Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις κάνει λάθος παράθεση νομίζω.
οντως...αυτο πηγαινε για την κοπελα πιο πανω!σοζ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaliorova
Νεοφερμένος
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Θετική και Θεωρητική.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, κάθε βδομάδα αλλάζω γνώμη! Κάμια συμβουλή?Ίσως είναι η σημαντικότερη επιλογή του Λυκείου. Από αυτήν εξαρτάται το πανεπιστήμιο. Λοιπόν ποια είναι η επιλογή σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jewish Boy
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Θετική και Θεωρητική.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, κάθε βδομάδα αλλάζω γνώμη! Κάμια συμβουλή?
Πήγαινε τεχνολογική
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Τι σχολη θες;Εγώ είμαι ανάμεσα σε Θετική και Θεωρητική.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, κάθε βδομάδα αλλάζω γνώμη! Κάμια συμβουλή?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Μην τρομοκρατείσαι στην ιδέα του Λυκείου αν και πιστεύω ότι έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να μη σκέφτεσαι αυτά τα πράγματα(επιβαρύνεσαι άδικα πίστεψε με)Θα ήθελα να ακολουθήσω θεωρητική κατεύθυνση γιατί έχει τα πιό εύκολα μαθήματα όπως:Ιστορία,Λογοτεχνία,Αρχαία και στα μαθήματα αυτά προσθέτονται και άλλα όταν πάς για νομική εκεί δηλαδή που θα παλέψω για να μπώ.
-----------------------------------------
Το 16 δεν είναι κακό πάρα πολύ καλό είναι ν και εγώ έβγαλα 19 αλλά θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ νωρίς για να το παινεύομαι.
Στο λύκειο όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα και φγια να βγάλω 16 σαν και εσένα θα πρέπει να αγωνιστώ πολύ!
Δεν έχει δει όμως παρα μόνο τα απλοικά στοιχεία του κάθε μαθήματος(χωρίς να υποβαθμίζω την ύλη της α γυμνασίου)ναι αλλα αμα εχει κλιση καποιος προς αυτα τα μαθηματα μπορει να του φαινονται πανευκολα σε συγκριση με τα αλλα!!!
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Θετική και Θεωρητική.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, κάθε βδομάδα αλλάζω γνώμη! Κάμια συμβουλή?
Δες που είναι οι σχολές που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και αναλόγως πράξε
Searcher
Νεοφερμένος
labr0c
Νεοφερμένος
Η χρονιά τελείωσε και κάπου εδώ πρέπει σιγά σιγά να σκεφτώ το μέλλον μου!
Για να γίνω πιο σαφής..Θα ήθελα να μου πείτε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσω εφόσον θέλω τελειώνοντας το Λύκειο να σπουδάσω Πληροφορική!Το πιο λογικό είναι να μου πείτε Τεχνολογικη!Παρ'όλα αυτά πρέπει να σας πω ότι είμαι πολύ καλός στα θεωρητικά σε αντίθεση με μα8ηματικά και φυσική που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να μην τα πολυ-καταφέρνω!'Εχω σκεφτεί να πάω Θεωρητική και να δώσω στην Γ' Λυκείου Μα8ηματικα % Στατιστική στις Πανελλήνιες ώστε να έχω το δικαίωμα να δηλώσω σε κάποια σχολή 4ου πεδίου!Οπότε θα ή8ελα τη γνώμη σας..Θα ήταν προτιμότερο να κάνω αυτό που σας είπα παραπάνω ή δεν 8α τα καταφέρνω στη σχολή λόγω έλλειψης γνώσεων μαθηματικών κλπ..Μήπως θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσω την τεχνολογική κατεύθυνση και να αρχίσω φροντιστήρια (μαθηματικά & φυσική) μήπως και καταφέρω και πετύχω το στόχο μου?Παρεπιπτόντως τι μόρια χρειάζονται για Τ.Ε.Ι Πληροφορικής??Ακούω συμβουλές/γνώμες!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ΑΕΙ απο τεχνολογικη και με πολυ προσπαθεια.
Για ΤΕΙ δεν ξερω το επιπεδο γνωσεων που ειναι απαραιτητο αλλα και παλι νομιζω θα δυσκολευτεις.
rock93panos
Νεοφερμένος
*δν εχω σκεφτει επαγγελμα
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ε το επάγγελμα πρέπει να σκεφτείς και όχι την κατεύθυνση.Τι να το κάνεις να πας πχ θεωρητική και να ανακαλύψεις ότι τίποτα δεν σου αρέσει;
Ακριβώς. Έστω όχι ακριβώς το επάγγελμα αλλά τουλάχιστον μια γενική κατεύθυνση, έναν προσανατολισμό. Σκέψου με τι απ' αυτά θα σ' άρεσε ν' ασχοληθείς.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Η γεωμετρια χρειαζεται λιγο στη δευτερα και καθολου στην τριτη.Οποτε σκεψου τι σχολη θες και μετα διαλεξε.μαγες εγω απο παντα ημουν καλος στην ιστορια και την εκθεση και χωρις ειδιαιτερο διαβασμα επαιρνα 20 απο παντα και δν δυσκολευομουν καθολου στα αρχαια που αν και τα 'χα παρατησει ενα 18 το εβγαζα χαλαρα...λογοτεχνεια διαβαζα απο μικρος πολλα βιβλια και ειναι γελειο και σαν μάθημα... μου αρεσει πολύ όμως η φυσικη και η χημεια και λιγο η αλγεβρα για γεωμετρια δν τρελαίνομαι κιόλας τι κατέφθηνση να πάρω στην δευτέρα?:what:
*δν εχω σκεφτει επαγγελμα
guess
Δραστήριο μέλος
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Οχι! Απο οτι ξερω τα μαθηματικα κατευθυνσης της τριτης λυκειου ασχολουνται κυριως με συναρτησεις.....στην τριτη δεν εχουμε γεωμετρια στην θετικη?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
djgiannis
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.