georgia.94
Δραστήριο μέλος
Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα.
30-06-13
11:55
απο την πρωτη κιολας εξεταστικη...δεν γινεται να εχω ριξει ΤΟ διαβασμα και να μην περναω!βεβαια τελευταια στιγμη διαβαζα αλλα κ παλι..=Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα.
08-08-13
00:44
ποιοι καταλαβαν τελικα οτι η σχολη τους θελει πολυ διαβασμα
(ειναι οντως σα να λεει "εγω" αυτη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα.
08-08-13
01:05
Δεν ξερω για πολυ διαβασμα αλλα σιγουρα θελει περισσοτερο αποσο νομιζα
08-08-13
01:30
Προφανώς ΣΕΜΦΕ ! Οποίος δεν εχει όρεξη για πολυυ διάβασμα μακρυααααα!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
08-08-13
01:38
η απάντηση σου δεν σχετίζεται με την ερώτηση του θέματος νομίζωΠροφανώς ΣΕΜΦΕ ! Οποίος δεν εχει όρεξη για πολυυ διάβασμα μακρυααααα!
08-08-13
02:03
η απάντηση σου δεν σχετίζεται με την ερώτηση του θέματος νομίζω
Ρωτάει ποιοι . Και προφανώς λέω εγω !
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,265 μηνύματα.
08-08-13
02:21
Εγώ όταν έμαθα ότι πέρασα φυσικό σε όσους το έλεγα άκουγε ένα "ωχ"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...