είχαμε γράψει ως ύλη αλλά τα είχαμε πει προφορικά και κάποιες άλλες ήθελαν γενικές γνώσεις...Koϊτα μια χαρά είναι η χημεία ακόμα και το 18.'Οσο για την πληροφορική αν είναι κρίσεως από την άποψη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα και δεν είναι γενικές γνώσεις συμφωνώ.
Εντάξει είχε πει να μην παπαγαλίσουμε, εγώ δεν παπαγάλισα, αλλά έκανα 1-2 βλακειούλες
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
aristidis
Νεοφερμένος
Μαθηματικα 15
Χημεια 17
Φυσικη 13
Αρχαια 16
Ιλιαδα 16,5
Γλωσσα 14
Κειμενα 15
Γερμανικα 16
Αγγλικα 17
Γεωγραφια 18
Πληροφορικη 18
Τεχνολογια 17
Οικιακη οικονομια -δε κανουμε
Μουσικη -δε γραψαμε προχειρο
Ιστορια 18
Θρησκευτικα 17
Ουτε 16 δε βγαζω με αυτους τους βαθμουε!!!!!Γιατιιιιιιι????
lacta amigdalou
Νεοφερμένος
Τα 20 είναι αρκετά !!! :no1:
Εεεε τώρα υπάρχουν 4 19αρια κ 1 18 αλλα δεν θα σκάσω κιόλας...
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για ποιο πράγμα δεν θα 'σκάσεις'? Για το 19 και το 18? :papas:
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρά.
Τα 20 είναι αρκετά !!! :no1:
Εεεε τώρα υπάρχουν 4 19αρια κ 1 18 αλλα δεν θα σκάσω κιόλας...
Ούτε εγώ δεν είμαι έτσι. Δε θα έλεγα ποτέ "εε ντάξει καλό είναι" για το 18....
Οι βαθμοί που λες είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί...
blablabla14
Νεοφερμένος
masterakias
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
19 και 2...ΤΕΛΟΣ
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1:
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
spirosag
Νεοφερμένος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Μα αφου πας 1η Γυμνασιου!!!19 και 2...ΤΕΛΟΣ
known-unknown
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά το περίμενα ότι θα πάρω τόσο, αφού διάβαζα μονο 20 λεπτα...
Δεν είναι ότι βαριέμαι και τεμπελιαζω...Απλώς στο γυμνάσιο θέλω να πάρω τις κατάλληλες βάσεις για να μην αντιμετωπίσω με τόση δυσκολία τα πράγματα στο λύκειο...
Εξάλλου, αν διαβάζεις 2 και 3 ώρες στο γυμνάσιο στο λύκειο δηλ πόσες πρέπει να διαβάζεις; 5 και 6;;; Έλεος...
Προς το παρόν θέλω να κρατήσω τις δυνάμεις μου για να τα δώσω όολα στο λύκειο...
Τέσπα, το μόνο σίγουρο ειναι ότι στο επόμενο τρίμηνο θα τα πάω πολύ πιο καλύτερα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.