~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

πηγα το ειδα και μετανιωσα τα λεφτακια μου. Βασικα ειχε πλακα γιατι γελαγα σε κατι ακυρα σημεια και εσπασα τα νευρα σε ολα τα ψωνια μες την αιθουσα του σινεμα. Εκει με τον Φιλανδο, πλανταξα(στο γελιο παντα)Ψωνίζω,άρα υπάρχω.Εντάξει,καλή ήταν.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Die Walle (το κυμα) , σου γαργαλαει στην αρχη τον εγκεφαλο ξεγελοντας σε οτι θα προχωρισει πιο βαθια , ενω ποτε δεν το κανει.Προκαλει σκεψη για καποια ζητηματα χερι με χερι με καποια μη ρεαλιστικα στοιχεια που υπαρχουν μονο και μονο για να δακρυσει περισσοτερο το κοινο . 3/5
Μη ρεαλιστικά στοιχεία;
papas
Διάσημο μέλος

Επισης,ειδα και το St. Trinian's ,μια ταινια που δειχνει ενα σχολεια μεσα στην αναρχια,το οποιο περναει κωμικες καταστασεις.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Xμ ας ξεδιπλωσω λιγο παραπανω την σκεψη μου , πιστευω οτι η προτελευταια σκηνη της ταινιας (αμφιθεατρο) ητανε υπερβολικη , χρειαζοντουσαν περισσοτερες σκηνες για να αναπτυχθει η σχεση των μαθητων με το κυμα για να αιτιολογησουνε αυτο το επιπεδο που ειχανε φτασει , το αποτελεσμα ητανε ενα τελος χωρις αρκετη ψυχολογικη υποδομηΜη ρεαλιστικά στοιχεία;
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

The Happening καλη ειναι δειτε την
Όχι και από τις πιο επιτυχημένες του Shyamalan, ψιλομέτρια θα έλεγα. Εντάξει, την αγωνία της την έχει, αλλά κάπου...χαντακώνεται.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Xμ ας ξεδιπλωσω λιγο παραπανω την σκεψη μου , πιστευω οτι η προτελευταια σκηνη της ταινιας (αμφιθεατρο) ητανε υπερβολικη , χρειαζοντουσαν περισσοτερες σκηνες για να αναπτυχθει η σχεση των μαθητων με το κυμα για να αιτιολογησουνε αυτο το επιπεδο που ειχανε φτασει , το αποτελεσμα ητανε ενα τελος χωρις αρκετη ψυχολογικη υποδομη
Μη το λες, μπορεί μία εβδομάδα να ήταν αρκετή για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Εγώ δε το θεωρώ απίθανο. Με τις κατάλληλες ενέργειες ενός ηγέτη (--> καθηγητής) η μάζα μπορεί εύκολα να κάνει και τα πιο ακραία.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω οχι... αλλα θελω πολυ να το δω...εγω ειδα μαζι με τις φιλες μου το :nyxterida:Twilight:nyxterida:ειναι τελειο.την προηγουμενη εβδομαδα.ειναι τελειο!το εχετε δει?
maraki
Δραστήριο μέλος

πηγα το ειδα και μετανιωσα τα λεφτακια μου. Βασικα ειχε πλακα γιατι γελαγα σε κατι ακυρα σημεια και εσπασα τα νευρα σε ολα τα ψωνια μες την αιθουσα του σινεμα. Εκει με τον Φιλανδο, πλανταξα(στο γελιο παντα)![]()
Βασικά εγώ δεν την είδα στο σινεμά.Σιγά μην πλήρωνα για να δω τη συγκεκριμένη ταινία.

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το τέλος ήταν αηδία, το σκηνικό και γενικά η ροη μέχρι λίγο πριν το τέλος ήταν όλα υπέροχα (εκτός από το παρατραβηγμένο μέρος με την τρελή γριά)Όχι και από τις πιο επιτυχημένες του Shyamalan, ψιλομέτρια θα έλεγα. Εντάξει, την αγωνία της την έχει, αλλά κάπου...χαντακώνεται.
maraki
Δραστήριο μέλος

xrysa2912
Νεοφερμένος

asin
Νεοφερμένος

xrysa2912
Νεοφερμένος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ το "ψωνίω αρα υπάρχω"που το κατέβασα απο το ιντερνετ!χαζοταινιούλα αλλα καλη,μ'αρεσε και ο ηθοποιός!το σαββατο θα παμε να δουμε σινεμα το "αδιακρισίες",το χετε δει?
Το κατέβασες; ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;;; ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ!

όχι δεν το 'χουμε δει, αλλά έχουμε δει το "βλέπω το θάνατό σου"...

-----------------------------------------
Βλέπω το θάνατό σου 2 και 3.
Βλέπεις το θάνατό μου;;;
Γενικά, με έχει πιάσει μια τάση μαλαγκίας σήμερα...
Greg Αλεξόπουλος
Νεοφερμένος

θλιβερό τέλος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος

xrysa2912
Νεοφερμένος

χαχαΤο κατέβασες; ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;;; ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ!
όχι δεν το 'χουμε δει, αλλά έχουμε δει το "βλέπω το θάνατό σου"...
-----------------------------------------
Βλέπεις το θάνατό μου;;;
Γενικά, με έχει πιάσει μια τάση μαλαγκίας σήμερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Dr. Gl. Luminous
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.