~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μα είναι η αλήθειαΆσε μας τζει Ντε και καλά να πεις το αντίθετο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μα είναι η αλήθεια
Ναι, ναι ξέρω Μοιράσου μαζί μας τον λόγο που ξεχωρίζεις την Β' από την Γ'
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, ναι ξέρω Μοιράσου μαζί μας τον λόγο που ξεχωρίζεις την Β' από την Γ'
H B' ήταν πολύ ωραία για εμένα. Κάναμε τις βλακείες μας ως τάξη και κάθε μέρα ερχόμασταν σχολείο με περισσή χαρά. Απλά, καθημερινά πράγματα.Α, δηλαδή όλοι (σχεδόν) προτιμάμε τη Γ' Γυμνασίου. Φίλε jj, η Β για μένα σε καμία περίπτωση. Βασικά, θυμάμαι ελάχιστα πράγματα :S
Στη Γ' δε μου άρεσε που διασκορπιστήκαμε και όλοι μιλούσαν για την τριήμερη και μόνο αυτή. Λες και δεν έχουν ευκαιρία να πηδήξουν εκτός τριήμερης
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
H B' ήταν πολύ ωραία για εμένα. Κάναμε τις βλακείες μας ως τάξη και κάθε μέρα ερχόμασταν σχολείο με περισσή χαρά. Απλά, καθημερινά πράγματα.
Στη Γ' δε μου άρεσε που διασκορπιστήκαμε και όλοι μιλούσαν για την τριήμερη και μόνο αυτή. Λες και δεν έχουν ευκαιρία να πηδήξουν εκτός τριήμερης
Έλεος
Η Β Γυμνασιου ηταν η πιο γαματη ταξη σε ολο το γυμνασιο. Η Α ωραια και η Γ απλα αθλια. Η Α Λυκειου τωρα ειναι πολυ ωραια
Είπε ο Τάσος και τέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Η Β Γυμνασιου ηταν η πιο γαματη ταξη σε ολο το γυμνασιο. Η Α ωραια και η Γ απλα αθλια. Η Α Λυκειου τωρα ειναι πολυ ωραια
Δεν εχω παρα να συμφωνησω με τη μονο διαφορα οτι η φετινη ταξη μου φαινεται καλυτερη και απο τη Β γυμνασιου
Τα μαθηματα πολυ ενδιαφεροντα , ειδικα Χημεια , Αλγεβρα , Εκθεση. Τα Αρχαια φετος τα βαριεμαι εξαιτιας της καθηγητριας μας...Φετος μπορειθ να ειναι λιγο πιο ζορικη αλλα σιγουρα πολυ καλυτερη χρονια απο τις προηγουμενες....βοηθανε βεβαια και οι συγκυριες
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σετάκι κομοδίνωνΗ Β Γυμνασιου ηταν η πιο γαματη ταξη σε ολο το γυμνασιο. Η Α ωραια και η Γ απλα αθλια. Η Α Λυκειου τωρα ειναι πολυ ωραια
Η Α' Λυκείου οκ, καλή. Βασικά το λύκειο συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο από το γυμνάσιο λόγω της εμβάθυνσης. Δηλαδή, μ' αρέσει που μαθαίνουμε πιο ειδικά τώρα. Δεν είναι όλα σκόρπια όπως στο γυμνάσιο που πέρναμε μια γενική ιδέα.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά, δεν ήταν μόνο η τριήμερη που περιμέναμε στη τρίτη, ήταν σε εμάς και το ότι ενωθήκαμε με κάποια παιδιά που στις άλλες χρονιές ήταν σε άλλα τμήματα συμπεριλαμβανομένων και καλών μου φίλων. Συν το ότι είχαμε απλά γ@μάτους καθηγητές!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Φετος παντως οι παρεες εχουν πληθυνει και αυτο ειναι ενα ακομα συν
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς φέτος θα πάμε Αθήνα(Ξανά).
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, κι εγώ δεν πήγα τριήμερη στην Γ'... Μόνο μια διήμερη με την περιβαλλοντική και νομίζω δεν πιάνεται
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ πήγα 3ήμερη στην α λυκείου να ζηλεύεις ;3Παιδιά τι λέτε τώρα, εμεί πέρυσι δεν πήγαμε ούτε καν μονοήμερη και φέτος ίσως πάμε μία μονοήμερη Αράχωβα. Για αυτό μην μου λέτε για διπλές 3ήμερες
γενικά η α λυκείου είναι γαμάτη τάξη(ούτε διάβασμα, ούτε τίποτα χαλαρά τελείως)
Loreley
Περιβόητο μέλος
Εγώ πήγα 3ήμερη στην α λυκείου να ζηλεύεις ;3
γενικά η α λυκείου είναι γαμάτη τάξη(ούτε διάβασμα, ούτε τίποτα χαλαρά τελείως)
Τα θετικά μαθήματα νομίζω πως θέλουν προσοχή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.