nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Στο πα θα ειναι τελεια.Ανεξάρτητα απ την επαγγελματική αποκατάσταση ήταν η πρώτη μου επιλογή και με βόλευε γενικότερα για άλλα πράγματα!Αλλα ΟΚ! θα το αντέξω!χαχχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Το ελπίζω!!!Μακάρι! Η Σαλόνικα πάντως τα σπάει...ειδικά τα βράδια!Στο πα θα ειναι τελεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Το ξερω εχω παει αρκετες φορες, γαματα ειναι!Το ελπίζω!!!Μακάρι! Η Σαλόνικα πάντως τα σπάει...ειδικά τα βράδια!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ελπίζω!!!Μακάρι! Η Σαλόνικα πάντως τα σπάει...ειδικά τα βράδια!
θα σασ παρακαλουσα οι φοιτητεσ τησ θεσσαλονικησ να μην λετε ποσο τελεια ειναι η πολη διοτι ζηλευουμε φριχταααααα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξερω εχω παει αρκετες φορες, γαματα ειναι!
απλα ΓΑΜΑΤΑ?βαλε κατι παραπανω!!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
θα σασ παρακαλουσα οι φοιτητεσ τησ θεσσαλονικησ να μην λετε ποσο τελεια ειναι η πολη διοτι ζηλευουμε φριχταααααα
Με συγχωρείς συνάδελφε
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Με συγχωρείς συνάδελφε
χαχαχα ετσι αγαπητε!!!(πλακα εκανα φυσικα πειτε οτι θελετε για την σαλονικα)τουλαχιστον αφου δεν ζουμε να ακουμε κανενα νεο απο κει πανω!!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Το άφησα για τους 3 τελευταιους μήνες
Στους οποίους το διάβαζα καθημερινά, κάθε πρωί, 8-9 για να ξεμπερδεύω...
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα το μεγαλυτερο ειναι η επιρροη μιας σχεσης(οχι η σχεση αλλα η επιρροη της το τονιζω)....τραγικοτατο λαθος!!!!!
toro el rabiar
Νεοφερμένος
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φετος ξαναδινω για Νομικη ΑΠΘ =Ρ
Cherie
Δραστήριο μέλος
Έβγαινα αραιά και που.
Άκουγα τους άλλους να λένε : Εγώ έχω βγάλει την ύλη 256 φορές. Τους πίστευα κιόλας .
Πάθαινα κάτι κρίσεις και το 'ριχνα στο φαΐ...
Γενικά πολύ άγχος ρε παιδάκι μου. Δεν κοιμόμουν καλά, δεν με πρόσεχα καθόλου. Την πάτησα βέβαια, μου προέκυπσε θέμα υγείας, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό. Έχασα τον εαυτό μου φέτος και πραγματικά δεν άξιζε... Αν και σκέφτομαι πως αν το ξαναπερνούσα αυτό, πάλι τις ίδιες υπερβολές θα έκανα..
Όσον αφορά τα μαθήματα, νομίζω θα μπορούσα να είχα πάρει πιο ζεστά τη φυσική.. Αλλά τη σιχαινόμουν...
Έτυχε να ερωτευτώ επίσης, φέτος. Είναι σημαντικό ο άλλος να έχει κατανόηση, υπομονή και να μην είναι παρτάκιας. Αν και ο άλλος που δίνει μπορεί να βάλει προτεραιότητες, να οργανωθεί και να χει τα μυαλά του στο κεφάλι του, τότε δεν βλέπω πρόβλημα.
Όλα με μέτρο παιδιά μου!
αιθερόλαμνος
Νεοφερμένος
λαθος Νο1: αρχισα το καπνισμα με άλλοθι το άγχος και την πίεση αλλά μετά άντε να το κόψεις..
λαθος Νο2: ξεσπούσα όλοι μου την ένταση στο σπίτι με αποτελεσμα να τσακωνομαι επι μονίμου βασεως με τη μάνα μου..
λαθος Νο3: δεν είχα περιθώριο απουσιών με αποτέλεσμα τον τελευταιο μηνα να χασω πολυτιμο χρονο απο το διαβασμα και βασικά να αγχωνομαι επειδη όλοι ηταν στο σπιτι τους και διαβαζαν ενώ εγω ημουν στο σχολείο...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω απο επιλογη πηγαινα...μου αρεσε....ειχα περιθωρια....ουυυυυ...Μονο 7 απουσιες ειχα ΟΛΗ τη χρονια!!!Kι εγω ολο τον τελευταιο μηνα σχολειο ημουν.Αλλα απο επιλογη, ειχα αρκετες απουσιες να κανω.Στο σχολειο κανεις τοσες επαναληψεις!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
02. Είχα άγχος
03. Είχα άγχος
04. Είχα άγχος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πίστευα στον εαυτό μου.
Έβγαινα αραιά και που.
Άκουγα τους άλλους να λένε : Εγώ έχω βγάλει την ύλη 256 φορές. Τους πίστευα κιόλας .
Πάθαινα κάτι κρίσεις και το 'ριχνα στο φαΐ...
Γενικά πολύ άγχος ρε παιδάκι μου. Δεν κοιμόμουν καλά, δεν με πρόσεχα καθόλου. Την πάτησα βέβαια, μου προέκυπσε θέμα υγείας, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό. Έχασα τον εαυτό μου φέτος και πραγματικά δεν άξιζε... Αν και σκέφτομαι πως αν το ξαναπερνούσα αυτό, πάλι τις ίδιες υπερβολές θα έκανα..
Αυτό ακριβώς, δυστυχώς.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Είχα άγχος που είχα άγχος , γιατί το άγχος δεν κάνει καλό01.Είχα άγχος
02. Είχα άγχος
03. Είχα άγχος
04. Είχα άγχος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.