persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή ήταν μωρέ. :Ρ
Η καλύτερη από τις 6 που έχουν βγει πάντως, αλλά απολύτως καμία σχέση με το βιβλίο.
Ειδικά η αρχή που την πέφτει μια στον Πότερ που κόλαγε; :!:
δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=kyyrYPTjPJg[/ame]
Πρέπει να 'χει απίστευτο γέλιο.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
- The Godfather
- Dead Poets Society
- One flew Over the Cuckoo's Nest
- Forrest Gump.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ??
Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι.
Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο.
Έχει ωραία εφέ πάντως. (:
Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα.Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD
Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree:
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπεεεεεεροχη ταινια.
Ξεκινησα και το βιβλιο.(:
Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia:
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι.
Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο.
Έχει ωραία εφέ πάντως. (:
μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ...
Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!!
-----------------------------------------
Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP".
συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές
vivika
Νεοφερμένος
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί:
- The Godfather
- Dead Poets Society
- Forrest Gump.
Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1:
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Κι εγωωωωΕμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP".
Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του)
Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο..Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD
Ον τοπικ
Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί:
- The Godfather
- Dead Poets Society
- Forrest Gump.
Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(:
anna_md
Δραστήριο μέλος
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.