Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Στις Α.Ο έχουμε πολύ καλή καθηγήτρια, κάνει μάθημα μαζί με εμάς μέσα από συζήτηση, καμιά φορά δεν διάβασα (εκτός από το διαγώνισμα) και θυμάμαι ότι είχαμε κάνει από την αρχή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έχουμε και τα τρία εμείς οι 97αρηδεςΚαι εγώ την Α λυκείου την έβγαλα χαλαρά. Εσείς τώρα έχετε βιολογία και πρότζεκτ αλλά δεν έχετε τις αρχες οικονομίας που είχαμε εμείς σωστα;
Μακράν.Αν παμε να μιλησουμε για βιβλια νομιζω με διαφορα το πιο κακογραμμενο ειναι της Φυσικης
Γενικά, τα θετικά τα έχουν κάνει παστουρμά. Αν δεν πας φροντ δεν καταλαβαίνεις Χριστό...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
της χημειας κατι ψιλολεει αλλα ειναι χαλια. Της αλγεβρας νομιζω οτι ειναι σχετικα οκ αλλα λειπουν μερικα ΑΠΛΑ παραδειγματα για να καταλαβεις πως λυνεις ασκησεις και οχι παραδειγματα που πρεπει να χεις Master Μαθηματικων για να τα καταλαβειςΈχουμε και τα τρία εμείς οι 97αρηδες
Μακράν.
Γενικά, τα θετικά τα έχουν κάνει παστουρμά. Αν δεν πας φροντ δεν καταλαβαίνεις Χριστό...
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Πιστεύω και της χημείας τα χάλια του έχει. Της βιολογίας έχει ασάφειες αλλά κατά τ' άλλα δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη. Εμένα πάντως των μαθηματικών ,μου φαίνονται εντάξει.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι το βιβλίο της φυσικής είναι μακράν το πιο κακογραμμένο.
Έτσι ήταν κι απ' τα χρόνια μου την προηγούμενη χιλιετία!
Η γιαγιά η Λυσιστράτη θυμάται.....
Gate4
Επιφανές μέλος
Πραγματικά. Δεν ξέρω αν είναι ίδιο με αυτό που είχαμε εμείς πάντως ήταν απελπισίαΑν παμε να μιλησουμε για βιβλια νομιζω με διαφορα το πιο κακογραμμενο ειναι της Φυσικης
elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τα μαθήματα γενικής παιδείας θεωρώ το μόνο χρήσιμο τις αρχές οικονομίας, το οποίο και θα συνεχίζω να διαβάζω + τα θετικά μαθήματα, τα κείμενα λόγω καθηγητή και την έκθεση.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα τη γνώμη σας. Είναι νωρίς ακόμα για να μην διαβάζω αρχαία, ιστορία, θρησκευτικά και να λύνω ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής στην ώρα αυτών των μαθημάτων ?? (μιας και θα πάω θετική) Ούτως ή άλλως στην ώρα της ιστορίας και των θρησκευτικών γίνεται χαμός μέσα στην τάξη και δεν γίνεται μάθημα...
Από τα μαθήματα γενικής παιδείας θεωρώ το μόνο χρήσιμο τις αρχές οικονομίας, το οποίο και θα συνεχίζω να διαβάζω + τα θετικά μαθήματα, τα κείμενα λόγω καθηγητή και την έκθεση.
Κοίτα, εγώ δεν το χω κάνει και σύστημα, αλλά αρκετές φορές λύνω καμιά άσκηση που έχουμε για το σπίτι στο σχολείο. Αν γίνεται χαμός όπως λες, ή θα σπάσεις τα νεύρα σου θέλοντας να παρακολουθήσεις ή θα κάνεις και συ τα δικά σου.
Αν δε σε εμπνέει και ο καθηγητής να παρακολουθήσεις...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ από Α' γυμνασίου το κάνω αυτό. Είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά οκΘα ήθελα τη γνώμη σας. Είναι νωρίς ακόμα για να μην διαβάζω αρχαία, ιστορία, θρησκευτικά και να λύνω ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής στην ώρα αυτών των μαθημάτων ?? (μιας και θα πάω θετική) Ούτως ή άλλως στην ώρα της ιστορίας και των θρησκευτικών γίνεται χαμός μέσα στην τάξη και δεν γίνεται μάθημα...
Αν και το θεωρώ υπερβολή να το κάνεις σύστημα.
bkar1997
Νεοφερμένος
Απλώς ψιλοπελαγώσανε πολύ, και λογικό, εφόσον είναι ένα νέο περιβάλλον κλπ!
Guest 190013
Επισκέπτης
bkar1997
Νεοφερμένος
Εγώ έχω την εντύπωση πως τώρα διαβάζω πολύ λιγότερο, από άποψη χρόνου, απ´ ότι πέρσι στη Γ´ Γυμνασίου. Γενικά ήταν καλή χρονιά (μιας και τελειώνει). Έχω όμως την αίσθηση ότι πέρασε πολύ γρήγορα...
Ακριβώς αυτό.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maria Bluemind
Νεοφερμένος
Θα πω όμως ότι αυτό που έφταιξε περισσότερο ήταν το ότι δεν πήρα την απόφαση να κάτσω να διαβάσω...
Γενικότερα εγώ την τρίτη γυμνασίου την έβγαλα πιο εύκολα γιατί με ελάχιστο (έως καθόλου) διάβασμα έπερνα κάτι 18άρια στην φυσική-χημεία-μαθηματικά, εξαιτίας καθηγητών οι οποίοι με ένα νεύμα τους σου δίνανε να καταλάβεις την ύλη όλης της χρονιάς.
Ευτυχώς είχα καλή παρέα και πέρασε γρήγορα η χρονιά.. Του χρόνου να δω τι θα γίνει.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.