Loreley
Περιβόητο μέλος
Εδώ και χρόνια γίνεται αυτό...
Και πως ακριβώς τα χρησιμοποιούμε αυτά τα βιβλιαράκια; Γιατί άμα μας τα αφήσουν όλοι θα αντιγράφουν από κει τις ασκήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Σε όλα. Δεν εμπεριέχεται αναλυτικά η μεθοδολογία. Άσε που έχουν και πολλά λάθη. Ειδικά το λευκό της Γεωμετρίας (αν έχουν μείνει ίδια τα χρώματα).Και μαζί με τα βιβλία, είδα πως μας έχουν δώσει κάτι μικρά βιβλιαράκια στην Φυσική, Άλγεβρα και Γεωμετρία, τα οποία λένε "Οι λύσεις των ασκήσεων". Δηλαδή σόρρυ, μας δώσανε λυσάρια για τις ασκήσεις του βιβλίου; ο.Ο
Έγινε σε όλα τα σχολεία αυτό, ή μόνο στο δικό μου;
Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να εγκαταλείπετε τη γυμνασιακή νοοτροπία.Γιατί άμα μας τα αφήσουν όλοι θα αντιγράφουν από κει τις ασκήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Kaι αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Εσύ μπορείς να λύνεις τις ασκήσεις μόνη σου και αν κολλήσεις κάπου και βρεθείς σε αδιέξοδο να δείς την μεθοδολογία που χρειάζεται τελικά. Αν και σε αυτά τα βιβλιαράκια παραλείπονται ορισμένα βήματα και αυτό μπερδεύει ορισμένες φορές.Και πως ακριβώς τα χρησιμοποιούμε αυτά τα βιβλιαράκια; Γιατί άμα μας τα αφήσουν όλοι θα αντιγράφουν από κει τις ασκήσεις.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Kaι αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Εσύ μπορείς να λύνεις τις ασκήσεις μόνη σου και αν κολλήσεις κάπου και βρεθείς σε αδιέξοδο να δείς την μεθοδολογία που χρειάζεται τελικά. Αν και σε αυτά τα βιβλιαράκια παραλείπονται ορισμένα βήματα και αυτό μπερδεύει ορισμένες φορές.
στα μαθηματικα και την φυσικη εγω τα ειχα τα λυσαρια σαν θεους...!!δεν ελειπαν ποτε απο διπλα μου στο λυκειο...χαχαχαχαχα βασικα δε θυμαμαι να ελυσα καμια ασκηση μονη μου στο λυκειο
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Aχαχαχαχα, εγώ τις έλυνα μόνη μου. Είχαμε και μία τρελή καθηγήτρια και έναν ηλίθιο φέτος. Φέτος δεν έλυνα καν ασκήσειςστα μαθηματικα και την φυσικη εγω τα ειχα τα λυσαρια σαν θεους...!!δεν ελειπαν ποτε απο διπλα μου στο λυκειο...χαχαχαχαχα βασικα δε θυμαμαι να ελυσα καμια ασκηση μονη μου στο λυκειο
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Aχαχαχαχα, εγώ τις έλυνα μόνη μου. Είχαμε και μία τρελή καθηγήτρια και έναν ηλίθιο φέτος. Φέτος δεν έλυνα καν ασκήσεις
χαχαχαχα μπραβο ηρωας!!χαχαχαχα εγω στην ωρα των μαθηματικων διαβαζα ιστορια...αα ολη την χρονια το ειχα καθιερωσει...!!!ετσι δεν την ειχα και για το σπιτι
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κι εγώ διάβαζα για το σχολείο, αφού αυτός που μας έκανε Αρχαία Κατ. και Λατινικά ήθελε να αντιγράφουμε την μετάφραση στα λατινικά και στα αρχαία μήν έρθει κανένας επιθεωρητής και δεί τα τετράδιά μας. Ήταν αντιπαθέστατος ο φετινός μαθηματικός και δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στο μάθημά τουχαχαχαχα μπραβο ηρωας!!χαχαχαχα εγω στην ωρα των μαθηματικων διαβαζα ιστορια...αα ολη την χρονια το ειχα καθιερωσει...!!!ετσι δεν την ειχα και για το σπιτι
Loreley
Περιβόητο μέλος
Εσύ μπορείς να λύνεις τις ασκήσεις μόνη σου και αν κολλήσεις κάπου και βρεθείς σε αδιέξοδο να δείς την μεθοδολογία που χρειάζεται τελικά.
Αυτό θα κάνω. Άλλωστε και στα Μαθηματικά του Γυμνασίου υπήρχε το αποτέλεσμα της λύσης(όχι όλη η άσκηση όπως εδώ βέβαια) στο τέλος του βιβλίου, για έλεγχο. Ελπίζω να μην έχουν λάθη τουλάχιστον.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ είμαι στο Α1. Παρατηρησατε την αλλαγη του ΟΕΔΒ με τη μαλακια ΙΤΥΕ;;; Αισχος.. Όπως και το Διανεμεται δωρεαν στη δεξια γωνια Περιμενω πολλα... Και γίναν πολλά σήμερα Εχω λιωσει
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Also, καλά να πάθετε οι ψαρούκλες που ψαρώνετε με το παραμικρό
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης, είμαστε 140 μαθητές (6 τμήματα) στην Α'.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως τα πράγματα και οι καθηγητές είναι σίγουρα πιο αυστηρά...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
....Η διευθυντρια , κοινως Χιτλερ (ειναι το ονομα που της ταιριαζει απολυτα) μας κατσαδιασε απο την πρωτη μερα χωρις να κανουμε απολυτως τιποτα.Ουρλιαζε για να μας πει να μη γραφουμε στα θραν
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω πως γίνεταιΕγώ σίγουρα θα προσπαθήσω να αλλάξω τμήμα...
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Δεν νομίζω πως γίνεται
Η διευθύντρια πάντως που πήγαμε σήμερα είπε θα το κανονίσει αύριο και να μην γίνει τίποτα εντάξει είμαι, όλη τη τάξη μου τη ξέρω απλά θέλω να είμαι και με τις κολλητές μου
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αχά, μακάρι!Η διευθύντρια πάντως που πήγαμε σήμερα είπε θα το κανονίσει αύριο και να μην γίνει τίποτα εντάξει είμαι, όλη τη τάξη μου τη ξέρω απλά θέλω να είμαι και με τις κολλητές μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.