Dias
Επιφανές μέλος
Θα τα πούμε όταν στο Star Wars 8, η Rey θα περάσει στη dark side...αλλά όχι να έρχεται το μαλακισμένο από τα κατσάβραχα και να τα βάζει με τον θεό τον βέιντερ. στα διάλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
τον πολεμο των αστρων 7 η δυναμη ξυπνα καλη ταινια αλλα δε βαζω 10/10
μπραβο,ουτε εγω,περιμενα κατι εκπληκτικο με βαση οσα ακουγα
αλλα μαλλον λειτουργησε εξαιρετικα το τμημα μαρκετινγκ της ταινιας και οι προσδοκιες των φανς
ηταν παντως καλη
τωρα που θα ειμαι ξαπλωμενος σκεφτομαι να βαλω καμια ελληνικη θα τα σκισει τα πτυχια του ο j j abrams
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα τα πούμε όταν στο Star Wars 8, η Rey θα περάσει στη dark side...
wishful thinking ή για να μην σπάσει η παράδοση?
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Πόνεσε η καρδιά μου με τον veider από την πρώτη ταινία δεν ξέρω γιατί. Είδα και το 6 με τσάκισεΘα τα πούμε όταν στο Star Wars 8, η Rey θα περάσει στη dark side...
Το 1 νταξυ βαρέθηκα λίγο η αλήθεια είναι τώρα έχω αλλά δύο για μα δω το 7.
LadyPhantom
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αγγλικά: the white Ribbon
Πως σου φάνηκε;
"Star Wars: The Force Awakens"
Εντάξει, πολύ καλή ταινία σε όλα της, αλλά αρκετά κατώτερη των προσδοκιών που μας δημιούργησε το πολύχρονο και οργανωμένο marketing που προηγήθηκε. Μπορώ να θεωρηθώ "fan" της σειράς "Star Wars" και έχω δει άπειρες φορές τις προηγούμενες 6 ταινίες. Στο επεισόδιο 7, έχουμε μια προσπάθεια συναισθηματικής και συγκινησιακής αναβίωσης των παλαιότερων. Πολύ καλοί οι νέοι πρωταγωνιστές, άψογο το κορίτσι, ωραίος και ο (απαραίτητος μετά τον Obama) μαύρος, πολύ γλυκό το ρομποτάκι. Εκείνος που με απογοήτευσε ήταν ο "κακός". Δεν με έπεισε και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον "καλύτερο κακό όλων των εποχών" Darth Vader. Εννοείται ότι θα ξαναδώ την ταινία κι άλλες φορές ακόμα, καθώς θα περιμένω το επεισόδιο 8.
Ο Kylo Ren ηταν ανακύκλωση μιας ιδεας για τον Luke. Μόνο αυτό θα πω.
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Πρόταση για καμιά καλή κωμωδία;
Μία που είδα πρόσφατα και μου άρεσε:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόνεσε η καρδιά μου με τον veider από την πρώτη ταινία δεν ξέρω γιατί. Είδα και το 6 με τσάκισε
Το 1 νταξυ βαρέθηκα λίγο η αλήθεια είναι τώρα έχω αλλά δύο για μα δω το 7.
Το 1 είναι η χειρότερη ταινία από όλες. Και τις 7.
Κατά την άποψή μου (και γενικά κατά γενική ομολογία) από τα prequels η 3 είναι όλα τα $$.
Οι υπόλοιποι που λέτε ότι δεν σας άρεσε το 7, λογικά δεν είστε fans του saga. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω γιατί μπήκατε στον κόπο να τη δείτε
Με το που εμφανίστηκε το logo STAR WARS στην αρχή είχα ανατριχιάσει και στην τελευταία σκηνή οι μισοί κοντεύαμε να κλάψουμε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η πρώτη τριλογία είναι όλη υπέροχη. Γίνεται γενικά χαμός. Από την καινούργια τριλογία θα συμφωνήσω το 1 ήταν βαρετό βασικά δηλαδή ήταν σκηνές που τις πέρασα το 2 έτσι και έτσι ίσα που καταλαβαίνεις ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης και στο 3 χαμός πάλι.Το 1 είναι η χειρότερη ταινία από όλες. Και τις 7.
Κατά την άποψή μου (και γενικά κατά γενική ομολογία) από τα prequels η 3 είναι όλα τα $$.
Οι υπόλοιποι που λέτε ότι δεν σας άρεσε το 7, λογικά δεν είστε fans του saga. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω γιατί μπήκατε στον κόπο να τη δείτε
Με το που εμφανίστηκε το logo STAR WARS στην αρχή είχα ανατριχιάσει και στην τελευταία σκηνή οι μισοί κοντεύαμε να κλάψουμε.
Πάντως δεν ξέρω εγώ τον άνακιν το λυπήθηκα άπειρα σαν χαρακτήρα άσχετα που έκανε μαλακιες.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχει το αντίστοιχο βιβλίο το οποίο ΓΑΜΑΕΙ πραγματικά (να το διαβάσετε). Την ταινία δεν την θεωρώ πετυχημένη μεταφορά αλλά ήταν αρκετά ιδιόρρυθμο θέμα οπότε επιφυλάσσομαι λίγο πόσο καλύτερη μπορούσε να γίνει. Δεν αξίζει το 8,3/10 που δίνει το IMDB, της βάζω ένα 7.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Zodiac κι αυτη μ' αρεσε πολυ
billie perrakis
Νεοφερμένος
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης είδα πρόσφατα το November man (2014)που το βρήκα καλό και το Sex Tape (2014) που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το προηγούμενο Σάββατο έκανα Lord of the Rings marathon. Είδα την 2η και την 3η. (Την πρώτη την είχα δει 3 μέρες νωρίτερα). Αν και θεωρούσα πως δεν ήταν του στυλ μου τέτοιου είδους ταινίες τελικά με καθήλωσαν!Θέλω να δω τα Hοbbit τώρα
Επίσης είδα πρόσφατα το November man (2014)που το βρήκα καλό και το Sex Tape (2014) που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
δυστυχως τα χομπιτ δεν εχουν καμια σχεση με τον αρχοντα των δαχτυλιδιων (πλην του θεματος) παρολο που παραμενουν ευχαριστες ταινιες, προσωπικα απογοητευτηκα. βεβαια οι ταινιες χομπιτ ειναι βασισμενες σε ενα παιδικο βιβλιαρακι, ενω ο αρχοντας των δαχτυλιδιων σε ενα λογοτεχνικο επος, παιζει κι αυτο ρολο
Guest 278211
Επισκέπτης
Death Proof (σε σχέση με τις υπόλοιπες δε μου άρεσε)
Reservoir Dogs (τι ταινιάρα!! με φοβερό τέλος!)
και χθες είδα το επικό:
Pulp Fiction
Well done, Tarantino.
Γενικά, οι ταινίες του Ταραντίνο, σε πολλές από τις σκηνές του, με ενθουσιάζουν. Έχουν πολλές ανατροπές και (μαύρο) χιούμορ.
locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.