himforlife
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Geork7
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The little musician boy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

georgia.94
Δραστήριο μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Θελω πραγματικα να μαθω Ισπανικα...αλλα δεν εχω την οικονομικη ευχέρεια.Οποτε διαβαζω και μαθαινω μονος μου με οτι blogs υπαρχουν που μπορουν να βοηθησουν.Οικονομικα και ανεξοδα!!!(να δουμε τι θα καταφερω)
δεν ξερω για γραμματικη αλλα σιγουρα θα μαθεις πολλες λεξεις!!!!αν τυχει και πας ισπανια θα μπορεις να συννενοηθεις πιστευω!!
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επισης , Γερμανικα θα ηταν καλο να τα συνεχισω......αλλα ποτε δεν μ'αρεσαν κιολας για να πω την αληθεια...

Τωρα , μονο και μονο για την κ@βλα μου , θα 'θελα να μαθω ιαπωνικα....θα γουσταρα καποια στιγμη να παω καποιο ταξιδι απο Ιαπωνια μερια......αλλα μου φαινεται και πολυ δυσκολη γλωσσα.
Δαφνη300
Νεοφερμένος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Για μένα είναι τα ισπανικά και τα αγγλικάΤα αγγλικά τα έχω αγαπήσει από μικρή και τα ισπανικά έχω συνηθίσει να τα ακούω,καθώς είναι η γλώσσα της μητέρας μου
![]()
η γλωσσα της μαμα σου; Αληθεια;

ον: Για εμενα τα γερμανικα... Τα γερμανικα ειναι ενδιαφερουσα γλωσσα με την οποια ασχολουμε εδω και αρκετα χρονια και τα εχω μεεεσα στην καρδουλα μου

υ.γ ασχολουμε με τις γλωσσες του βορρα κυριως

Thetawaves
Νεοφερμένος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Θέλω να κάτσω να μάθω Γερμανικά αλλά κανείς φίλος μου δεν θέλει να γραφτεί για παρέα να περνάει και λίγο πιο ευχάριστα η ώρα... Ή ξέρουν ήδη ή δεν θέλουν να μάθουν με την καμία.
γιατι; πρεπει να εχεις και παρεα για να μαθεις μια γλωσσα; εμενα ολοι οι συμμαθητες-φιλοι μου σιχαινονται τα γερμανικα εγω τα λατρευω τι να μην μαθαινα επειδη δεν ηταν κανεις μαζι μου;
~Melania~
Περιβόητο μέλος

η γλωσσα της μαμα σου; Αληθεια;![]()
Ναι

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Άλλωστε χρησιμοποιούμε πολλές τούρκικες λέξεις στο καθημερινό μας λεξιλόγιο(αν και τώρα κόλλησα και δεν μου έρχονται αρκετές στο μυαλό) μακάρι να είχαμε καθηγήτρια εδώ ή κάποιον να μας κάνει μάθημα αλλά που τέτοια τύχη
![]()
Ταμάμ

Εγώ θέλω να μάθω ρώσικα, πολωνικά-αν και μετά απο μια προσπάθεια να τα μάθω μόνη μου τα έχω φτύσει και δε θέλω να ξανακούσω για πολωνία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.