Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι....γιούπι....και σε καιά 20ριά χρόνια θα έχουμε πάνω από 500 browers στο pc και θα πατάμε f5 στην επιφάνεια εργασίας για τίποτα νέοΤώρα που το καλοσκέφτηκα... 3δισ. ενήλικοι. 1,5 δισ. γερόντια. 6 δισ. Άνθρωποι. Από πού το έβγαλες αυτό με τα 2δισ. παιδιά; Αλλά πες ότι είναι 3δισ. Τα μισά δεν έχουν λεφτά να φάνε. Τα μισά απ' τα άλλα δεν έχουν λεφτά για υπολογιστή. Τα μισά απ' τα άλλα δεν θέλουν να πετάξουν λεφτά για πτυχίο. Το 20% των άλλων δεν χρησιμοποιούν μόνο Windows (άρα δεν τους νοιάζει να μάθουν) και τα μισά παιδιά του 80% απαξιούν τα πτυχία αυτά. Τα 20% του 40 που μένει δεν περνάει (και καλά). Ξέρεις πόσο είναι αυτό;;; 120εκατ. Και άρχισα από τα 3δισ. δηλαδή 2δισ. 880εκατ. λιγότερα απ' αυτά που άρχισα. Και αν σ' αρέσει, 1δισ. και 880εκατ. πίσω απ' τον αριθμό που είπες.
Ok. Λοιπόν θα φτιάξουμε ένα πτυχίο για Opera, ένα για Firefox-Flock, ένα Safari, ένα Seamonkey, ένα Chrome και τέλος ένα Netscape... Δεν είναι τέλεια;;;
-----------------------------------------
Θα βάλουμε και για άλλους browers
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ που τα λέμε, θα ψηνόμουν να αρχίσω κανένα ιδιαιτεράκι και εγώ. Ε, δεν θα υπάρχουν και εδώ τίποτα κορόιδα σαν την Ραφαέλα;
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
miv
Επιφανές μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, στάνταρ. Αφού έχω ψηθεί κι εγώ να το παίξω δάσκαλος-φοιτητής-επιστήμων σε κάτι παιδάκια (έως και της ηλικίας μου μπορώ να σου πω) που είναι επιπέδου "τι χρώμα laptop να πάρω;"...Keep it this way! Για να γεμιζουμε και τους λογαριασμούς μας.
Ψήσου να ανοίξουμε επιχείρηση, οπου θα κάνουμε την καινοτομία να διδάσκουμε "προγραμματισμό" (να φτιάχνουν προγράμματα στο excel) και ορθόδοξη πολυμεσική διαχείρηση πόρων συστήματος (πασιέντζα)
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψήσου να ανοίξουμε επιχείρηση, οπου θα κάνουμε την καινοτομία να διδάσκουμε "προγραμματισμό" (να φτιάχνουν προγράμματα στο excel) και ορθόδοξη πολυμεσική διαχείρηση πόρων συστήματος (πασιέντζα)
Ρε υποκλίνομαι! Τι λένε ρε;;; Να μπω στο κόλπο ή είναι οικογενειακή επιχείρηση;;;
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε υποκλίνομαι! Τι λένε ρε;;; Να μπω στο κόλπο ή είναι οικογενειακή επιχείρηση;;;
Εξαρτάται, ξέρεις να κάνεις XSS; :p
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν ξέρω και πολλά!!Ξέρω όμως να στέλνω αρχεία στον κάδο ανακύκλωσης και να κάνω copy-paste!!!:no1::no1: Σας κάνω;Αα....ξέρω να ανοίγω και τα παιχνίδια...ξέρω να μπαίνω και στο....κάτσε να δεις....το'χω...αα...έυρηκα....γόγλε το λένε!!Σας κάνω;Εξαρτάται, ξέρεις να κάνεις XSS; :p
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρτάται, ξέρεις να κάνεις XSS; :p
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Πάω στοίχημα ότι σκεφτόσουν εμένα.
miv
Επιφανές μέλος
Οκ, πάρε εσύ αυτά. Εγώ θα διδάσκω Πολυμέσα-Συστήματα (Ms Paint και windows media player, έως και το επίπεδο "αναπαραγωγή dvd από νιγηριανό πλανόδιο")...
PS: Ε όχι και XXS για να μπει στο κόλπο...Εμένα μου αρκεί μια διατριβή στο "Πρωτόκολλα επικοινωνιών" (Αποστολή & Λήψη e-mail με Outlook 2002, με επικεντρο την επισύναψη αρχείων .doc!).
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ, πάρε εσύ αυτά. Εγώ θα διδάσκω Πολυμέσα-Συστήματα (Ms Paint και windows media player, έως και το επίπεδο "αναπαραγωγή dvd από νιγηριανό πλανόδιο")...
PS: Ε όχι και XXS για να μπει στο κόλπο...Εμένα μου αρκεί μια διατριβή στο "Πρωτόκολλα επικοινωνιών" (Αποστολή & Λήψη e-mail με Outlook 2002, με επικεντρο την επισύναψη αρχείων .doc!).
Δεν υπάρχεις ρε! :no1::no1::no1:
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
:thanks:
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
εγω μιλαω για προγραμματισμο και οχι για μια απλη χρηση προγραμματων που μπορεις να την μαθεις με προσωπικη ενασχοληση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.