Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γενικά μιλάω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος
οι επιστημονες διακρινονται οχι μονο στο αντικειμενο τους αλλα και στο συνολικο μορφωτικο επιπεδο που βρισκονται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως συνεχίζω να λέω ότι θα πάω θετική παρά το σοκ που έπαθα στη Χημεία στα θερινά :fss:
(Eντάξει, αρχή είναι ακόμα)
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Xημεία κατ;Mην φοβάσαι,στην αρχή είναι δύσκολη αλλά μετά γίνεται πολύ εύκολη.Σας πέρασε καθόλου η ιδέα ότι το παιδί μπορεί απλά να έχει συνηθίσει τα greeklish;
Εγώ πάντως συνεχίζω να λέω ότι θα πάω θετική παρά το σοκ που έπαθα στη Χημεία στα θερινά :fss:
djimmakos
Διάσημο μέλος
E τώρα είναι σωστό από το πρώτο μάθημα να μας μιλάει για την τετράεδρη πυραμίδα του στερεοχημικού τύπου του μεθανίου και να μας λέει ότι λόγω της γεωμετρίας του η συνισταμένη διπολική ροπή είναι 0; :p
Έτσι, ενώ έχει διπολικά μόρια είναι μη πολική ένωση. :who:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
E δεν είναι και τόσο τραγικά.Θα τα ακούσει κανείς έτσι που τα λες και θα τρομάξει.To ελπίζω :who:
E τώρα είναι σωστό από το πρώτο μάθημα να μας μιλάει για την τετράεδρη πυραμίδα του στερεοχημικού τύπου του μεθανίου και να μας λέει ότι λόγω της γεωμετρίας του η συνισταμένη διπολική ροπή είναι 0; :p
Έτσι, ενώ έχει διπολικά μόρια είναι μη πολική ένωση. :who:
djimmakos
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Κάνεις λάθος , υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα επιστημόνων που δεν ήξεραν ορθογραφία ή είχαν δυσλεξία ή και οτιδήποτε άλλο.. Θα πειράξει έναν μαθηματικό να δει κάποιον μαθητή πχ την εξίσωση χ^4+χ^2-4 να την αρχίσει με: Θαίτο χ^2=y; Τον ενδιαφέρει η εξίσωση όχι η ορθογραφία. Ένα παράδειγμα έφερα ελπίζω να κατάλαβες.
Και πώς, αυτός ο ανορθόγραφος επιστήμονας, θα χρησιμοποιήσει και έπειτα θα εμπλουτίσει τη βιβλιογραφία της επιστήμης του; Σε μια κοινωνία που προωθεί και βασίζεται στην δια βίου μάθηση, όπως αυτή κι αν απαντάται και επιτυγχάνεται, και όταν τις περισσότερες φορές δε είναι απαραίτητη η διεπιστημονική προσέγγιση της γνώσης, κάποιος που στερείται βασικών και γενικών γνώσεων απλά δεν αποτελεί μέρος της. (αλίμονο σε ποιό σημείο φτάσαμε βέβαια, να δίνουμε εξήγηση και για τη χρησιμότητα της ορθογραφίας).
Και btw, εγώ στην αρχή κατάταβα ''θα ήτο'' και όχι ''θέτω''.
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα άλλα λαθη δεν νομιζω να τον πειραξουν πχ: "...με βαση την προηγουμενη ΗΣΩΤΙΤΑ" και αυτο τραβηγμενο αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι το πολυ σοβαρο
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη κατευ8υνση..... γιατι τα παιρνω ευκολα αυτα τα μα8ηματα....
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδαριωδες....(ολες οι χρυσες που ξερω κατι τουβλα πετανε παντα)εγω παλι λεω να γινω 8εωρητικουλη....χαχαχαχα
κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη κατευ8υνση..... γιατι τα παιρνω ευκολα αυτα τα μα8ηματα....
ειναι προφανες οτι ο καθενας θα θεωρησει την δικια του κατευνθυνση καλυτερη......
βεβαια υπαρχουν και μερικοι που πραγματι λενε την σωστη αποψη
πχ εγω θα παω τεχνολογικη αλλα η καλυτερη κατευθυνση ειναι η θετικη πως να το κανουμε...(αν δεν ειχαμε 52 ειδικοτητες απο γιατρους να μας γυροφερνουν θα την ειχαμε πατησει)
Iliaso
Περιβόητο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Λαθος.Δεν υπαρχει "η καλυτερη κατευθυνση".Σε καθε ατομο ταιριαζει και μια κατευθυνση..Δεν σημαινει οτι επειδη οι περισσοτεροι αριστοι μαθητες πανε θετικη οτι ειναι και η καλυτερη κατευθυνση:nono:η καλυτερη κατευθυνση ειναι η θετικη πως να το κανουμε...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Εννοεί πως είναι η πιο σημαντική από πλευράς των επιστημών που περιλαμβάνει.Λαθος.Δεν υπαρχει "η καλυτερη κατευθυνση".Σε καθε ατομο ταιριαζει και μια κατευθυνση..Δεν σημαινει οτι επειδη οι περισσοτεροι αριστοι μαθητες πανε θετικη οτι ειναι και η καλυτερη κατευθυνση:nono:
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
ατιμεΣε πρόλαβα χαχα
kotsis1
Δραστήριο μέλος
ειναι προφανες οτι ο καθενας θα θεωρησει την δικια του κατευνθυνση καλυτερη......
βεβαια υπαρχουν και μερικοι που πραγματι λενε την σωστη αποψη
πχ εγω θα παω τεχνολογικη αλλα η καλυτερη κατευθυνση ειναι η θετικη πως να το κανουμε...(αν δεν ειχαμε 52 ειδικοτητες απο γιατρους να μας γυροφερνουν θα την ειχαμε πατησει)
Μου αρέσει που από τη μια διαπιστώνεις ότι ο καθενάς υποστηρίζει τη δικιά του κατεύθυνση,και απ΄την άλλη χαρακτηρίζεις τη θετική ως την καλύτερη,με κριτήρια αυθαίρετα προφανώς.Αφού αυτή είναι η σωστή(?) άποψη άσε να υποκλιθούμε:thanks:
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.