jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ μια ζωή ήθελα θετικήΘεωρητική. Όχι γιατί δεν είμαι καλός στα θετικά (η Φυσική είναι το αγαπημένο μου μάθημα), αλλά γιατί το αντικείμενο σπουδών που θέλω να ακολουθήσω βρίσκεται στο 1ο επιστημονικό πεδίο...
Εσύ;
Από πέρυσι, όμως, επειδή οι σχολές προτίμησής μου είναι 2 (Αγγλική φιλολογία και παιδαγωγικά), καταλήγω στη Θεωρητική. Τα αρχαία τα λατρεύω, όπως και κάθε μάθημα που έχει να κάνει με μια γλώσσα. Οκ, είμαι καλός και στα θετικά μαθήματα, αλλά κανένα δε φτάνει τα αρχαία σε ποσοστό λατρείας
Συνεπώς, Θεωρητική κατεύθυνση με στόχο το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Θεσσαλονίκης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα Αρχαία κι εγώ τα αγαπώ!Εγώ μια ζωή ήθελα θετική
Από πέρυσι, όμως, επειδή οι σχολές προτίμησής μου είναι 2 (Αγγλική φιλολογία και παιδαγωγικά), καταλήγω στη Θεωρητική. Τα αρχαία τα λατρεύω, όπως και κάθε μάθημα που έχει να κάνει με μια γλώσσα. Οκ, είμαι καλός και στα θετικά μαθήματα, αλλά κανένα δε φτάνει τα αρχαία σε ποσοστό λατρείας
Συνεπώς, Θεωρητική κατεύθυνση με στόχο το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Θεσσαλονίκης
Κατέληξα ή στη Νομική ή, σε περίπτωση που δεν περάσω, στην Ελληνική Φιλολογία.
Ίδωμεν...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ μια ζωή ήθελα θετική
JJ κάνε την υπέρβαση και φύγε από την θεωρητική...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Αχα! Μια χαρά είσαι τότε. Πιστεύω ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
Να μαντέψω ότι μιλάς και άπταιστα Αγγλικά. Γιατί δεν σκέφτεσαι να σπουδάσεις κιόλας εκεί;
Απο βαρεμαρα και μονο δε συνεχισα για proficiency στη Β' Γυμνασιου....Φετος θα εδινα...βαραω το κεφαλι μου με την απερισκεψια μου
Θα ηθελα να δω τι δυνατοτητες εχω στην Ελλαδα (εξαλλου ποτε δε ξερεις τι γινεται σε 10 χρονια) και ισως παω εκει για μεταπτυχιακο...
Ωστοσο ειναι νωρις ακομη για σχεδια...Αρκουμαι στο να κανω ονειρα
Loreley
Περιβόητο μέλος
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί αυτή η γενικότερη αρνητική στάση προς τη θεωρητική;JJ κάνε την υπέρβαση και φύγε από την θεωρητική...
DrMimi
Νεοφερμένος
Γιατί αυτή η γενικότερη αρνητική στάση προς τη θεωρητική;
Ίσως επειδή τα αρχαία αρέσουν σε λίγους. Η αλήθεια όμως είναι ότι η θεωρητική δεν έχει πολλές διεξόδους
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί αυτή η γενικότερη αρνητική στάση προς τη θεωρητική;
Για πλάκα του το λέω...
leouv
Εκκολαπτόμενο μέλος
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ότι έχει λιγότερες διεξόδους είναι αλήθεια, καθώς επίσης και ότι το μέλλον ανήκει στις θετικές επιστήμες, αλλά εάν αρέσει σε κάποιον οφείλουμε να το σεβαστούμε, αν και δεν το λέω για τη συγκεκριμένη συζήτηση, απλά έχω εισπράξει πολλά αρνητικά σχόλια όταν λέω ότι θα ακολουθήσω τη θεωρητική...Ίσως επειδή τα αρχαία αρέσουν σε λίγους. Η αλήθεια όμως είναι ότι η θεωρητική δεν έχει πολλές διεξόδους
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μην ανησυχείς, του χρόνου στη μέση της χρονιάς θα σε βάλω να με σώσεις. Κοίτα να ρίξεις σωστά το σωσίβιο, όχι αλλού γι' αλλούJJ κάνε την υπέρβαση και φύγε από την θεωρητική...
Για πλάκα του το λέω...
Άσε, άσε...Ότι έχει λιγότερες διεξόδους είναι αλήθεια, καθώς επίσης και ότι το μέλλον ανήκει στις θετικές επιστήμες, αλλά εάν αρέσει σε κάποιον οφείλουμε να το σεβαστούμε, αν και δεν το λέω για τη συγκεκριμένη συζήτηση, απλά έχω εισπράξει πολλά αρνητικά σχόλια όταν λέω ότι θα ακολουθήσω τη θεωρητική...
Πολύ προπαγάνδα για τη θεωρητική. Τα αδέρφια μου με πρήζουν κάθε μέρα "μην πας, μην πας" και έχουμε μαλώσει ουκ ολίγες φορές
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Τα αδέρφια μου με πρήζουν κάθε μέρα "μην πας, μην πας" και έχουμε μαλώσει ουκ ολίγες φορές
Δώστους πόνο
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Με παρακολουθείς;Δώστους πόνο
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αρχαία ελληνικά κρύβουν χιλιάδες χρόνια ιστορίας από πίσω τους. Είναι γλώσσα με νόημα και όχι ένα αποτέλεσμα απλής σύμβασης μεταξύ ανθρώπων.
Μπορεί τα "μεγάλα" κεφάλια να βγαίνουν από θετικές σχολές, γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και αυτή η προπαγάνδα για τη θεωρητική, αλλά δεν διαλέγουμε τη θεωρητική επειδή δεν είμαστε καλοί στην άλλη. Υπάρχουν και άλλοι, προσωπικοί, λόγοι του καθενός, πράγμα το οποίο δεν σημαίνει ότι δεν είμαι έξυπνος και πάω θεωρητική. Ο δικός μου λόγος είναι η μαγεία της ελληνικής γλώσσας και για να εμβαθύνω στη μαγεία αυτή μόνο μέσα από τη θεωρητική θα λάβω τα απαραίτητα εφόδια.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη τρίτη αλλάζω σε Τεχνολογική μιας που από Θετική σε Τεχνολογική δεν υπάρχει θέμα. Με ενδιαφέρουν σχολές 4ου και 5ου πεδίου!
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Θα πω μόνο τούτο. Ζούμε στην Ελλάδα και μόνο ότι μιλάμε αυτήν την ιερή γλώσσα με αυτήν την μακραίωνη ιστορία εμένα μου προκαλεί ανατριχίλα.
Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
πώς το έκανες ?
εγω θετικη θα παω δεν αφηνω φυσικη μονη της
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
πως το εκανες ?
εγω θετικη θα παω δεν αφηνω φυσικη μονη της
https://ischool.e-steki.gr/images/editor/createlink.png
πατας σε αυτο το εικονιδιο. Τοποθετεις το λινκ της εικονας που θες και βαζεις μεσα και το smilie. Θετικη φορεβερ
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.