Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
ΟΧΙ - στα παιδαγωγικά πας από όλες τις καυτευθύνσεις ΧΩΡΙΣ να χάνεις μόρια.Ξερω οτι πας απο καθε κατευθυνση,αλλα χανεις και μορια ετσι.
Αφού πας παιδαγωγικά από όλες τις κατευθύνσεις χωρίς να χάνεις μόρια δεν υπάρχει αυτή και άλλη κατεύθυνση. Θα πας σε όποιαν νομίζεις ότι μπορείς να πετύχεις καλύτερους βαθμούς. Νωρίς είναι να το αποφασίσεις αυτό τώρα. Η γνώμη μου είνια ότι να το αποφασίσεις προς το τέλος της Α λυκείου.στο κατω κατω αμα συνεχισω να θελω να παω Παιδαγωγικο του χρονου γιατι να παω απο αλλη κατευθυνση ,αφου ξερω τι θελω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasorf
Νεοφερμένος
Δεν μπορώ να κάθομαι πάνω από 1 ώρα στο γραφείο, διαβάζοντας ένα μάθημα στο οποίο θα έχω και ύστερα αμφιβολίες άμα έγραψα καλά ή όχι....
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Θετική κατεύθυνση....
Δεν μπορώ να κάθομαι πάνω από 1 ώρα στο γραφείο, διαβάζοντας ένα μάθημα στο οποίο θα έχω και ύστερα αμφιβολίες άμα έγραψα καλά ή όχι....
Σε ποιο αναφέρεσαι;
Tasorf
Νεοφερμένος
είναι μαθήματα που απαιτούν αρκετή ώρα , και πάλι όμως θα έχεις φοβίες μήπως δεν έγραψες καλά , μήπως ξέχασες κάτι, μήπως μήπως μήπως....
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Tasorf
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχα θα περασεις καλαααα στην τριτη.
Γουτου γουτουυυυυυ βιολογία
Γούτου γουτουυυυυυ αοδε
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ίσως, αλλά στα θετικά έχω μεγαλύτερη σιγουριά στον εαυτό μου , ποτέ μου δεν είχα άγχος για το τι θα γράψω , και όπως ανέφερα, δεν μπορώ να διαβάσω ένα μάθημα πάνω από 1 ώρα που είναι παπαγαλία....
Δεν τη γλιτώνεις την παπαγαλία στη θετική, πάντως. Στη βιολογία θα παπαγαλίσεις αναγκαστικά.
Dias
Επιφανές μέλος
Μόνον με την τεχνολογική1 γλυτώνεις την παπαγαλία. Μάλλον θα γίνει στο σχολείο μου. Αν ζητήσετε μερικοί θα γίνει και σε σας.Δεν τη γλιτώνεις την παπαγαλία στη θετική, πάντως. Στη βιολογία θα παπαγαλίσεις αναγκαστικά.
Η τεχνολογική1 έχει ηλεκτρολογία και χημεία-βιοχημεία δλδ΄ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ!!!!
helonitsa
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνον με την τεχνολογική1 γλυτώνεις την παπαγαλία. Μάλλον θα γίνει στο σχολείο μου. Αν ζητήσετε μερικοί θα γίνει και σε σας.
Η τεχνολογική1 έχει ηλεκτρολογία και χημεία-βιοχημεία δλδ΄ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ!!!!
Μα ναι, σιγουρα ολα αυτα τα μαθηματα δεν εχουν ουτε εναν ορισμο!
Dias
Επιφανές μέλος
( Ευχαριστώ για την ειρωνεία. Δεν θα την συνεχίσω.:nonoΜα ναι, σιγουρα ολα αυτα τα μαθηματα δεν εχουν ουτε εναν ορισμο!
Στο θέμα μας:
Σίγουρα έχουν και ορισμούς. Ένας ορισμός όμως ενός θετικού μαθηματος δεν είναι παπαγαλία αλλά βγαίνει με την κατανόηση. Η ηλεκτρολογία είναι φυσική. Θεωρείς ότι η φυσική ή η χημεία θέλει παπαγαλία? Η βιοχημεία είναι σκέτη κατανόηση και κρίση. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα μάθεις "απέξω" αλλά νομίζω λιγότερα από την Τ2. Για παράδειγμα το ΑΟΔΕ και η ιστορία είναι ή όχι σχεδόν 100% παπαγαλία?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ναι, οι ορισμοι και οι αποδειξεις πρεπει να ειναι παπαγαλισμενοι. Σε κανενα μαθημα δεν πας χωρις εστω 1 σελιδα παπαγαλια συνολικα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο.Κ. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ προτιμώ μαθήματα που θέλουν κατανόηση αλλά εσύ προτιμάς αυτά που θέλουν παπαγαλία. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή και δεν έχει νόημα να συνεχίζω σ΄αυτή τη συζήτηση._Ειναι. Γι αυτο και προτεινω την Τ2, επειδη ειναι ευκολο αυτο το μαθημα. Τι ηλεκτρολογιοχημειες, μονος σου το ειπες οτι θελουν κατανοηση. Το να διαβασεις 45 σελιδες και να τις μαθεις απεξω σιγουρα δεν ειναι δυσκολο. Και δεν ειναι οσο δυσνοητο οσο το παρουσιαζουν..
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.