Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις πανελληνιες αν πας τεχνολογικη θα δωσεις μαθηματικα κατευθυνσης, φυσικη κατευθυνσης, αρχες οργανωσης και διοικησης επιχειρησεων, αναπτυξη εφαρμογων σε προγραμματιστικο περιβαλλον, εκθεση και ενα μαθημα της επιλογης σου.
Η τεχνολογια επικοινωνιων ειναι στην ουσια η ιστορια της εξελιξης των σημερινων μας τηλεπικοινωνιων. Πως ηταν το τηλεφωνο, πως εγινε, απο τι ειναι φτιαγμενο, πως μεταδιδεται η φωνη και τετοια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blinky
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitralda
Νεοφερμένος
Δεσπότη
Νεοφερμένος
EYA.16
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Παιδαγωγικά μπορείς να πας από οποιαδήποτε κατευθυνση.Μαλλον Θεωρητικη με βλεπω,οχι γιατι μ'αρεσουν τα μαθηματα της αλλα γιατι τηνω προς Παιδαγωγος.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν βλέπω γιατί πρ'έπει να ζητήσεις συγνώμη. Εδώ κουβέντα κάνουμε και δεν τα ξέρουμε όλα αλλά συζητάμε και μαθαίνουμε.Ωχ συγνωμη λαθος μου.
Εσύ να μην σκέφτεσαι από τώρα κατεύθυνση αλλά να διαβάζεις το ίδιο όλα σου τα μαθήματα και στα μισά της Α λυκείου να αποφασίσεις. Αν τελικά διαλέξεις παιδαγωγικά θα δεις τότε ποια κατεύθυνση σε βολεύει (αλλά εγώ θα σου συνιστούσα όχι θεωρητική αλλά στη Β θετική και στη Γ θα το ξαναδεις).
Οσον αφορα αυτο που λες περι ηλικιας ολοι νωρις μου λενε ειναι αλλα τουλαχιστον του χρονου πρεπει να ξερω και δεν θελω να 'ναι αποφαση τελευταιας στιγμης.Νταξει εγω το ιδιο διαβαζω παντου.Η βλακεια ειναι οτι ,ας πουμε τα Αρχαια δεν μ'αρεσουν,η Ιστορια ομως ειναι.Η εκθεση δεν μ'αρεσε, αλλα μ'αρεσει η Φυσικη και η Βιολογια.Και γενικα ειναι λιγο αχταρμας.Αλλα,οσον αφορα το τι θα θελα να σπουδασω ολα αφορουν παιδαγωγικα και γενικα ολοι μου λενε οτι κατα κει τεινω και ετσι νιωθω κι εγω.Η πλακα ειναι οτι η καθηγητρια των Αρχιαων με ειχε ρωτησει τις προαλλες σε ποια κατευθυνση σκεφτομαι να παω και εγω ειπα οτι δεν ξερω και μου πε οτι θα 'μουν πολυ καλη στην Θεωρητικη γιατι στα Αρχαια δινω πολυ μεγαλη σημασια στην λεπτομερεια και αυτο λεει ειναι πολυ σημαντικο εκει περα.Αλλα προτιμω να αγαπησω καποια μαθηματα προκειμενου να ασκω ενα επαγγελμα που να μ'αρεσει παρα να κανω μαθηματα που μ'αρεσουν(οχι και ολα ομως)και μετα να ασκω ενα επαγγελμα το οποιο θα μισω(π.χ. φυσικος και δε συμμαζευεται).
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
1)η Φυσικη μ'αρεσει ασχετα αυτων των παραγοντων αλλα απλο ενδιαφερον,οχι και να το ασκησω ως επαγγελμα ή κατι παρομοιο.
2)Οσον αφορα τα Αρχαια δεν φταινε τα βιβλια που δε μ'αρεσουν απλα δεν ξετρελαινομαι.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενταξει η αληθεια ειναι οτι μου 'χει κολλησει και με το παραμικρο λαθος που κανω να λεω συγνωμη.(Can't be helped).Γιατι οχι Θεωρητικη ομως;Και στην Β και Γ Θετικη τι γινεται;
Οσον αφορα αυτο που λες περι ηλικιας ολοι νωρις μου λενε ειναι αλλα τουλαχιστον του χρονου πρεπει να ξερω και δεν θελω να 'ναι αποφαση τελευταιας στιγμης.Νταξει εγω το ιδιο διαβαζω παντου.Η βλακεια ειναι οτι ,ας πουμε τα Αρχαια δεν μ'αρεσουν,η Ιστορια ομως ειναι.Η εκθεση δεν μ'αρεσε, αλλα μ'αρεσει η Φυσικη και η Βιολογια.Και γενικα ειναι λιγο αχταρμας.Αλλα,οσον αφορα το τι θα θελα να σπουδασω ολα αφορουν παιδαγωγικα και γενικα ολοι μου λενε οτι κατα κει τεινω και ετσι νιωθω κι εγω.Η πλακα ειναι οτι η καθηγητρια των Αρχιαων με ειχε ρωτησει τις προαλλες σε ποια κατευθυνση σκεφτομαι να παω και εγω ειπα οτι δεν ξερω και μου πε οτι θα 'μουν πολυ καλη στην Θεωρητικη γιατι στα Αρχαια δινω πολυ μεγαλη σημασια στην λεπτομερεια και αυτο λεει ειναι πολυ σημαντικο εκει περα.Αλλα προτιμω να αγαπησω καποια μαθηματα προκειμενου να ασκω ενα επαγγελμα που να μ'αρεσει παρα να κανω μαθηματα που μ'αρεσουν(οχι και ολα ομως)και μετα να ασκω ενα επαγγελμα το οποιο θα μισω(π.χ. φυσικος και δε συμμαζευεται).
Λοιπον, κατ'αρχας την εκθεση τη μισεις την ξεμισεις, θα τη δωσεις θες δεν θες.
Κατα δευτερον στην πρωτη λυκειου σιγουρα θα ξεκαθαρισει πιο πολυ το μυαλο σου. Τα μαθηματικα αλλαζουν απο εκεινη την ταξη. Οι περισσοτεροι που στο γυμνασιο λεγανε ''θα παω θετικοτεχνολογικη", βλεπουν καποια καπως πιο απαιτητικα μαθηματικα και αλλαζουν πορεια, κι εχω 290823098409234 παραδειγματα να σου πω απο τετοιους
Παιδαγωγικα που θες μπαινεις απ'ολες τις κατευθυνσεις. Προς το παρον σου λεω απλα να κανεις λιγη υπομονη.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εγώ θα σου συνιστούσα θεωρητική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.