hara
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hara
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
hara
Νεοφερμένος
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
στις πανελληνιες δειχνεις τις γνωσεις σου και οχι σε ενα μοριο που εβγαλες σε ενα διαγωνισμα το οποιο θα εχεις ξεχασει σε ενα μηνα! σωστα τα λεει η Χαρουλα?
δεν δείχνεις και ακριβώς τις γνώσεις σου εδώ που τα λέμε αλλά γενικά δίκιο έχεις πιο πάνω.
hara
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
και γιατι δε δειχνεις τις γνωσεις σου στις εξετασεις? ξερω οτι ολη σου η ζωη κυμαινεται απο ενα παραμικρο λαθος αλλα αμα ξερεις κατι τπτ δε σε εμποδιζει!
metalhead
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
μετραει ναι, το ξερω! και το λεω και σε μενα που ανταγωνιζομαι χρονια με την απουσιολογο που εχει 2 μορια παραπανω. και τι καταλαβα?περυσι μια περιοδο η μαμα μου μου εβαζε 1/4 ηρεμιστικο χαπι στο γαλα μου γιατι τα νευρα μου ηταν χαλια, μην τυχον και ο καθηγητης πει ενα παραπανω μπραβο στη Μαρια και οχι σε μενα. δε λεω να εισαι αδιαφορος αλλα να παιρνεις το 20 για τον Ηλια και οχι για να καμαρωνει ο μπαμπας οτι ο γιος του εβγαλε 20! {γενικα μιλαω οχι προσωπικα} ο βαθμος ειναι σημαντικος στις πανελληνιες οχι το ενα μοριο στο διαγωνισμα!
Το γεγονός ότι και το μόριο μετράει δεν έχει καμία σχέση με τις μαλακίες τύπου σημαία, απουσιολόγιο, αριστείο. Στις Πανελλήνιες Εξετάσεις (αλλά και στο βαθμολογικό προφίλ που διαμορφώνεις ήδη από την Α Λυκείου) έχει άμεση σχέση με το αν θα καταφερεις να εισαχθείς στη σχολή της πρώτης επιλογής σου...
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρις παρεξηγηση, αυτο πια ειναι καταντιαμετραει ναι, το ξερω! και το λεω και σε μενα που ανταγωνιζομαι χρονια με την απουσιολογο που εχει 2 μορια παραπανω. και τι καταλαβα?περυσι μια περιοδο η μαμα μου μου εβαζε 1/4 ηρεμιστικο χαπι στο γαλα μου γιατι τα νευρα μου ηταν χαλια, μην τυχον και ο καθηγητης πει ενα παραπανω μπραβο στη Μαρια και οχι σε μενα. δε λεω να εισαι αδιαφορος αλλα να παιρνεις το 20 για τον Ηλια και οχι για να καμαρωνει ο μπαμπας οτι ο γιος του εβγαλε 20! {γενικα μιλαω οχι προσωπικα} ο βαθμος ειναι σημαντικος στις πανελληνιες οχι το ενα μοριο στο διαγωνισμα
hara
Νεοφερμένος
Χωρις παρεξηγηση, αυτο πια ειναι καταντια
Γιατι καταντια? απλα αμα μεγαλωνεις σε μια επαρχιακη κωμοπολη που σε γνωριζουν ακομα και οι πετρες εχει σημασια η πρωτια. ειναι ωραιο το συναισθημα οταν λενε π.χ. ''η κορη του Αρη πηρε τη σημαια ή το απουσιολογιο'' στην αθηνα βεβαια τα πραγματα διαφερουν.
miv
Επιφανές μέλος
hara
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν μενεις σε μια κωμοπολη 5000 κατοικων γινεσαι και κομπλεξικος και βαθμοθυρας, και ολα....
Και μοιρολάτρης, και ευθυνόφοβος και και και...
Δεν. Πάτε. Καλά.
hara
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
γιατι δεν παμε καλα?Και μοιρολάτρης, και ευθυνόφοβος και και και...
Δεν. Πάτε. Καλά.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι 14 χρονών και κάνεις σαν υστερική αγάμητη 40άρα καριερίστρια. Gross.
miv
Επιφανές μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
οταν μενεις σε μια κωμοπολη 5000 κατοικων γινεσαι και κομπλεξικος και βαθμοθυρας, και ολα....
Και μοιρολάτρης, και ευθυνόφοβος και και και...
Δεν. Πάτε. Καλά.
Κι εγώ σε κωμόπολη 5000 κατοίκων μένω. Αλλά δε νομίζω πως είμαι κομπλεξικός, ούτε βαθμοθήρας... Παλιά ήμουν κάπως βαθμοθήρας αλλά τώρα βάζω πάνω απ' όλα το να καταλάβω το μάθημα.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μην παίζω όμως και τον εξυπνάκια, τα ψιλοσκότωσα τα πράγματα χθες στο τεστ αγγλικών και τώρα έχς τύψεις και άγχος για το αποτέλεσμα...τουλάχιστον και οι περισσότεροι τα πήγαν παρόμοια, οπότε αυτό μου χρυσώνει το χάπι κάπως...άντε, κι έχω φιλοδοξίες για τη θέση του σημαιοφόρου του χρόνου, γιατί ο φετεινός μας κάνει τον έξυπνο και αυτό είναι σπαστικό, αν μη τι άλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.