fockos
Επιφανές μέλος
(και για τις αλλες κατευθύνσης το ίδιο λέω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσοι πάνε θεωρητική θεωρώ πως το καλύτερο μάθημα να διαλέξουνε είναι η βιολογία γενικής
(και για τις αλλες κατευθύνσης το ίδιο λέω)
Δίκιο έχεις και ειδικά άμα δε σε ενδιαφέρουν τα άλλα πεδία παρά μόνο το 1ο και το 3ο ! Εγώ Βιολογία θα πάρω ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τη θεωρητική παίρνεις αναγαστικά μάθημα που θα σου ξεκλειδώσει πεδία. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις είτε Μαθηματικά (2ο, 4ο και αν επιλέξεις ΑΟΘ 5ο), είτε Βιολογία (3ο) Τώρα αν δε θέλεις κανένα άλλο πεδίo πέραν του πρώτου, πάω πάσο...
Σε μένα αναφέρεσαι ??
fockos
Επιφανές μέλος
Από τη θεωρητική παίρνεις αναγαστικά μάθημα που θα σου ξεκλειδώσει πεδία. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις είτε Μαθηματικά (2ο, 4ο και αν επιλέξεις ΑΟΘ 5ο), είτε Βιολογία (3ο) Τώρα αν δε θέλεις κανένα άλλο πεδίo πέραν του πρώτου, πάω πάσο...
Aν θέλεις 2,4 και 5 πιο συνετό είναι να διαλέξεις από την αρχή 2 και 4ο πεδίο
αντίθετα 3ο και 1ο είναι πιο θεωρητικά πεδία οπότε πιστεύω ότι ένας της θεωρητικής είναι καλύτερο να πάει σε αυτά τα 2
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Β' ενικός γενικόςΣε μένα αναφέρεσαι ??
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Β' ενικός γενικός
A ok !
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μάλλον ο Σπυράκος εννοεί το βιβλίο της Έκθεσης στην Α' λυκείου που δεν προσφέρει πολλές ιδέες ή γνώσεις ... Φέτος θα τα δεις κι από κοντά !
Γι αυτο λεω!!!!
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι αυτο λεω!!!!
Τότε δίκιο έχεις !
somebodystudent
Νεοφερμένος
Φέτος θα ξεκινησω την πρωτη Λυκειου ομως εχω αποφασισει με τι θελω περιπου να ασχοληθω. Σκεφτομαι να παω σε σχολη Ιστοριας και Αρχαιολογιας στην Θεσσαλονικη ομως σε περιπτωση που παω απο θεωριτικη η μονη δουλεια που μου αρεσει ειναι αυτη! Οπωτε αν δεν περασω Ιστοριας και Αρχαιολογιας δεν θα υπαρχει τιποτα αλλο για να παω...
Ενω αν παω Τεχνολογικη εχω αρκετες επιλογες. Μηχανικος Η/Υ, ηλεκτρολογος, υδραβλικος, μηχανικος αυτοκινιτων κ.λπ.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Μπορω να παω τεχνολογικη και να δηλωσω Ιστοριας και αρχαιολογιας;
Ακουσα οτι γινεται απλος η βαση μετα θα ειναι υψηλοτερη λογο του οτι δεν ακολουθησα την "σωστη" κατα καποιο τροπο κατευθηνση.
Αληθευει;
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Ναι μπορεις να δηλωσεις σχολες του 1ου πεδιου αλλα πρεπει να παρεις σαν μαθημα την ιστορια γενικης και θα εχεις απωλεια 1400 μοριων στο 1ο πεδιο νομιζω.Καλησπέρα σας,
Φέτος θα ξεκινησω την πρωτη Λυκειου ομως εχω αποφασισει με τι θελω περιπου να ασχοληθω. Σκεφτομαι να παω σε σχολη Ιστοριας και Αρχαιολογιας στην Θεσσαλονικη ομως σε περιπτωση που παω απο θεωριτικη η μονη δουλεια που μου αρεσει ειναι αυτη! Οπωτε αν δεν περασω Ιστοριας και Αρχαιολογιας δεν θα υπαρχει τιποτα αλλο για να παω...
Ενω αν παω Τεχνολογικη εχω αρκετες επιλογες. Μηχανικος Η/Υ, ηλεκτρολογος, υδραβλικος, μηχανικος αυτοκινιτων κ.λπ.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Μπορω να παω τεχνολογικη και να δηλωσω Ιστοριας και αρχαιολογιας;
Ακουσα οτι γινεται απλος η βαση μετα θα ειναι υψηλοτερη λογο του οτι δεν ακολουθησα την "σωστη" κατα καποιο τροπο κατευθηνση.
Αληθευει;
Ενα κοριτσι εκανε αυτη την βλακεια απο το σχολειο μας και απετυχε οποτε δεν στο συνιστω.
somebodystudent
Νεοφερμένος
Δηλαδη τι ενοειτε με τα πεδια και ποσα ειναι τα μαθηματα που μπορεις να επιλεξεις;
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπον στην 3η λυκείου δίνουμε 6 μαθήματα στις πανελλήνιες 4 κατεύθυνσης 1 κοινό για όλους που είναι η έκθεση και 1 επιλογής τα επιλογής παίζουν σημαντικό ρόλο πχ υπάρχουν 5 επιστημονικά πεδία το 1ο ειναι της θεωρητικής κατεύθυνσης που άμα είσαι θεωρητική οτι και να διαλέξεις ως μάθημα επιλογης μπορείς να βγάλεις εως και 20,000 το 2ο και 4ο είναι για την τεχνολογική ενω το 2ο,3ο,4ο ειναι για θετική το 5ο ειναι προσβάσιμο μονο αν επιλέξεις το αοθ(αρχες οικονομικής θεωρίας)για αυτους που θέλουν να δηλώσουν μια σχολή του 1ου πεδίου και δεν είναι θεωρητική δίνουν ως 6ο μάθημα την ιστορία ,για αυτούς που θέλουν να δηλώσουν μια σχολή του 2,4 πεδίου και δεν έιναι τεχνολογική ή θετική δίνουν τα μαθηματικά ως έκτο μάθημα για αυτους που δεν είναι θετικη και θέλουν να δηλώσουν το 3ο πεδίο δίνουν ως έκτο μάθημα τη βιολογία τέλος το 5ο πεδίο επειδη δεν ανήκει σε κάποια κατεύθυνση είναι προσβάσιμο με το συνδυασμό έκτο μάθημα μαθηματικά και 7ο ΑΟΘ(αρχες οικονομικής θεωρίας)
Giannis721
Νεοφερμένος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
somebodystudent
Νεοφερμένος
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρα εγω που θελω τεχνολογικη κατευθηνση αλλα θελω να επιλεξω ιστοριας και αρχαιολογιας θα παω τεχνολογικη επιλεγοντας ως μαθημα επιλογης την ιστορια στην β' λυκειου. Και το πεδιο στο οποιο θα ειμαι θα ειναι η το 2ο η το 3ο η το 4ο που ειναι πεδια της τεχνολογικης οπως λες πιο πανω;
οχι θα εισαι στο 2κ 4 ταυτόχρονα και στο 1 λόγω της ιστορίας το 3ο είναι της θετικής(επιστήμες υγείας) βέβαια τέλειωσε πρώτα την α΄λυκείου και μετά σκέψου αυτά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.