Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Οντως ειναι καταπληκτικη ταινια και αξιζει να την δει καθε εφηβος/εφηβη.Θυμαμαι μας την ειχε προβαλλει στο σχολειο η καθηγηττρια των αγγλικων.Περναει πολλα μηνυματα οπως την αξια του καθηγητη,την καταπιεση των νεων απο τους γονεις κλπ.
Σε κάποια στιγμή νόμιζα πως βλέπω την ζωή μου συγκεκριμένα εκεί που το παιδί πήγε και μίλησε στον καθηγητή. Ο καθηγητής αυτός που θύμισε απίστευτα μια δική μου καθηγήτρια...
Τραγικό να βλέπεις πως το διαφορετικό δεν είναι αποδεχτό ακόμα και σε έναν καθηγητή. Όμως το διαφορετικό είναι αυτό που ''εμπναίει '' τους μαθητές. Επίσης, ηταν πολύ καλό να κατηγορήσουν το καθηγητή... Και εκείνοι που έφταιγαν να ζουν ελεύθεροι.
Και εμένα ο φιλόλογος μου την πρότεινε αλλά δεν θυμόταν τον τίτλο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.imdb.com/title/tt4216908/?ref_=nv_wl_img_3
στον κινηματογραφο.
ηταν ενδιαφερον και ελαφρυ, θα το προτεινα :}
Alma Libre
Επιφανές μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
λεειΈχει δει κανεις το Million Dollar Baby να μου πει αν λεει;
λεει
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ καλή ταινία, αν δεν την έχεις δει, πρέπειΈχει δει κανεις το Million Dollar Baby να μου πει αν λεει;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα φροντίσω λοιπόν να τη βρω κάπου για να τη δω σύντομα! Απόψεις θα ήθελα και για το Mar Adentro αν γίνεται.
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά για ποιο λόγο ζητάς απόψεις? Πέρα από το γεγονός ότι 1 ή 2 απόψεις κάποιων τυχαίων( και όχι κάποιων ατόμων των οποίων το γούστο ξέρεις) δεν προσφέρουν τίποτα, σίγουρα δε θα έπρεπε καν να ρωτήσεις για τη συγκεκριμένη ταινία.
Πολύ καλές κριτικές, κέρδισε όσκαρ και αμέτρητα θετικά reviews( και όχι 1-2 σχόλια στο ischool)... Αυτά δεν είναι αρκετά?
Τέσπα, κακώς το έγραψα, δεν έκανες και κάτι κακό. Αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω ;P
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά δεν μου άρεσε το τέλος...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
Ευχάριστο(sic) θρίλερ με περιβαλλοντικά μηνύματα. Ξενέρωσα λίγο με το τέλος...
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά για ποιο λόγο ζητάς απόψεις? Πέρα από το γεγονός ότι 1 ή 2 απόψεις κάποιων τυχαίων( και όχι κάποιων ατόμων των οποίων το γούστο ξέρεις) δεν προσφέρουν τίποτα, σίγουρα δε θα έπρεπε καν να ρωτήσεις για τη συγκεκριμένη ταινία.
Πολύ καλές κριτικές, κέρδισε όσκαρ και αμέτρητα θετικά reviews( και όχι 1-2 σχόλια στο ischool)... Αυτά δεν είναι αρκετά?
Τέσπα, κακώς το έγραψα, δεν έκανες και κάτι κακό. Αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω ;P
Ευτυχώς που κατάλαβες πως τσάμπα το έγραψες.
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Παει καιρός απο τοτε που την είδα αλλά μου άρεσε πολύ...Το Dallas Byers Club γιατί αγαπώ το Jared Leto και έκανε ενα πολύ ιδιαίτερο ρόλο! Και αυτος κ ο McConaughey!
Συγκλονιστική.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Flowers επίσης δεν μ' εντυπωσίασε. καλύτερη από την προηγούμενη αλλά δεν με ξετρέλανε.
Philadelphia αρκετά καλή, θα την ξανάβλεπα αν τύχαινε.
The usual suspects μου άρεσε αρκετά, είναι καλή για να περάσει η ώρα αλλά όχι κάτι παραπάνω.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.