Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
αγγλικα και γαλλικα αλλα αν και τα αγαπω πιστευω πως τα ισπανικα δεν θα με βοηθησουν καπου ιδιαιτερα
Γερμανικά με χίλια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
αγγλικα και γαλλικα αλλα αν και τα αγαπω πιστευω πως τα ισπανικα δεν θα με βοηθησουν καπου ιδιαιτερα
Τα ρωσικά είναι δύσκολα... Και τα φινλανδικά. Τα ισπανικα και τα σουηδικα μετα είναι οι δυο πιο ευκολες γλωσσες... Τα γερμανικά κάπου στη μέση...
Κι όμως είναι σημαντική γλώσσα π.χ στο εμπόριο
https://el.wikipedia.org/wiki/Παγκόσμιος_Οργανισμός_Εμπορίου
Σκέφτεσαι να ζήσεις κάπου αναμεσα σε Σουηδία και Φινλανδία;
Τα αγγλικά σου θα σε βοηθήσουν κυρίως στα σουηδικά... Η βασική δυσκολία είναι τα δυο γένη... Αλλά τουλαχιστον δεν έχουν τρια γένη...
Elysium
Νεοφερμένος
Guest 189234
Επισκέπτης
juste un instant
Επιφανές μέλος
https://www.thetoc.gr/koinwnia/artic...s-giatrous-nosokomes-mageires-kai-sef-aggelia
Επίσης φεύγουν Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Δανία... Για τους "γιατρούς χωρίς σύνορα χρειάζονται γαλλικά... Τώρα με το μπρεξιτ δεν ξέρω αν η Αγγλία θα δέχεται γιατρούς όπως πριν...
Για την Σουηδία θα βρεις απλα αν γκουγλαρεις...
Βλέπω οτι και στο Βέλγιο ζητάνε πολύ...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
αν μπορειτε να με βοηθησετε και μενα..εγω ξερω αγγλικα και γερμανικα,ποια γλωσσα πιστευετε οτι ταιριαζει σχετικα με αυτες και θα μου ειναι χρησιμη; καποιος παραπανω προτεινε τα σουηδικα αν καποιος ειναι γιατρος,γιατι;;
Κοίτα σου πρότειναν σουηδικά και καλά έκαναν γιατί πολλοί του κλάδου μας μεταναστεύουν προς τα εκεί και είναι εύκολη γλώσσα. Ωστόσο αν δεν είσαι σίγουρη σε ποια χώρα θα ήθελες να πας (αν αποφασίσεις να βγεις έξω), θα πρότεινα τα γαλλικά. Είναι επίσημη γλώσσα σε Γαλλία, Βέλγιο και Ελβετία και εκεί οι συνθήκες εργασίας και οι απολαβές είναι αρκετά έως πολύ καλές για τους γιατρούς. Και άλλο να μαθαίνεις μια γλώσσα που μιλιέται σε μια χώρα μόνο (σουηδικά, ολλανδικά), άλλο σε τρεις (γαλλικά). Βέβαια με τα αγγλικά και τα γερμανικά δεν ταιριάζει αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα στα αρνητικά. Ουσιαστικά με γαλλικά και γερμανικά σε καλό επίπεδο μπορείς να διαλέξεις όποια χώρα θες στην Κεντρική Ευρώπη...
Για τον ίδιο λόγο που σου πρότειναν τα σουηδικά, θα σου πρότεινα τα ολλανδικά. Είναι μια πιο χωριάτικη εκδοχή των γερμανικών και θα σου φανεί πολύ εύκολο να τα μάθεις. Επίσης πολλοί του κλάδου μας πηγαίνουν εκεί και είναι must να ξέρεις ήδη την γλώσσα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Κοίτα σου πρότειναν σουηδικά και καλά έκαναν γιατί πολλοί του κλάδου μας μεταναστεύουν προς τα εκεί και είναι εύκολη γλώσσα. Ωστόσο αν δεν είσαι σίγουρη σε ποια χώρα θα ήθελες να πας (αν αποφασίσεις να βγεις έξω), θα πρότεινα τα γαλλικά. Είναι επίσημη γλώσσα σε Γαλλία, Βέλγιο και Ελβετία και εκεί οι συνθήκες εργασίας και οι απολαβές είναι αρκετά έως πολύ καλές για τους γιατρούς. Και άλλο να μαθαίνεις μια γλώσσα που μιλιέται σε μια χώρα μόνο (σουηδικά, ολλανδικά), άλλο σε τρεις (γαλλικά). Βέβαια με τα αγγλικά και τα γερμανικά δεν ταιριάζει αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα στα αρνητικά. Ουσιαστικά με γαλλικά και γερμανικά σε καλό επίπεδο μπορείς να διαλέξεις όποια χώρα θες στην Κεντρική Ευρώπη...
Για τον ίδιο λόγο που σου πρότειναν τα σουηδικά, θα σου πρότεινα τα ολλανδικά. Είναι μια πιο χωριάτικη εκδοχή των γερμανικών και θα σου φανεί πολύ εύκολο να τα μάθεις. Επίσης πολλοί του κλάδου μας πηγαίνουν εκεί και είναι must να ξέρεις ήδη την γλώσσα
Συμφωνώ αλλά εκείνος ο βροχερός καιρος στην Ολλανδία τα χαλάει όλα.
Τα σουηδικά έχουν αρκετές λέξεις με τα αγγλικά και αυτό βοηθάει αρκετά...
Για τις αποδοχές γιατρών δεν ξέρω αν πλεον ισχύουν αυτά γιατί ακούω καλες γνώμες για την Σουηδία...
Guest 545651
Επισκέπτης
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ποια η γνωμη σας για τα αραβικα?
Πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και πόσο σοβαρά θες να την δεις σαν γλώσσα;
Guest 545651
Επισκέπτης
Πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και πόσο σοβαρά θες να την δεις σαν γλώσσα;
κοιτα...χρονο ελευθερο γενικα δεν εχω...μπαινω και 4ο ετος φετος..αλλα καθε ξενη γλωσσα που μαθαινω την παιρνω στα σοβαρα...και ειδικα η συγκεκριμενη με τραβαει πολυ να ασχοληθω μαζι της...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Guest 545651
Επισκέπτης
Αν για γαλλικα και ισπανικά χρειάζεται 500 ώρες για ενα Β1-Β2, για τα αραβικά χρειάζονται 2000 ώρες περιπου. Το οτι έχουν πολλές γαλλικές λέξεις ίσως να σε βοηθήσει. Η γλώσσα όμως έχει αρκετές δυσκολίες, ίσως ακόμα πιο πολλές στην γραφή... Σίγουρα είναι πιο εύκολη απο τα γιαπωνέζικα...
γενικα πιστευεις αξιζει η εκμαθηση της, ιδιαιτερα για τον τομεα της ναυτιλιας με τον οποιο θελω να ασχοληθω?
juste un instant
Επιφανές μέλος
Για το εμπόριο όμως καλες γλώσσες είναι οι τρεις επίσημες του...
Guest 545651
Επισκέπτης
Δεν έχω ιδιαιτερες γνώσεις για την ναυτιλία... Λυπάμαι...
εε ενταξει ξερω και αγγλικα,και γαλλικα και ισπανικα...καλα ειμαι...θα το δω τοτε σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
Samuel
Νεοφερμένος
Η γλώσσα στην Αφρική έχει σχέση και με την επικρατούσα θρησκεία.Οι χώρες που μιλάνε Αγγλικά είναι ως επί το πλείστον κατά πλειοψηφία χριστιανικές,οι χώρες που μιλάνε Αραβικά είναι ως επί το πλείστον Ισλαμικές ενώ οι χώρες που μιλάνε Γαλλικά είναι κάποιες χριστιανικές και κάποιες ισλαμικές:Δεν έχω ιδιαιτερες γνώσεις για την ναυτιλία... Λυπάμαι...
Συνημμένα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Σκέφτομαι παράλληλα με τη σχολή να συνεχίσω/ξεκινήσω μία ξένη γλώσσα. Εσείς τι θα προτείνατε; Να συνεχίσω τα γαλλικά για να πάρω το C2 (έχω το C1) και με την προοπτική κάποιου Erasmus ή μεταπτυχιακού στη Γαλλία ή να ξεκινήσω μία άλλη γλώσσα, όπως γερμανικά ή ισπανικά;
Αν υπάρχει και κάποιος της Νομικής να μου πει ποιες γλώσσες είναι πιο χρήσιμες για το αντικείμενο, θα εκτιμηθεί δεόντως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Guest 030894
Επισκέπτης
Η δικαιωση ηρθε ενα χρονο μεταγερμανικά
Αλλα ναι θα πω γερμανικα, λογω της προπαγανδας που εκανε ο Λιβος (καθηγητης ποινικου) υπερ τους.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως εσύ ξέρεις καλύτερα. Πάντως αν τα γαλλικά σου θέλεις κάποια στιγμή να τα τελειοποιήσεις, καλό είναι να το κάνεις τώρα γιατί όλο και κάτι θα έχεις ξεχάσει αν τα αφήσεις για καιρό.Χαιρετίζω τα αγαπητά μέλη και ζητώ τις συμβουλές σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.
Σκέφτομαι παράλληλα με τη σχολή να συνεχίσω/ξεκινήσω μία ξένη γλώσσα. Εσείς τι θα προτείνατε; Να συνεχίσω τα γαλλικά για να πάρω το C2 (έχω το C1) και με την προοπτική κάποιου Erasmus ή μεταπτυχιακού στη Γαλλία ή να ξεκινήσω μία άλλη γλώσσα, όπως γερμανικά ή ισπανικά;
Αν υπάρχει και κάποιος της Νομικής να μου πει ποιες γλώσσες είναι πιο χρήσιμες για το αντικείμενο, θα εκτιμηθεί δεόντως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- Τρελας123
- Maria_Xagorari
- SlimShady
- Antonius
- Giii
- Basiliki.kiki
- !georgitsa!
- Nick_nt
- Joji
- Samuel
- PanosKerkis
- MaryLou
- Gus Roger10
- Έμμα
- P.Dam.
- Dimitris2001
- margik
- TheUnknown
- Philologist
- thenutritionist
- ougka pougka
- nicole1982
- tapeinoxamomilaki
- louminis
- PanMoonlight
- Nala
- charmander
- Meow
- constansn
- korlef
- Marple
- augustine
- Ryuzaki
- Scandal
- oups
- KingOfPop
- theodoraooo
- Sherlockina
- giannhs2001
- Don25
- Ioanna98
- Unboxholics
- Αναστασία197
- το κοριτσι του μαη
- Kostakis45
- jims
- george777
- F1L1PAS
- kost28
- ΘανάσοςG4
- eukleidhs1821
- PanPan
- GeorgePap2003
- brizoulis
- Hased Babis
- Maynard
- Billas
- emilyfan85
- Kostas568
- angies
- Fanimaid123
- stergios191919
- Coraline31
- calliope
- emzou
- StudyFreak04
- anastasis06
- globglogabgalab
- papa2g
- harry akritas
- Alexecon1991
- Cortes
- thecrazycretan
- ggl
- Athens2002
- paulkin94
- Johnman97
- Memetchi
- bobo32
- St11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.